Fă Marketing Profesionist. Adu Rezultate în Afacere. Învață de la cei mai buni.
Testează primele 30 de zile GRATUIT
Oferta e Valabilă doar până la Expirarea Cronometrului
Vreau Kiwi PRO Premium 30 de zile Gratuit
Nu știu să arăt celorlalți Valoarea Serviciilor pe care le ofer
Durerea fiecărui antreprenor, fiecărui om care are ideea în cap, dar care nu știe cum să o promoveze.
A încercat să-și facă reclamele pe Facebook, dar nu au avut cine știe ce impact. A încercat să facă content, dar nu prea a mers. Are ceva lead-uri, dar nu știe ce să facă cu ele. Are like-uri pe Facebook, dar nu are vânzări.
Știe că are nevoie de marketing, dar habar nu are cum să-l facă.
O simți pe propria-ți piele, nu-i așa?
Simți că ești la un pas de succes, dar îți lipsește cea mai importantă piesă din puzzle: marketing-ul.
Simți instinctiv că trebuie să te promovezi, că îți lipsește vizibilitatea. Simți potențialul din Online: Facebook, Google, Instagram. Vezi cum alții o fac, fiindcă te lovești zilnic de mii de reclame. Uneori te trezești că ai cumpărat un produs și ți-e ciudă că tu nu poți fi la fel de eficient în comunicare cum e competiția ta.
Ești conștient că ai nevoie de reclame, de abonați, de un text de vânzare bun. Nu-ți permiți o agenție și trebuie să te ocupi chiar tu de partea asta. Ceea ce e foarte greu, pentru că nu știi ce să faci și cum să faci.
Dar cum ar fi să poți învăța toate lucrurile astea Absolut GRATUIT? Să primești ghidare de la Profesioniști în domeniul Marketingului.
Să scapi de teama că nu știi de unde să începi și cu ce...să știi clar dacă ar trebui să investești în Facebook, sau în Google.
Să nu mai fie nevoie să te joci cu opțiunile din Ads Manager și doar pierzi bani pe lucruri mici care nu dau rezultate.
Lipsește cea mai importantă piesă din puzzle
Simți că poți mai mult decât să trăiești aceeași zi încontinuu. Cauți să excelezi, să progresezi, să simți că faci cu adevărat ceva. Te liniștești doar când realizezi tu personal ceva cu mâinile tale, nu când șeful îți virează salariul în cont.
Vrei libertatea de a-ți lua viața în propriile mâini și să îți asumi responsabilitatea pentru tot ce se întâmplă în tine și cu tine.
De aceea ai avut curaj să pornești o afacere și te-ai ținut de ea cu dinții, indiferent de obstacolele de care te-ai izbit. Ai lucrat la dezvoltarea produsului zile și luni întregi. Te-ai consultat cu prietenii, cu colegii, cu oamenii din jurul tău.
Ideea e bună. Produsul e acolo. Dar ce faci acum, în continuare?
Nu te mai poți baza pe recomandări, pe ajutorul prietenilor, nu-ți mai permiți să ai rezultatele slabe, sau deloc.
Bătălia se dă acum. Tocmai de-aceea, vrem să-ți oferim tot suportul nostru Absolut GRATUIT.
Te frustrează pentru că e munca ta acolo. E produsul în care crezi, serviciul pe care tu l-ai perfecționat de-a lungul timpului.
Te îngrijorează, pentru că ai nevoie de vânzări. Până la urmă, de vânzările astea depinde atât bunăstarea ta și a familiei tale, cât și salariile angajaților tăi. Fie că sunt 2 sau 30.
Nu-ți mai permiți experimente, ci vrei doar să înțelegi odată pentru totdeauna, procesul din spatele unei campanii de marketing bine gândite.
Vrei să ai certitudinea că faci bine ce faci. Că serviciul în care ai investit atât de mult timp, valoare și bani este văzut de potențiali clienți, apoi cumpărat.
Vrei să ai încredere la fiecare lansare, la fiecare reclamă setată, la fiecare reclamă scrisă. Să crezi la fel de mult în acțiunile tale de marketing, cum crezi în ideea și produsul tău.
Mai presus de toate... ai nevoie de Clienți Plătitori. Și trebuie să-i găsești și să-i atragi tu însuți.
Exact asta vei face începând de acum. Cu o abordare complet diferită față de tot ce ai încercat până acum.
Te învățăm să Treci de la Promovare pe Bucăți, la Marketing Profesionist.
Dacă ai un produs / serviciu bun și faci câteva acțiuni de marketing cu cap, te propulsezi imediat.
Doar tu poți știi cât îți e de bun produsul sau serviciul oferit.
Pentru Acțiunile de Marketing, însă suntem aici. Gata să te ajutăm și să te învățăm doar ceea ce ai nevoie. Pentru ca niciodată să nu te mai simți nesigur atunci când e vorba de promovarea produselor tale.
Kiwi PRO Premium - Platforma Online din care Înveți Marketing Aplicat. Acum GRATUITĂ primele 30 de zile.
De acum te poți înscrie absolut GRATUIT în Kiwi PRO - Cea mai Tare Școală de Marketing Online.
Practic, timp de 30 de zile ai acces nelimitat la absolut toate resursele pe care ți le putem oferi:
Peste 50 de cursuri - în felul acesta înveți doar ce ai nevoie cu adevărat pentru a-ți dezvolta afacerea cât mai rapid.
Peste 67 de webinarii - pline de informații de ultimă oră. Astfel, poți veni mereu cu ceva în plus față de concurenții tăi.
Grup privat de suport - ca să știi sigur că tot ce faci este corect și dă rezultate.
Ședințe de consultanță - primești sfaturi fix pentru problemele tale specifice. În felul acesta știi că nu vei rămâne niciodată blocat.
Plan educațional personalizat - ca să știi exact ce trebuie să înveți în funcție de afacerea ta și obiectivele pe care ți le-ai setat.
După prima lună Gratuită, poți rămâne în continuare membru în Kiwi PRO, pe baza unui abonament adaptat în funcție de posibilitățile și nevoile tale (lunar, odată la 6 luni sau anual)
Dacă vrei să profiți cu adevărat de puterea Social Media, înveți cum să faci și să setezi reclame pe Facebook, reclame pe Instagram și campanii de retargeting care convertesc.
Dacă deja stăpânești partea tehnică, afli cum trebuie scrisă o reclamă sau orice alt text vrei, în așa fel încât să vinzi.
Dacă vrei să-ți faci singur grafica pentru reclame, sau design pentru blog, ai cursuri și pe aria asta.
Dacă ești la început, poți urma cursul de Personal Branding ca să vezi cum te poziționezi pe piață în așa fel încât să ieși în fața competitorilor tăi direcți.
Fie că momentan ești blocat în partea tehnică (ex: nu te descurci cu setarea unor campanii de Facebook, de e-mail marketing etc), ai o problemă de conținut (ex: nu știi cum să creezi textele, titlurile, materialele grafice etc), sau ai dubii pe partea strategică (nu știi cum să aduni o comunitate, nu știi să te poziționezi, nu ai strategii de promovare), în Kiwi PRO vei găsi soluția.
Și nu doar că o găsești. O înveți. Pentru ca niciodată să nu te mai simți nesigur pe marketing-ul afacerii tale.
"Fără voi nu eram marketer astăzi. Acum, după un an, pot să duc singură un proiect, știu cum să procedez ca să am rezultate, iar dacă mă împotmolesc, știu la cine să apelez. Mi-ați făcut lumină pe drumul ăsta de a deveni un marketer bun."
Diana Răducu
Ce înseamnă Kiwi PRO Premium?
Ședință săptămânală de Consultanță cu Doru Pelivan
Înveți marketing și strategie potrivit nevoilor tale
În fiecare miercuri dimineața la ora 11:00 ne vedem pe Zoom, pentru o ședință de consultanță de Grup.
Ședințele sunt gratuite, incluse în abonamentul tău. Pentru primele două luni, sunt deschise pentru toți membrii Kiwi PRO, apoi opțiunea va fi valabilă doar pentru Abonamentul Premium.
În cadrul acestor ședințe, poți întreba orice din domeniul de Marketing, Busssines, sau Vânzări, iar eu îți răspund cu drag.
Chiar și o singură idee de aici te poate debloca, te poate ajuta să vinzi mai mult, sau să te promovezi mai ieftin și eficient.
Acces la +45 cursuri
Înveți marketing și strategie potrivit nevoilor tale
Fie că ai nevoie de ajutor pe partea de copywriting, grafică, setarea reclamelor, sau chiar pe partea de strategie, vei găsi un curs pentru tine. Sunt gândite în așa fel încât să aplici imediat ceea ce înveți și să vezi rezultate imediat.
Acces 1 curs nou / lună
Ai acces la cursuri noi, cu strategii și principii care funcționează acum
În fiecare lună filmăm un curs nou, într-un format dinamic și ușor de urmărit. Astfel, poți fi sigur că ești mereu la curent cu cele mai puternice strategii de marketing și că vei învăța lucruri care funcționează acum.
3 conturi de echipă
Echipa ta are acces la Platformă și poate învăța
Dacă nu ai timp să urmărești cursurile, dar vrei să te asiguri că ai alături de tine o echipă bine pregătită, le poți face și lor conturi. Cu un singur abonament poți să-ți faci 3 conturi, iar echipa ta poate urmări cursurile de care are are nevoie.
Reduceri si Oferte pentru membri
Participi la alte evenimente de marketing la Preț Redus
Punem mult preț pe educație, dar vrem să o facem cât mai accesibilă. Ne place să organizăm tabere, Workshop-uri sau alte evenimente online bazate pe educație în marketing și business.
Ca și membru Kiwi PRO vei avea mereu acces la aceste evenimente la prețuri reduse. E modul nostru să te încurajăm să continui procesul de educație și să-ți crești afacerea prin marketing făcut profesionist.
Gamification
Primești resurse suplimentare odată ce avansezi în platformă
Vei învăța mai ușor pentru că aplicăm modelul de instant reward. Practic, după fiecare curs sau task efectuat primești puncte pe care le poți schimba pe alte resurse educaționale, sau materiale #kiwiPRO. Noi îl numim sistem de gamification. Nu trebuie să aștepți săptămâni în șir, ci primești resursa imediat ce deblochezi un nou nivel în platformă.
Acces Grup Support #kiwiteam
Primești Ajutor personalizat de la #kiwiTeam, fără să plătești consultanță
Te-ai blocat la un task, o explicație, sau pur și simplu ai nevoie de motivație să te apuci de treabă? Dă-ne un tag și venim să te ajutăm. Ai parte de suport personalizat din partea #kiwiteam. Cine să îți explice clar, pas cu pas, cât de în detaliu îți dorești, dacă nu noi?
Acces la +67 webinarii premium
Poți revedea oricând Webinariile Premium
Periodic, echipa Kiwi ține Webinarii Premium, pe un subiect dedicat din marketing Online. Aceste Webinarii sunt înregistrate și doar membrii Kiwi PRO le pot revedea.
Tu alegi următoarele cursuri
Tu alegi următoarele Cursuri
Scopul Kiwi PRO este să te ajute real și să-ți ofere informații și soluții pentru problemele tale actuale. Așa că, în fiecare lună vei putea să ne spui ce Curs vrei să organizăm. Dacă este suficient de cerut, noi îl filmăm și ți-l oferim în platformă.
Acces la înregistrările webinarilor gratuite
Poți revedea oricând Webinariile Gratuite
Periodic, organizăm Webinarii doar pentru Comunitatea Kiwi PRO. Pot fi Webinarii de feedback și Consultanță, sau webinarii în care discutăm despre un anumit subiect. La fel ca cele premium, Webinariile Gratuite sunt apoi disponibile doar pentru membrii Kiwi PRO.
Plan Educațional Personalizat (30 de min consultanță pe Zoom)
Te ajutăm să începi fix cu ce arde
Când îți faci cont pe platformă, te programăm pentru o ședință de consultanță pe Zoom. Durează 30 de minute, este complet gratuită și discutăm despre afacerea ta. Ce ai făcut, ce a funcționat, cum să faci și mai bine data viitoare.
Din ședința asta ieși cu un plan educațional personalizat și poți să treci foarte repede la treabă.
Acces Gratuit pentru tine la Kiwi Marathon
Participi Gratuit la Kiwi Marathon
Kiwi Marathon e un eveniment nou, exclusiv online, care durează 3 săptămâni. Invităm speakeri din țară și internaționali, care țin training-uri din domeniul marketing-ului online. De la e-commerce, până la Network Marketing, sigur găsești speakeri de care să fii interesat.
Accesul la Kiwi Marathon e plătit, dar tu poți participa gratuit fiindcă ai bilet inclus în prețul Abonamentului.
10% Reducere la Cursurile eduKiwi
Poți participa la cursurile din eduKiwi la preț redus
În eduKiwi găsești 20+ cursuri experiențiale (LIVE cu autorul - nu înregistrate) din toate domeniile: de la Business & Marketing, la Mindfulness, Relații sau Dezvoltare Personală.
Accesul la aceste cursuri costă câteva sute de euro, dar tu ai mereu o reducere de 10% pentru orice curs la care ai vrea să participi.
Când Expiră Cronometrul Expiră și Oferta
MĂ ÎNSCRIU 30 de zile Gratuit
Să educi nu înseamnă doar să oferi informație și atât.
Înseamnă să încurajezi, să recompensezi, să dai tot ce ai mai bun, pentru ca cel care învață de la tine să dea la rândul lui tot ce are mai bun.
De aceea, am gândit Kiwi PRO, ca pe o super experiență de învățare, cu minimul necesar de teorie, dar maximul necesar de practică.
Momentan, platforma conține 45+ Cursuri, 67+ Webinarii PREMIUM, și multe alte resurse valoroase (articole, webinarii, tutoriale create de #kiwiteam).
Dar nu asta e ceea ce e special la PRO. Ci felul în care sunt prezentate cursurile, cu task-uri presărate printre ele și un test la final.
Vrem să ne asigurăm că aplici instant ceea ce înveți și ai mereu o modalitate să vezi cât de bine ai înțeles ceea ce tocmai ai învățat.
Nu ne interesează teoria, fiindcă doar rezultatele contează. Și vrem să ne asigurăm că ai aceste rezultate reale: mai mulți abonați, rate de conversii mai bune, reclame scrise pe limba clientului tău, trafic mai mult pe blog, articole mai citite, vizualuri mai faine.
Mai mult, taskurile astea sunt gândite ca niște misiuni de joc, la sfârșitul cărora primești puncte. Puncte cu care deblochezi alte resurse educaționale, care îți vor face serviciile și mai vandabile.
Pe scurt: Kiwi Pro este cea mai complexă platformă de pe care poți învăța marketing Online în România. Cursurile sunt în limba ta maternă, explicate într-un mod concis și prietenos.
Exact cum ai nevoie, ca să treci la treaba.
Vino în Kiwi PRO și Începi în Sfârșit să-ți Promovezi Afacerea Profesionist. Cu Rezultate Reale.
Când Expiră Cronometrul Expiră și Oferta
Vreau Kiwi PRO Premium GRATUIT
Cu cine îți faci Campaniile? Echipa din Spatele #KiwiPRO
Fondatorul școlii Kiwi PRO, Doru Pelivan
Lucrez în marketing online de 7 ani. Am generat venituri de milioane de euro pentru numeroși autori consacrați sau pentru alte modele de afaceri. Am fost în spatele celei mai mari Lansări de curs online din România (Amazon SetUP) care a generat venituri de peste 4 milioane de dolari.
Probabil că îmi cunosc nișa cel mai bine din România și am experiență cu acest model de educație online.
Kiwi PRO este ”coroana” agenției Kiwi Agency. În acest proiect punem cel mai mult suflet. Te invit să înveți marketing online cu noi!
Doru Pelivan
Strategy Manager & CEO
Iosif Vidoni
Creative Director
Marius Negroiu
Key Account Manager
Mihaela Ursu
Digital Marketer
Antonia Zarnescu
Digital Marketer
Adrian Ene
Digital Marketer
Daniel Precup
Front End Developer
Marius Thodor
Back End Developer
Alexandra Ianc
Art Director
Sergiu Foca
Copywriter
Oana Elena
Copywriter
Cosmin Cimil
Video Editor
Andreea Kapusy
Graphic Designer
Diana Ghisman
Office Manager
Iuli Cristea
Digital Marketer
Ionut Cojocaru
Digital Marketer
Magda Aringhe
Community Manager
Despre #kiwiteam
Pe scurt: noi suntem agenția de marketing online cu cele mai bune rezultate din vestul țării.
Kiwi Agency este o echipă de 20 de specialiști în marketing digital, experți în promovarea cursurilor online.
Echipa Kiwi a generat venituri de peste 1.500.000 dolari (cifră de afacere compusă din prestări de servicii, fără bugete de marketing încasate pe firmă). Am investit bugete de marketing în Facebook de peste un milion de dolari.
Am lansat comunitatea Kiwi Marketer care, la ora actuală, este cea mai mare comunitate de marketing online cu peste 23 000 de membri.
Cumulat, am strâns peste 400 000 de abonați pentru listele de e-mail Kiwi Agency și cele ale autorilor și clienților cu care lucrăm.
Doar anul acesta am scris zeci de pagini de vânzare, zeci de mailuri de vânzare, sute de reclame.
Suntem oameni diferiți, dar ne leagă pasiunea pentru marketing și satisfacția lucrurlui bine făcut. Când o campanie merge bine, ne bucurăm împreună. Dacă nu merge atât de bine, ne învățăm lecțiile împreună.
În Kiwi PRO vrem dăm mai departe aceste lecții. Prin Cursuri, Webinarii, Feedback și asistență.
Te învățăm tot ce știm.
Hai în #PRO și învață să faci Marketing Profesionist, care funcționează acum în România.
9740 de cursanți. Cum a fost pentru unii dintre ei.
Sunt super încântată că am triplat încasările din lunile trecute!
Marketer Brain by Kiwi Marketer! Mândru că sunt kiwiot!
M-am înscris în Kiwi Pro din nevoia de auto educație, apreciez stilul vostru de comunicare.
Deveniți PRO! Eu am făcut-o deja. Și merge așa bine “mașina mea”.
Personally ME + Kiwi Agency = LOVE
Mulțumim întregii echipe Kiwi, sunteți fantastici!
Iată duelul șepcilor Kiwi, la noi acasă.
Aduc mulțumiri, întregii echipe Kiwi pentru suportul oferit!
Financiar, din activitatea de pe grupuri am încasat 2110 E.
Înveți de la Executanți, nu Teoreticieni.
Partea de teorie e simplă. Iar noțiunile de bază sunt ușor de aflat. Însă în #KiwiPRO, primești mult mai mult decât teorie. Primești Tutoriale Organizate, scrise și prezentate în așa fel încât tu să poți aplica instant ceea ce înveți.
Asta pentru că toate cele 45+ de Cursuri din platformă sunt susținute de executanți. Oameni care fac marketing 8 ore/zi, 5 zile/ săptămână.
Oameni care știu că poveștile lungi, fără rezultate, n-au nicio valoare. Ei își câștigă salariile și implicit confortul zilnic din Facebook Ads, Instagram, texte de vânzare, design-ul unei reclame, scrierea unei linii de cod.
Fiecare e expert în domeniul lui - fiindcă nu are de ales.
Și fiecare îți pune la dispoziție, în fiecare lună, câte un curs în care te învață ce știu ei să facă mai bine. Concret, cu task-uri, cu teste, cu puncte.
Știi de la început ce trebuie să înveți
Educația ta devine o prioritate de cum treci porțile Kiwi PRO. Te ajutăm să îți faci planul de învățare pentru prima lună, pentru a începe cursurile de care ai cea mai mare nevoie acum.
Când te înscrii completezi un chestionar iar noi îți facem un plan de studiu croit exact pe nevoile tale specifice.
Avansezi în Platformă, Deblochezi Resurse Suplimentare
Vei învăța mai ușor pentru că aplicăm modelul de instant reward.
Practic, după fiecare curs sau task efectuat primești puncte pe care le poți schimba pe alte resurse educaționale, sau materiale #kiwiPRO. De exemplu, la un anumit nivel, primești studii de caz pe cele mai profitabile campanii rulate de Kiwi Agency.
La alt nivel, îți trimitem o listă cu cele mai folositoare tool-uri pe care le cunoaște #kiwiteam și care ne fac viața și task-urile mai ușoare zi de zi.
Noi îl numim sistem de gamification, tu îl poți numi cum vrei.
Ideea din spate e simplă: vrem să te motivăm să înveți constant, să aplici constant și să-ți faci un obicei din marketing bine făcut. Vrem să ai un sentiment de satisfacție imediată atunci când termini un task sau un curs. Să rămâi mereu motivat și disciplinat.
Kiwi PRO PREMIUM Feedback Personalizat, pe Nevoile tale
Te-ai blocat la un task, ai nevoie de o explicație, sau pur și simplu ai nevoie de motivație să te apuci de treabă?
Dă-ne un tag în Comunitate și venim să te ajutăm. Ai parte de suport personalizat din partea #kiwiteam. Cine să îți explice clar, pas cu pas, cât de în detaliu îți dorești, dacă nu noi?
Poți întreba orice, oricând. fără a cere aprobarea nimănui. Nu va fi nevoie să aștepți după un admin să îți aprobe postarea.
Te înconjori doar de oameni ca și tine
Adică intri într-o Comunitate Strânsă de oameni care respiră marketing și nu se pot sătura de învățat.
Fără competiție inutilă, fără atacuri la virgule și cratime. Toată Comunicarea va avea loc într-un Grup Secret pe Facebook, din care vei face parte și tu. Veți învăța împreună, vă veți încuraja împreună, vă veți sfătui împreună.
Tot aici poți găsi colaborări, îți poți oferi serviciile, poți primi idei noi sau feedback pe ideile proprii.
Tu Decizi Cursul lunii Viitoare
La începutul fiecărei luni, supunem la vot opțiunile de cursuri. Tu știi cel mai bine ce “arde” în afacerea ta. Poate vrei să înveți cum scrii o pagină de vânzare, poate vrei să-ți faci un avatar de client.
Votează-ți cursul de care ai nevoie, iar noi filmăm Cursul câștigător.
Conținut Exclusiv (pe lângă cursul lunar)
Lunar, organizăm un Webinar în Comunitate, prin care-ți prezentăm ceea ce învățăm și aplicăm în strategie.
Pot fi studii de caz pe strategiile și campaniile profitabile din agenție. Pot fi tutoriale de Facebook, Instagram, pot fi sesiuni de Q&A.
Practic, dacă testăm ceva nou în agenție și se dovedește a avea rezultate, dăm mai departe către tine, pentru ca și tu să ai rezultate.
Nu vei găsi aceste studii de caz altundeva. Așa vrem să respectăm valoarea reală pe care ai plătit-o când te-ai abonat.
Toate cursurile la care ai acces în Kiwi PRO
Cu cine îți faci marketing-ul?
DORU PELIVAN
CEO Kiwi Agency
Fondator Kiwi Agency și Kiwi Marketer. E practic locomotiva care trage trenul educației...
IOSIF VIDONI
Copywriter Profesionist
”Pentru mine, Kiwi Marketer este în primul rând un sistem de business excelent. Se....
MIHAELA URSU
Digital Marketer
Digital Marketer, specialistă în a face taskurile să dispară. Trebuie doar să se.....
ANTONIA ZARNESCU
Digital Marketer
Digital Marketer, Updated version. Stăpâna campaniilor de lansare, a Facebook....
ADI ENE
Digital Marketer
Vrea să fie primul Digital Marketer care ajunge președinte. #AdiEnePreședinte. Dar...
OANA PREDOIU
Senior Copywriter
Campaniile Oanei depășesc lejer suma de 100k euro. Îi place să îmbine tactici.....
SERGIU FOCA
Senior Copywriter
Scrie zilnic texte pentru reclame, pagini de vânzare și mail-uri care vând produse de....
MARIUS NEGROIU
Key Account Manager
Key Account Manager. Dă tonul la muncă și tonul la party cu aceeași plăcere și entuz.....
Cosmin Cimil
Videograf
Videograf la Kiwi, creează conținut video și ne editează materialele pentru mediile.....
ALEXANDRA IANC
Art Director
Mother of all designers. Urmărește tot, știe tot și face design cu o mână în timp ce îți....
Devino PRO și ești 100% Sigur că-ți Faci Marketing-ul Cum Trebuie
Oferta e Valabilă doar până la Expirarea Cronometrului
Vreau Kiwi PRO Premium 30 de zile GRATUIT
Poveștile Astea ne fac mândri
Iată duelul șepcilor Kiwi, la noi acasă.
Aduc mulțumiri, întregii echipe Kiwi pentru suportul oferit!
Financiar, din activitatea de pe grupuri am încasat 2110 E.
Abia aștept următorul curs!
Mi-a plăcut cursul, l-am parcurs rapid și l-am finalizat cu succes. Mulțumesc!
Mulțumesc, este exact ce îmi doream.
Mulțumesc pentru pont. Am luat Adobe Spark varianta plătită. Super ușor de folosit!
Cât ai fi dispus să plătești, ca să scapi de grija Marketing-ului?
E o întrebare simplă.
Fiindcă, oricât de bună ți-e ideea, fără marketing n-ai cum s-o monetizezi.
Fără marketing muncești atât de mult și degeaba, încât uiți ce e în jurul tău. Ești absorbit în ecranul unui laptop și simți că viața trece pe lângă tine.
Vară, iarnă, nu contează, tu ești fixat în același loc, în același birou și nu te oprești din muncă. Pui cap la cap oferte, propuneri de servicii, lansarea unui produs nou. Noaptea visezi cifre, iar dimineața te speli pe dinți cu mail-ul în față.
Până la un punct e ok.
O faci cu un scop real în minte - vei avea rezultate mai bune, clienții tăi vor fi mulțumiți de tine, îți vor intra banii în cont și totul va fi bine.
Dar ajungi atât de târziu acasă, încât nu apuci să îl pui pe cel mic în pat. Îl vezi cum doarme și te temi că într-o zi va ajunge om, fără ca tu să fi apucat să fii acolo când se întâmplă asta.
Prietenii tăi au încetat de mult să te mai cheme cu ei la terase și grătare, fiindcă nu mai ai niciodată timp. De fapt, dacă stai bine să te gândești, nu mai ții minte când ai răspuns ultima oară la telefon și la capătul celălalt a fost cineva care doar voia să știe sincer ce mai faci.
Parcă ai început și să te îngrași, cum nu mai ai timp să mănânci mâncare bună. Ce comanzi la prânz e doar fast-food și prăjeli de la restaurantul cu livrare rapidă.
Și totuși, lucrezi încontinuu cu dârzenie. Visezi la momentul ăla care o să-ți schimbe în sfârșit viața și o să te elibereze de toate lanțurile astea. Visezi cum o să devii bogat și o să reușești. Nici nu știi ce o să reușești, dar o vei face.
Nu e păcat să muncești atât, dar să nu ai rezultate?
Afacerea ta merită o investiție de 397€?
Care conține un plan educațional personalizat, consultanță, materiale Premium + Reduceri la Evenimentele viitoare?
Până la urmă, asta ar putea fi decizia care va face diferența între serile calme lângă cei dragi, sau serile de singurătate, înconjurat doar de acte și de idei pe care nu știi să le aplici.
Accesul în Kiwi PRO Premium înseamnă doar 597€ 397€/an.
Asta înseamnă un buget de reclame de câteva zile, un plin la mașină, o tastatură de laptop. Sau poate însemna o afacere care bubuie, cu un marketing făcut profesionist.
Platforma funcționează pe bază de abonament, în fiecare lună adăugăm două cursuri noi, tu înveți ce vrei, când vrei, cum vrei. Și renunți când vrei. Dar de ce ai face-o?
Pentru doar 597€ 397€/an poți:

Să-ți aduni primii 1000 de abonați la Newsletter-ul tău

Să scrii Articole care chiar sunt citite

Scrie pe baza unor Principii de Copywriting puternice

Începe să faci Reclame Avansate pe Facebook

Începe să folosești Storytelling pentru Brand-ul tău

Construi o Comunitate Online în care să-ți vinzi produsele

Începe să scrii reclame foarte bune

Faci design profi pentru reclame sau pagini de vânzare

Să aduci mult mai mult trafic pe website și pe blog

Începe să faci Reclame pe Instagram

Să-ți promovezi afacerea Locală

Să-ți editezi video-urile fără echipament profi sau cunoștințe avansate

...și primești acces la multe alte strategii, tactici, tips&tricks incluse în cele 31+ Cursuri de pe platformă

Eu zic că meriți această investiție.
Chiar dacă aplicai o singură idee pe care o furi de la noi, îți vei recupera cu siguranță investiția. O vei dubla, chiar tripla. Alții au făcut-o deja.
Începe și tu să faci Marketing cu Rezultate!
Când Expiră Cronometrul Expiră și Oferta
MĂ ÎNSCRIU 30 de zile GRATUIT
Performezi în Online. Sau ești dat la o parte.
Trebuie să știi și asta. Nu a fost niciodată atât de important să știi cum să te promovezi în Online. Iar asta s-a văzut în ultimele luni.
Situația a fost cum a fost și nu s-a mai ieșit din casă. Oamenii treceau speriați unii pe lângă alții și nu ne era frică să ne apropiem de familiile noastre. Business după business s-a închis și doar cele care aveau deja o prezență puternică în online s-au adaptat și au supraviețuit.
În timpul acesta timpul petrecut pe social media aproape s-a dublat...în condițiile astea, cum să nu fii și tu prezent, cu tot ce ai mai bun din tine?
Cum să nu-ți trimiți business-ul printre postări?
Cum poți sa nu-ti optimizezi reclamele, să nu creezi video-uri profesioniste, să nu scrii texte super bune, care vând?
Cum să nu faci tot ce-ți stă în putere ca să fii în online...și să și stii ce faci acolo?
S-au dus vremurile în care online-ul era nice to have. Oamenii sunt mai atenți la cheltuieli, își aleg cu mult mai multă grija brand-urile pe care le susțin.
Nu mai poți spera ca-si vor aduce aminte de tine când vor avea nevoie. Ci trebuie să te asiguri că ești prezent în viețile lor. Azi. Acum.
Deja trebuie să depui eforturi considerabile să-i prinzi din urmă pe cei s-au adaptat. Acționează acum.
Pune-ți la punct paginile de Social Media. Scrie reclamele după principii de copy. Fă design-uri profi. Optimizează-ți bugetele și investește fiecare leu în reclame trimise cui trebuie, când trebuie.
Învață cum faci marketing de calitate (= cu rezultate) de la unii dintre cei mai buni marketeri din România.
Ai 3 Opțiuni de Abonament - Alege-l pe cel care ți se potrivește!
La oricare din ele primești 30 de zile Acces GRATUIT
Kiwi PRO Premium 1 LUNĂ
Primele 30 de zile sunt GRATUITE, apoi achiți
49 € / lună
Acces la 45+ cursuri
Acces 1 curs nou / lună
3 conturi de echipă
Reduceri si Oferte pentru membri
Gamification
Acces Grup Support #kiwiteam
Acces la +67 webinarii premium
Tu alegi următoarele cursuri
Acces la înregistrările webinarilor gratuite
Plan Educațional Personalizat (30 de min consultanță pe Zoom)
Acces Gratuit pentru tine la Kiwi Marathon
10% Reducere la Cursurile eduKiwi
Cel mai popular
Kiwi PRO PREMIUM 6 LUNI
Primele 30 de zile sunt GRATUITE, apoi achiți
247 € / 6 luni
Economisești 94€
Acces la 45+ cursuri
Acces 1 curs nou / lună
3 conturi de echipă
Reduceri si Oferte pentru membri
Gamification
Acces Grup Support #kiwiteam
Acces la +67 webinarii premium
Tu alegi următoarele cursuri
Acces la înregistrările webinarilor gratuite
Plan Educațional Personalizat (30 de min consultanță pe Zoom)
Acces Gratuit pentru tine la Kiwi Marathon
10% Reducere la Cursurile eduKiwi
Kiwi PRO PREMIUM 1 AN
Primele 30 de zile sunt GRATUITE, apoi achiți
397 € / an (588€/an)
Economisești 191€
Acces la 45+ cursuri
Acces 1 curs nou / lună
3 conturi de echipă
Reduceri si Oferte pentru membri
Gamification
Acces Grup Support #kiwiteam
Acces la +67 webinarii premium
Tu alegi următoarele cursuri
Acces la înregistrările webinarilor gratuite
Plan Educațional Personalizat (30 de min consultanță pe Zoom)
Acces Gratuit pentru tine la Kiwi Marathon
10% Reducere la Cursurile eduKiwi
Poți să spui pas și să nu devii PRO. Dar…
Nu vei învăța marketing în varianta cea mai eficientă și simplificată
Nu vei putea folosi experiențele tale de zi cu zi pentru a lansa campanii de succes
Nu vei afla ce greșeli ai făcut până acum în marketing (și nu le vei putea corecta)
Nu vei ști cum să te promovezi în Social Media cu impact maxim și buget minim
Nu vei învăța cum să creezi conținut video sau text pentru afacerea tale
Nu vei avea rezultatele pe care le dorești
Nu vei putea concura cu ceilalți jucători de pe piață
Evită Toate aceste situații și Hai în Kiwi PRO Premium!
Oferta e valabilă doar până la Expirarea Cronometrului
MĂ ÎNSCRIU 30 de zile GRATUIT
Ce ar mai trebui să știi despre Abonamentul Kiwi PRO?

Accesul îl primești instant în momentul în care se efectuează plata.

Poți plăti cu cardul.

Apoi, anual, ți se va retrage de pe card suma Abonamentului pentru care ai optat (397€).

Ai timp trei săptămâni (21 de zile) de când te înscrii să Evaluezi Cursurile și Platforma.

Dacă nu-ți place ce găsești, ne spui și-ți returnăm banii.

Fără întrebări, fără complicații.

Pentru a accesa cursurile, trebuie să te autentifici pe www.kiwimarketer.com/login cu email-ul și parola setată la plasarea comenzii.

Dacă nu îți amintești parola, o poți reseta folosind butonul Am uitat parola.

Factura o primești în mod automat pe adresa de email cu care ai plasat comanda.

Accesul la materiale se reînnoiește cu fiecare plată.

Nu :(
eduKiwi și Kiwi PRO sunt două produse diferite și ai nevoie de conturi diferite pentru fiecare plaformă.

Învață cum să Stăpânești Online-ul și tot ce-ți Oferă el.
Până la urmă, nu e chiar atât de simplu să fii antreprenor.
Se aude deja prea răsunător în jurul nostru că dacă suntem antreprenori, oameni de afaceri, alergăm doar după bani. Vrem doar să vindem, vindem, vindem.
Însă situația nu e chiar așa.
Răspunsul meu: toți antreprenorii și oamenii de afaceri o fac. Și tu, și eu, cu toții răspundem unei nevoi acute, care chiar există și lasă urme. Dacă nu am face asta, nici noi nu am exista - chiar strict economic.
Dar pe lângă economie, marketing, afaceri și vânzări…
Știi ce porți îți deschide suma pe care o produci lunar
Vrei să ai certitudinea că la sfârșitul zilei îți poți îmbrățișa familia, fără să fii încruntat, pentru că nu știi dacă mergeți la culcare cu stomacul gol sau nu.
Vrei să mergi la toate serbările copilului tău, fără a cere n aprobări de la departamentul de HR, să poți pleca de la birou cu 15 minute mai repede.
Vrei să poți evada uneori din oraș și să te conectezi cu natura și cu liniștea din jurul tău, fără să numeri câte zile de concediu mai ai la dispoziție.
Vrei să poți merge iarna la ski și vara la mare, fără să economisești câteva luni doar pentru biletul de avion. Și când ajungi acolo, vrei să mănânci la restaurantul hotelului, nu să te plimbi cu plasa de mâncare după tine prin stațiune.
Vrei să cunoști și să simți lumea din jurul tău, nu doar să exiști, inert, de la salariu la salariu, lună de lună.
Dacă nu ești mulțumit de Școala de Marketing Kiwi PRO, Primești toți banii înapoi!
Dacă te înscrii şi nu eşti mulţumit de cursurile primite, trebuie doar să ne spui și primești banii înapoi.
Ai această garanție timp de 21 zile din ziua în care primești acces la platformă.
Nu ai nimic de pierdut, însă ai foarte multe de câștigat.
Învață să faci Marketing și toate astea vor veni
Investește în tine și în afacerea ta și permite-ți să închizi ochii noaptea liniștit, știind că ai campanii care lucrează pentru tine.
Că ai un venit recurent, previzibil, lună de lună, fiindcă știi să pui problema atunci când îți vinzi produsele sau serviciile.
manevrezi și stăpânești algoritmii de pe Social Media în așa fel încât reclamele tale să fie văzute mereu de cine trebuie, când trebuie.
Că traficul de pe site-ul tău crește încontinuu, iar lista ta de abonați pentru e-mail marketing devine tot mai amplă.
Că ți-ai construit o comunitate online de oameni care te cunosc, au încredere în tine și vor să îți cumpere produsele.
Hai în #KiwiPRO și învață cum să aduci clienți din online pentru afacerea ta, în fiecare lună.
Te Așteptăm în PRO. Ești gata să Începi?
Oferta e valabilă doar până la Expirarea Cronometrului
MĂ ÎNSCRIU 30 de zile GRATUIT
Contact
Magda Aringhe
Dacă ai nelămuriri sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină,
Magda, colega noastră de la Customer e gata să-ți răspundă la orice întrebări ai. Scrie-i cu încredere.