1.533 de oameni au folosit deja Kiwi PRO ca să-şi crească afacerile
Școala de Marketing Online Kiwi PRO: Acces instant la 29 de cursuri
Acces pe Viaţă
O Ofertă cum Probabil NU o să mai Primeşti
De când am lansat Şcoala de Marketing Kiwi PRO, mai mulţi oameni ne-au cerut o opţiune prin care să plătească o singură dată şi apoi să aibă acces la cursuri, la grup şi la toate celelalte beneficii. Fără să mai plătească lunar.

Acum introducem acea opţiune. Acces Complet pe Viaţă în Kiwi PRO.

Până în 24 ianuarie este la un preţ absolut nebunesc. Costă mai puţin decât ar fi abonamentul întreg pe un singur an.

Accesul complet în Kiwi PRO costă în prezent 49 euro pe lună (Cursuri, Webinarii şi Grupul Privat de Facebook).

De ce tocmai acum? Toamna asta Kiwi împlineşte oficial 6 ani şi o vom ţine doar în campanii super faine până la finalul anului.

Asta e doar una dintre nebuniile frumoase pe care le facem (posibil să fie cea mai cea dintre toate).
" Mulțumesc Kiwi Agency pentru oportunitatea de a învăța marketing de la profesioniști care pun cu adevărat suflet în ceea ce fac. Agenda mea e full pe următoarele 6 luni pentru că am implementat din cursurile voastre. La finalul lunii iulie am avut profit 1780 de euro"
Marcela Mantz
Pentru Cine Este Accesul pe Viaţă în Kiwi PRO
Îţi spun din start că NU este pentru oricine.

Şi nu mă refer aici la situaţia în care nu dispui acum de suma necesară pentru accesul pe viaţă în Şcoala de Marketing Kiwi PRO. Pot să înţeleg asta şi e perfect în regulă. Nu te simţi vinovat!

Dar te rog, fă tot ce ţine de tine ca să câştigi mai mult din marketingul tău. Astfel o să-ţi poţi permite pe viitor o astfel de investiţie în educaţia şi creşterea afacerii tale.

În continuare, Kiwi PRO este Şcoala de Marketing care îi ajută pe micii antreprenori, pe freelanceri şi pe angajaţii din domeniu să-şi facă singuri marketingul. Ca să nu mai fie nevoiţi să plătească o agenţie scumpă pentru a avea rezultate.

Dar de-a lungul unui an şi jumătate de Kiwi PRO am cunoscut foarte mulţi marketeri. Iar cei care au reuşit cele mai bune rezultate au fost de fiecare dată cei care s-au apucat de treabă plini cu determinare.

Şi apoi s-au ţinut de treabă. Pentru mai mult timp. Nu au renunţat cu prima ocazie când au dat de greu.

Pentru că în Marketing e garantat că vei da de greu. Mai devreme sau mai târziu vei da de greu.

Asta e natura marketingului, dacă nu poţi accepta asta, nici nu te mai apuca.
Vei face o campanie care crezi că va rupe, dar nu va face vânzări. Clienţii te vor învăţa o lecţie cu ocazia aia, dacă eşti dispus să-i asculţi. Şi să-ţi înveţi lecţia, să mergi mai departe, iar data viitoare să încerci mai bine.

Sau te vei apuca de treabă şi vei simţi că pierzi tot controlul. Totul e super nou, nu ai mai făcut, nu mai ştii de unde să apuci marketingul ăsta ca să-l faci să meargă.

Exact atunci e esenţial să fii în comunitatea potrivită, ca să primeşti sprijin şi soluţii de la oameni mai experimentaţi.

Nu vrei să renunţi la tot marketingul de la o simplă descurajare. Dar exact asta rişti dacă rămâi singur.

Pe grupul Kiwi PRO găseşti sprijinul şi soluţiile de la toată echipa Kiwi. Când dai de greu, o încurajare de la un marketer cu ani buni de experienţă poate fi colacul tău de salvare.

Motivul pentru care mâine te apuci din nou de la zero, plin de energie, chiar dacă azi ai avut cel mai mare eşec al tău.

O să te apuci de o campanie, dar nu ai mai făcut aşa ceva până acum şi nu ştii cum să o setezi tehnic. Pe Facebook, pe Google, pe Instagram.

De ce să te chinui şi să pierzi timp şi bani, în loc să-i laşi pe oamenii din echipa Kiwi să-ţi arate pas cu pas tot ce trebuie să faci?

Iar asta în fiecare lună, pe viaţă.

Nu ne jucăm de-a marketingul aici. În joc e supravieţuirea afacerii tale. O afacere reală, de care depinde venitul tău, poate chiar bunăstarea familiei tale.

Tu iei la fel de în serios marketingul afacerii tale?
Plăteşti o Singură Dată. Ai Acces Complet. Pe Viaţă.
Primii care au beneficiat de oferta asta au fost participanţii din Tabăra de Marketing de anul ăsta.

Şi ne-am dat seama de un lucru: acum, că au achiziţionat accesul pe viaţă în Kiwi PRO, au un mega avantaj. În nicio lună de acum înainte, ei nu vor mai trebui să ne plătească vreun ban pentru asta.

Vor putea folosi absolut fiecare curs, de oricâte ori au nevoie.

Vor primi Un Curs Nou de Marketing în fiecare lună. Nu o să-i mai coste nimic.

Primesc câte Un Webinar de Marketing Nou-nouţ în fiecare lună. Zero costuri în plus.

Au acces pe Grupul de Facebook Kiwi PRO, unde lucrăm cu ei pe cazurile lor specifice. Acolo primesc răspunsuri şi feedback personalizat. Sprijin şi soluţii de la întreaga echipă Kiwi.

Zero cost pe lună.
"Vreau să mulțumesc echipei Kiwi pentru ce m-a învățat în Kiwi PRO. Pe august, față de iulie, mi-am dublat veniturile. Pe septembrie față de august le-am cvadruplat. Eu unul mi-am scos toți banii pe care i-am investit în produsele lor și sunt foarte fericit."
Robert Mușet
Spune-i şi unui prieten despre oferta asta printr-un SHARE
Kiwi Agency & Doru Pelivan - Cine suntem?
Despre fondatorul școlii Kiwi PRO, Doru Pelivan
Lucrez în marketingul online de 7 ani. Am generat venituri de milioane de euro pentru numeroși autori consacrați sau pentru alte modele de afaceri. Am făcut marketingul pentru cea mai mare lansare de curs online din România (Amazon SetUP) care a generat peste 4 milioane de dolari.

Probabil că îmi cunosc nișa cel mai bine din România și am experiență cu acest model de educație online.

Kiwi PRO este ”coroana” agenției noastre. În acest proiect punem cel mai mult suflet. Te invit să înveți marketing online cu noi!
Acces pe Viaţă la 29 de Cursuri.
Şi 1 Curs Nou în Fiecare Lună.
În acest moment sunt deja 29 de Cursuri de Marketing în Platformă. Şi adăugăm unul nou în fiecare lună (poţi vota în fiecare lună pentru cursul pe care doreşti să îl adăugăm).

Tu ai acces la TOATE Cursurile, pe viaţă, dacă profiţi acum de oferta asta uşor nebunească.

Imaginează-ţi puţin viaţa ta ca marketer de acum înainte:

Intri oricând vrei în platformă şi îţi setezi reclamele de Facebook cu ghidarea colegelor mele Antonia şi Mihaela. Iar dacă ceva nu-ţi iasă, le dai tag pe grupul Kiwi PRO şi primeşti răspuns pentru situaţia ta specifică.

Te uiţi de 20 de ori (dacă asta ai nevoie) la cursul despre cum să aduni primii tăi 1000 de abonaţi. Şi ceri feedback şi ajutor oriunde te blochezi în proces. Iar Mihaela sau altcineva din echipa Kiwi să te ghideze ca să poţi trece mai departe.

Urmăreşti relaxat cursul meu (Doru) despre Lansarea unui Brand în Mediul Online, înainte de fiecare campanie mare pe care o ai de făcut. Procesul e acelaşi, iar tu ai acces fără să plăteşti vreun ban pentru asta în acea lună. Indiferent că e peste jumătate de an de acum încolo sau peste 3 ani.

Îţi faci Reclamele pe Google cu îndrumarea Antoniei - zero euro pe lună!
Îţi faci Reclamele pe Instagram cu ghidarea lui Adi Ene - şi nu plăteşti nimic în luna aia!
Înveţi Branding Personal (Adi şi Doru) şi Construirea Unei Comunităţi (Doru) şi revii mereu şi mereu asupra cursurilor, ca să înţelegi mai bine. Mai ales după ce ai aplicat o dată.

O să poţi lucra în ritmul tău şi o să ai toate beneficiile pe care Kiwi PRO ţi le oferă în prezent, dar şi altele noi din viitor.
Toate cursurile la care ai acces în Kiwi PRO
1 Webinar de Marketing în Fiecare Lună.
Pe lângă toate cursurile de marketing, când alegi Acces pe Viaţă în Kiwi PRO intri şi în Grupul de Facebok Kiwi PRO.

Acolo postăm periodic Webinarii (minim 1 pe lună), studii de caz, infografice, video-uri.

De exemplu, când încheiem o campanie de marketing reușită aici prezentăm perspectivele noi pe care le-am obținut.

Sau când descoperim un tool nou care ne face viața de marketer mai ușoară îl dăm mai departe în grupul PRO.

Gândește-te la aceste resurse ca la o Serie de Micro-Cursuri. Ele vor veni în completarea informației din platforma Kiwi PRO și te vor ajuta să ajungi mai repede unde îți dorești în marketing.

Şi ţine minte: ai acces la aceste materiale doar dacă eşti pe Grupul de Facebook Kiwi PRO.

Nici cei din comunitatea mare Kiwi Marketer nu au acces la ele.
"Fără voi nu eram marketer astăzi. Acum, după un an, pot să duc singură un proiect, știu cum să procedez ca să am rezultate, iar dacă mă împotmolesc, știu la cine să apelez. Mi-ați făcut lumină pe drumul ăsta de a deveni un marketer bun."
Diana Răducu
Acces la Grupul de Facebook Kiwi PRO.
Sprijin Direct de la Echipa Kiwi.
În comunitatea restrânsă Kiwi PRO ai ocazia să pui întrebări sau să ceri sfatul unui om din echipa Kiwi - și primești răspuns personalizat.

Dacă vrei să aduni abonați vei vorbi cu Mihaela - listele adunate de ea depășesc zecile de mii.

Dacă ai nevoie de feedback pe textele tale, vei vorbi direct cu Oana şi Iosif - care au scris textele multor campanii - unele cu vânzări de peste o sută de mii de euro.

Sau dacă nu ești sigur ce să faci pe Instagram, îi vei da un tag lui Adi Ene - expertul nostru care respiră Instagram şi asta se vede în super rezultate.

Practic, lucrezi împreună cu Kiwi Agency, dar la o investiție infinit mai mică.
O Investiţie în Viitorul Succesului Tău
Eşti pregătit să te pui serios pe treabă în marketingul afacerii tale?

Dacă da, acum îţi fac o ofertă puţin nebunească.

În mod normal, Accesul Complet în Kiwi PRO costă 49 euro pe lună (Cursuri, Webinarii şi Grupul Privat de Facebook). Nu este foarte publică, pentru că de obicei primeşti opţiunea asta după ce ai ales-o pe cea cu 19 euro pe lună. Dar acea ofertă e limitată doar la cursuri.

Oferta pe care ţi-o fac în acest moment este pentru Accesul Complet în Kiwi PRO, care în mod normal costă 49 euro pe lună şi include tot: Cursuri, Webinarii şi Grupul Privat de Facebook.

Şi ai două opţiuni:
Acces pe Viaţă în Kiwi PRO Mai Ieftin decât Abonamentul Anual
Dar tu ai acum opţiunea unei singure plăţi de 697 euro, după care nu mai plăteşti niciodată vreun ban. Şi îţi rămâne accesul pe viaţă în Kiwi PRO, cu tot ce are de oferit în prezent şi cu tot ce va avea de oferit în viitor. Toate cursurile, toate webinariile şi sprijinul de pe Grupul de Facebook.

Apropo, ca să-ţi faci o idee de valoarea accesului pe Grupul de Facebook, o să-ţi mai spun o informaţie.

O singură oră de consultanţă cu mine şi cu Iosif Vidoni, directorul de creaţie Kiwi şi omul alături de care am fondat agenţia Kiwi, costă patru sute de euro.

O singură oră.

Ca să nu mai vorbim de cât ar costa dacă ar presta o agenţie toate serviciile de marketing pentru tine.

Te asigur că în câteva luni sau un an vei avea parte de mult mai multă consultanţă de la noi şi restul echipei Kiwi. De asta îţi spun că asta e o ofertă nebunesc de bună pentru tine!
Fă alegerea chiar astăzi şi investeşte în viitorul afacerii tale!
PRINDE OFERTA (doar 697 €)
Nu pierde ocazia asta.
S-ar Putea să o Pierzi pentru Totdeauna.
Un astfel de preţ nu va fi disponibil pentru mult timp.

Să ai tot accesul în Kiwi PRO, pe viaţă, îţi aduce foarte multe beneficii.

Poţi vedea orice curs, oricând vrei. Şi toate cursurile pe care le vom adăuga de acum înainte (câte 1 în fiecare lună).

Poţi lucra în ritmul tău şi să elimini presiunea timpului, că vine plata abonamentului şi încă nu “ţi-ai scos banii de abonament”.

Foloseşti Grupul de Facebook ca unealtă de lucru activă în marketingul tău. Postezi acolo materiale pentru feedback, ceri ajutorul şi aplici ce îţi recomandă oamenii din echipa Kiwi.

În fiecare lună primeşti un Webinar de Marketing cu educaţie pură şi inspiraţie. Webinariile astea sunt ca nişte mici cursuri şi ele.

Nu ştiu ce te-ar mai putea împiedica să reuşeşti prin marketing, când ţi-ai asigurat toată susţinerea asta.

Dacă nu ai luat decizia până atunci, ai pierdut ocazia asta.

Poate pentru totdeauna.
Alege Azi Oferta pe viaţă
Îţi mulţumesc că ai citit până aici.

Şi sper să iei o decizie inspirată pentru viitorul marketingului tău.

Ne vedem pe Grupul Kiwi PRO!
CEO şi Fondator
Kiwi Agency & Kiwi Marketer
Spune-i şi unui prieten despre oferta asta printr-un SHARE
KIWI PRO MARKETER
Pentru orice întrebări sau nelămuriri contactează-ne cu încredere!
Magda Aringhe
0722 292 544 contact@kiwiagency.ro
Suport Clienți disponibil între orele 09:30 - 17:30