Nu Uita! Poți folosi codul edukiwi10 ca să beneficiezi de reducere 10% la cursurile din eduKiwi.
Înapoi la Blog

Recenziile de pe Facebook au fost schimbate cu recomandări

🔥 UPDATE important pentru paginile de Facebook – Recenziile/evaluările au fost schimbate cu recomandări 🔥

➡️ Acum câteva zile a fost implementată această nouă schimbare și anume: nu mai există posibilitatea de a lăsa recenzie/evaluare cu steluțe unei pagini de Facebook, în schimb clienții pot să aleagă dacă recomandă pagina sau nu, în urma experienței pe care au avut-o.

➡️ Nu trebuie să îți faci griji, pentru că recenziile pe care le-ai primit până acum nu vor dispărea pentru că nu va fi așa. Vor fi disponibile în continuare.

 Să revenim însă la noul sistem de recomandare implementat pe platformă. Așadar, în cazul în care clienții vor să îți lase o recenzie, acum pot să aleagă dacă vor sau nu să recomande pagina ta.

Practic, vor avea de ales între două opțiuni:

 Recomanzi Pagina X
– DA
– NU

➡️ De asemena, atunci când un client alege să te recomande în mod public, recomandarea va fi afișată și pe pagina ta și va putea fi văzută de oricine.

 Mai mult decât atât, în cazul în care consideri că ai primit o recomandare care este nedreaptă, poți să raportezi conținutul.

 Atunci când un client alege să te recomande, va putea să aleagă dintr-o listă cu etichete reprezentative pentru afacerea ta.

 În schimb dacă răspunde la întrebarea „Recomanzi Pagina X” cu NU, acesta va fi încurajat să scrie ce crede că ar putea fi îmbunătățit la serviciile oferite.

Mai jos am atașat poze cu explicația exactă din Facebook despre această nouă opțiune.

 Ce părere ai? Ți se pare un update care o să ajute sau o să încurce? 

Învață marketing online!
Înscrie-te în cea mai mare gașcă de marketeri online din România. Kiwi Marketer are peste 17.000 de membri.