Începe să-ți organizezi Marketingul Afacerii Tale de la A la Z!
Obține mai multe rezultate învățând lucruri esențiale pentru orice antreprenor.
Economisești timp și te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante. Eficientizez procesul de Marketing și obții un overview al business-ul tău.
Programează și tu o întâlnire cu unul dintre reprezentanții noștri și află concret ce înseamnă KIWI PRO.
PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIRE 1LA1
*Este Complet Gratuită*
Nu știu să arăt Valoarea Produselor și Serviciilor pe care le ofer
Durerea fiecărui antreprenor, fiecărui om care are ideea în cap, dar care nu știe cum să o promoveze.
A încercat să-și facă reclamele pe Facebook, dar nu au avut cine știe ce impact. A încercat să facă content, dar nu prea a mers. Are ceva lead-uri, dar nu știe ce să facă cu ele. Are like-uri pe Facebook, dar nu are vânzări.
Știe că are nevoie de marketing, dar habar nu are cum să-l facă ca să obțină rezultate.
O simți pe propria-ți piele, nu-i așa?
Simți că ești pe drumul spre succes, dar îți lipsește cea mai importantă piesă din puzzle: marketing-ul.
Știi că îți lipsește vizibilitatea, dar te promovezi din intuiție. Simți potențialul din Online: Facebook, Google, Instagram, dar nu știi cum să-ți promovezi afacerea eficient. Vezi cum alții o fac, fiindcă te lovești zilnic de mii de reclame. Uneori te trezești că ai cumpărat un produs și ți-e ciudă că tu nu poți fi la fel de bun în comunicare cum e competiția ta.
Ești conștient că ai nevoie de reclame, de abonați, de un text de vânzare bun. Nu-ți permiți sau nu vrei să apelezi la o agenție și trebuie să te ocupi chiar tu de partea asta.
Problema? Nici nu știi de unde să începi și cu ce. Habar nu ai dacă ar trebui să investești în Facebook, sau în Google.
Te joci cu opțiunile din Ads Manager și nu ești niciodată sigur dacă faci bine ceea ce faci, sau doar pierzi bani pe acțiuni mici care nu au rezultate.
Îți pui speranța că poate de data asta reclamele tale vor avea un impact mai mare, dar ajungi să fii dezamăgit de ce obții.
Lipsește cea mai importantă piesă din puzzle
Simți că poți mai mult decât să trăiești aceeași zi încontinuu. Cauți să excelezi, să progresezi, să simți că faci cu adevărat ceva. Te liniștești doar când realizezi tu personal ceva cu mâinile tale, nu când depinzi de mulți alții care nu te apreciază la adevărata ta valoare.
Vrei libertatea de a-ți lua viața în propriile mâini și îți asumi responsabilitatea pentru tot ce se întâmplă în tine și cu tine.
De aceea ai avut curaj să pornești o afacere și te-ai ținut de ea cu dinții, indiferent de obstacolele de care te-ai izbit. Ai lucrat la dezvoltarea produsului zile și luni întregi. Te-ai consultat cu prietenii, cu colegii, cu oamenii din jurul tău.
Ai încredere că ideea ta e bună. Îi vezi potențialul și știi că poți dezvolta o afacere puternică.
Dar ce faci acum, în continuare?
Nu te mai poți baza pe recomandări, pe ajutorul prietenilor, nu-ți mai permiți să ai rezultatele slabe, sau deloc.
Bătălia se dă acum.
Te frustrează pentru că e munca ta acolo. E produsul în care crezi, serviciul pe care tu l-ai perfecționat de-a lungul timpului. E afacerea pe care ți-ai dorit-o și în care ai investit timp, bani și efort peste măsură.
Te îngrijorează, pentru că ai nevoie de vânzări. Până la urmă, de vânzările astea depinde atât bunăstarea ta și a familiei tale, cât și salariile angajaților tăi. Fie că sunt 2 sau 30. Nu-ți mai permiți experimente, ci vrei doar să înțelegi odată pentru totdeauna, procesul din spatele unei campanii de marketing bine gândite.
Vrei să ai certitudinea că faci bine ce faci. Că produsul în care ai investit atât de mult timp, valoare și bani este văzut de potențiali clienți, apoi cumpărat.
Vrei să ai încredere la fiecare lansare, la fiecare reclamă setată, la fiecare reclamă scrisă. Vrei să ai 100% siguranța că acțiunile tale de marketing vor obține rezultatele pe care le merită ideea și produsul tău.
Dar știi că pentru asta, ai nevoie de Clienți Plătitori. Și trebuie să-i găsești și să-i atragi tu însuți.
Exact asta vei face începând de acum. Cu o abordare complet diferită față de tot ce ai încercat până acum.
Te învățăm să Treci de la Promovare pe Bucăți, la Marketing Profesionist.
Dacă ai un produs / serviciu bun și faci câteva acțiuni de marketing cu cap, te propulsezi imediat.
Doar tu poți știi cât de bun este produsul sau serviciul oferit.
Pentru Acțiunile de Marketing, suntem noi aici! Gata să te ajutăm și să te învățăm tot ce ai nevoie pentru a face Marketing ca un Profesionist.
Ca să nu te mai simți niciodată nesigur atunci când îți promovezi afacerea și să nu-ți lipsească nicio informațiile despre cum să faci marketing organizat și cu rezultat.
Kiwi PRO - Platforma Online din care înveți Marketing de la A la Z. Direct de la Profesioniști care știu ce Funcționează
De acum te poți înscrie în Kiwi PRO - Cea mai Tare Școală de Marketing Online. Pe baza unui abonament lunar, ai acces la peste 60 de cursuri din toate ariile marketing-ului: copywriting, design, social media, web, strategie.
Dacă vrei să profiți cu adevărat de puterea Social Media, înveți cum să faci și să setezi reclame pe Facebook, reclame pe Instagram și campanii de retargeting care convertesc.
Dacă deja stăpânești partea tehnică, afli cum trebuie scrisă o reclamă sau orice alt text vrei, în așa fel încât să vinzi.
Dacă vrei să-ți faci singur grafică pentru reclame, sau design pentru blog, ai cursuri și pe aria asta.
Dacă ești la început, poți urma cursul de Personal Branding ca să vezi cum te poziționezi pe piață în așa fel încât să ieși în fața competitorilor tăi direcți.
Fie că momentan ești blocat în partea tehnică (ex: nu te descurci cu setarea unor campanii de Facebook, de e-mail marketing etc), ai o problemă de conținut (ex: nu știi cum să creezi textele, titlurile, materialele grafice etc), sau ai dubii pe partea strategică (nu știi cum să aduni o comunitate, nu știi să te poziționezi, nu ai strategii de promovare), în Kiwi PRO vei găsi soluția practică și idei noi pe care să le pui în aplicare.
Și nu doar că o găsești. O înveți și o aplici. Pentru ca să fii 100% sigur că Marketingul afacerii tale este cel care îți aduce cele mai bune rezultate cu eforturi corecte și timp eficient.
"Fără voi nu eram marketer astăzi. Acum, după un an, pot să duc singură un proiect, știu cum să procedez ca să am rezultate, iar dacă mă împotmolesc, știu la cine să apelez. Mi-ați făcut lumină pe drumul ăsta de a deveni un marketer bun."
Diana Răducu
Beneficii KiwiPro
Ai parte de un consilier expert care te ghidează în această călătorie și îți oferă exact soluțiile de care ai nevoie.
Acces la 60+ cursuri
Ai Materie variată, care îți va acoperi cu siguranță orice nevoie legată de marketing online, copywriting, strategie, etc.
Nu va mai trebui să cauți informația din alte zeci de surse diferite.
Aici ai tot ce îți trebuie într-un singur loc și astfel economisești foarte mult timp pe care îl poți dedica în schimb creșterii afacerii tale.
Plan Educațional Personalizat (30 de min consultanță pe Zoom)
Stabilim cea mai bună soluție de învățare pentru tine
În Școala de Marketing Kiwi Pro, înveți exact ceea ce ai nevoie și nimic mai mult. Ai parte de un consilier expert care te ghidează în această călătorie și îți oferă exact soluțiile de care ai nevoie.
Te ajutăm să alegi cursurile care ți se potrivesc și îți facilităm accesul la o călătorie personală, unică.
Scapi rapid de confuzia de a nu știi ce curs să urmezi pentru a-ți rezolva problema și astfel vei trece foarte repede la acțiune.
Ședințe săptămânale de consultanță
În fiecare săptămână, ai șansa să primești feedback live pentru afacerea ta de la Doru și alți experți din echipa Kiwi Pro, care îți poate oferi soluții la problemele care te ard cel mai rău.
Vorbim de oameni care efectiv visează marketing online și care sunt în fenomen încă de la începuturile sale în România.
Acces Grup Support #kiwiteam
Ai accesul la un grup de suport plin de specialiști în Marketing Online unde primești răspuns la orice întrebare în doar câteva ore.
Doar imaginează-ți cât timp economisești versus dacă ar trebui să cauți de unul singur un specialist online care să-ți ofere răspunsuri.
Aici primești răspunsul în cel mai scurt timp posibil pentru ca tu mai apoi să pui în practică cât mai repede.
Cum ne place nouă să glumim, dacă nu vine Asterix în 24 de ore cu răspunsul, fii sigur că ți-l va aduce Obelix în cel mult 48 de ore.
Adăugăm 1 curs nou / lună
Primești în fiecare lună minim un curs nou, având astfel șansa să descoperi cele mai noi tactici și strategii de marketing, pe măsură ce ele apar la nivel global.
Cursurile Kiwi Pro sunt ținute de oameni experți în domeniu. Tehnicile sunt testate chiar de noi în campanii.
În felul acesta vei avea un avantaj real în fața competitorilor tăi care încă își iau informația din alte surse.
La final vei face marketing pentru afacerea ta mai bine decât o agenție.
3 conturi / abonament pentru tine și membrii echipei tale
Asigură-te că echipa ta știe ce face. Oferă-le acces oamenilor de la diferite departamente, astfel încât fiecare să poată învăța exact ceea ce are nevoie.
Astfel poți să delegi responsabilitățile în echipa ta ca să ai timp să te concentrezi pe ceea ce contează în afacere.
Poți crea 3 conturi atunci când îți faci abonament - le poți folosi tu sau oricine din echipa ta.
10% Reducere la Cursurile eduKiwi pe perioada abonamentului PRO
EduKiwi îți pune la dispoziție cursuri în multiple arii de interes, care te pot ajuta în dezvoltarea ta ca individ.
De la relații la traume sau cum să construiești un business din pasiunea ta, atunci când te înscrii în școala de Marketing Kiwi Pro vrem să te recompensăm oferindu-ți o reducere la cursurile din eduKiwi.
Vorbim de cursuri precum: Elite Copywriter (cu Iosif Vidoni), SEO cu Rezultate (cu Mihai Chițoiu), Maeștrii Relațiilor (cu Pera Novacovici) și multe altele.
Sunt specialiști de top pe domeniul lor, recunoscuți în întreaga țară.
Gamification - Înveți ca într-un joc
Facem tot ce putem ca să ne asigurăm că vei finaliza procesul tău de învățare.
Statisticile la nivel Internațional ne spun că vor termina cu 30% mai mulți oameni astfel de programe online dacă în ele există un sistem acest fel.
Cu punctele pe care le acumulezi, vei putea să deblochezi surprize și resurse extra din școala de marketing.
Acces la +50 webinarii premium care acoperă subiecte de Marketing
Ai acces la o resursă vastă de webinarii premium, în care experții Kiwi Pro au abordat subiecte de mega interes din zona de Marketing Online.
În felul acesta poți învăța tacticile pe care le folosesc cei mai buni și să le aplici direct în afacerea ta.
Acces Gratuit pentru tine la Înregistrările Kiwi Marathon
Kiwi Marathon edițiile 1 și 2 au fost unele dintre cele mai importante evenimente de Marketing Online organizate de Kiwi.
Vei avea acces gratuit la toate înregistrările primelor 2 ediții, peste 100 de ore de conținut valoros, prin intermediul Școlii de Marketing Kiwi Pro!
Înregistrarea la Kiwi Marathon costă undeva între 300-350 de lei. Tu însă nu vei plăti absolut nimic.
În cadrul Kiwi Marathon vorbim despre ultimele tendințe din marketingul online.
Aici nu participă doar cei din echipa eduKiwi, ci aducem și alți invitați surpriză cu o expertiză variată.
Acces la mentori KIWI PRO
Pe lângă toate cursurile și resursele pe care le găsești pe platforma noastră, vei primi și consultanță din partea echipei de specialiști KIWI PRO.
Vorbim despre Doru Pelivan, fondatorul agenției, Petre Fluerașu, marketer și autor de cursuri online, Adi Ene, director de creație precum și Ionuț Cojocaru, digital marketer cu peste 3 ani de experiență.
Atunci când ai o problemă, sau vrei să ceri părerea unui specialist, ei te pot ajuta cu indicații prețioase strict pe ceea ce tu ai nevoie.
Să educi nu înseamnă doar să oferi informație și atât.
Înseamnă să încurajezi, să recompensezi, să dai tot ce ai mai bun, pentru ca cel care învață de la tine să dea la rândul lui tot ce are mai bun.
De aceea, am gândit Kiwi PRO, ca pe o super experiență de învățare, cu minimul necesar de teorie, dar maximul necesar de practică.
Momentan, platforma conține 60+ Cursuri, 67+ Webinarii PREMIUM, și multe alte resurse valoroase (articole, webinarii, tutoriale create de #kiwiteam).
Dar nu asta e ceea ce e special la PRO. Ci felul în care sunt prezentate cursurile, cu task-uri presărate printre ele și un test la final.
Vrem să ne asigurăm că aplici instant ceea ce înveți și ai mereu o modalitate să vezi cât de bine ai înțeles ceea ce tocmai ai învățat.
Nu ne interesează teoria, fiindcă doar rezultatele contează. Și vrem să ne asigurăm că ai aceste rezultate reale: mai multe vânzări, mai mulți abonați, rate de conversii mai bune, reclame scrise pe limba clientului tău, trafic mai mult pe blog, articole mai citite, vizualuri mai faine, mai multe interacțiuni ale clienților, o vizibilitate mai bună în google.
Mai mult, taskurile astea sunt gândite ca niște misiuni de joc, la sfârșitul cărora primești puncte. Puncte cu care deblochezi alte resurse educaționale, care îți vor face serviciile și mai vânzabile..
Pe scurt: Kiwi Pro este cea mai complexă platformă de pe care poți învăța marketing Online în România. Cursurile sunt în limba ta maternă, explicate într-un mod concis și prietenos, în care vezi pas cu pas cum să faci orice acțiune de marketing ca să obții rezultatele la care aspiri și la care știi că poți ajunge.
Ai toate informațiile de care ai nevoie, ca să treci la treaba.
Programează o întâlnire cu unul dintre reprezentanții noștri și află cum anume poți avea acces în KIWI PRO.
PROGRAMEAZĂ O ÎNTâLNIRE
Cu cine înveți Marketing Profesionist? Echipa din Spatele #KiwiPRO
Fondatorul școlii Kiwi PRO, Doru Pelivan
Lucrez în marketing online de 7 ani. Am generat venituri de milioane de euro pentru numeroși autori consacrați sau pentru alte modele de afaceri. Am fost în spatele celei mai mari Lansări de curs online din România (Amazon SetUP) care a generat venituri de peste 4 milioane de dolari.
Probabil că îmi cunosc nișa cel mai bine din România și am experiență cu acest model de educație online.
Kiwi PRO este ”coroana” agenției Kiwi Agency. În acest proiect punem cel mai mult suflet. Te invit să înveți marketing online cu noi!
Doru Pelivan
Strategy Manager & CEO
Marius Negroiu
Project manager
Mihaela Ursu
Project manager
Antonia Zarnescu
Project manager
Ghioculescu Mirel
Project manager
Adrian Ene
Director de Creație
Daniel Precup
Front End Developer
Marius Thodor
Back End Developer
Cosmin Cimil
Video Editor
Cătălin Gogîltan
Video Editor
Simidreanu Gabriel
Video Editor
Diana Ghisman
Office Manager
Lia Tudosie
Asistent Manager
Iuli Cristea
Digital Marketer
Ionut Cojocaru
Digital Marketer
Loria Costea
Digital Marketer
Patricia Trif
Digital Marketer
Norbert Torda
Digital Marketer
Eduard Camen
Digital Marketer
Georgiana Radu
Social Media Specialist
Alexander Jarcov
Graphic Designer
Saioc Alexandru
Graphic Designer
Iulia Costache
Copywriter
Beatrice Lupu
Digital Content Manager
Raluca Furdui
Data Analyst
Despre #kiwiteam
Pe scurt: noi suntem agenția de marketing online cu cele mai bune rezultate din vestul țării.
Kiwi Agency este o echipă de 40 de specialiști în marketing digital, experți în promovarea cursurilor online.
Echipa Kiwi a generat venituri de peste 1.500.000 dolari (cifră de afacere compusă din prestări de servicii, fără bugete de marketing încasate pe firmă). Am investit bugete de marketing în Facebook de peste un milion de dolari.
Am lansat comunitatea Kiwi Marketer care, la ora actuală, este cea mai mare comunitate de marketing online cu peste 28.000 de membri.
Cumulat, am strâns peste 400.000 de abonați pentru listele de e-mail Kiwi Agency și cele ale autorilor și clienților cu care lucrăm.
Doar anul acesta am scris zeci de pagini de vânzare, zeci de mailuri de vânzare, sute de reclame.
Suntem oameni diferiți, dar ne leagă pasiunea pentru marketing și satisfacția lucrurlui bine făcut. Când o campanie merge bine, ne bucurăm împreună. Dacă nu merge atât de bine, ne învățăm lecțiile împreună.
În Kiwi PRO vrem dăm mai departe aceste lecții. Prin Cursuri, Webinarii, Feedback și asistență.
Te învățăm tot ce știm.
Hai în #PRO și învață să faci Marketing Profesionist, care funcționează acum în România.
22.000 de cursanți. Cum a fost experiența Kiwi PRO pentru unii dintre ei.
Sunt super încântată că am triplat încasările din lunile trecute!
Marketer Brain by Kiwi Marketer! Mândru că sunt kiwiot!
M-am înscris în Kiwi Pro din nevoia de auto educație, apreciez stilul vostru de comunicare.
Deveniți PRO! Eu am făcut-o deja. Și merge așa bine “mașina mea”.
Personally ME + Kiwi Agency = LOVE
Mulțumim întregii echipe Kiwi, sunteți fantastici!
Iată duelul șepcilor Kiwi, la noi acasă.
Aduc mulțumiri, întregii echipe Kiwi pentru suportul oferit!
Financiar, din activitatea de pe grupuri am încasat 2110 E.
Mulțumesc pentru pont. Am luat Adobe Spark varianta plătită. Super ușor de folosit!
Înveți totul Practic, fără Teorie inutilă.
Partea de teorie e simplă. Iar noțiunile de bază sunt ușor de aflat. Însă în #KiwiPRO, primești mult mai mult decât teorie. Primești Tutoriale Organizate, scrise și prezentate în așa fel încât tu să poți aplica instant ceea ce înveți.
Practic, toată informația este structurată astfel încât să înveți pas cu pas fiecare acțiune de marketing pe care o poți aplica direct în business-ul tău.
Asta pentru că toate cele 60+ de Cursuri din platformă sunt susținute de executanți. Oameni care fac marketing 8 ore/zi, 5 zile/ săptămână.
Oameni care știu că poveștile lungi, fără rezultate, n-au nicio valoare. Ei își câștigă salariile și implicit confortul zilnic din Facebook Ads, Instagram, texte de vânzare, design-ul unei reclame, scrierea unei linii de cod.
Fiecare e expert în domeniul lui - fiindcă nu are de ales.
Și fiecare îți pune la dispoziție, în fiecare lună, câte un curs în care te învață ce știu ei să facă mai bine. Concret, cu task-uri, cu teste, cu puncte.
Știi de la început ce trebuie să înveți
Educația ta devine o prioritate de cum treci porțile Kiwi PRO. Te ajutăm să îți faci planul de învățare pentru prima lună, pentru a începe cursurile de care ai cea mai mare nevoie acum.
Când te înscrii completezi un chestionar iar noi îți facem un plan de studiu croit exact pe nevoile tale specifice.
Înveți mai Mult, Primești Resurse Suplimentare
Vei învăța mai ușor pentru că aplicăm modelul de instant reward.
Practic, după fiecare curs sau task efectuat primești puncte pe care le poți schimba pe alte resurse educaționale, sau materiale #kiwiPRO. De exemplu, la un anumit nivel, primești studii de caz pe cele mai profitabile campanii rulate de Kiwi Agency.
La alt nivel, îți trimitem o listă cu cele mai folositoare tool-uri pe care le cunoaște #kiwiteam și care ne fac viața și task-urile mai ușoare zi de zi.
Noi îl numim sistem de gamification, tu îl poți numi cum vrei.
Ideea din spate e simplă: vrem să te motivăm să înveți constant, să aplici constant și să-ți faci un obicei din marketing bine făcut. Vrem să ai un sentiment de satisfacție imediată atunci când termini un task sau un curs. Să rămâi mereu motivat și disciplinat.
Primești Feedback Personalizat pentru tot ce ai nevoie
Te-ai blocat la un task, ai nevoie de o explicație, sau pur și simplu ai nevoie de motivație să te apuci de treabă?
Dă-ne un tag în Comunitate și venim să te ajutăm. Ai parte de suport personalizat din partea #kiwiteam. Cine să îți explice clar, pas cu pas, cât de în detaliu îți dorești, dacă nu noi?
Poți întreba orice, oricând. fără a cere aprobarea nimănui. Nu va fi nevoie să aștepți după un admin să îți aprobe postarea.
Te înconjori doar de oameni ca și tine
Adică intri într-o Comunitate Strânsă de oameni care respiră marketing și nu se pot sătura de învățat.
Fără competiție inutilă, fără atacuri la virgule și cratime.
Toată Comunicarea va avea loc într-un Grup Secret pe Facebook, din care vei face parte și tu. Veți învăța împreună, vă veți încuraja împreună, vă veți sfătui împreună.
Vei vedea că nu ești singurul care se confruntă cu o anumită problemă în marketing, iar prin Grupul Comunității, vei primi răspunsuri rapide și soluții ca să știi exact ce și cum să îmbunătățești în marketingul afacerii tale.
Tot aici poți găsi colaborări, îți poți oferi serviciile, poți primi idei noi sau feedback pe ideile proprii.
Programează o întâlnire cu unul dintre reprezentanții noștri și află cum anume poți avea acces în KIWI PRO.
Înscrie-te Aici la Întâlnire
Poveștile Astea ne fac mândri
Iată duelul șepcilor Kiwi, la noi acasă.
Aduc mulțumiri, întregii echipe Kiwi pentru suportul oferit!
Financiar, din activitatea de pe grupuri am încasat 2110 E.
Abia aștept următorul curs!
Mi-a plăcut cursul, l-am parcurs rapid și l-am finalizat cu succes. Mulțumesc!
Mulțumesc, este exact ce îmi doream.
Mulțumesc pentru pont. Am luat Adobe Spark varianta plătită. Super ușor de folosit!
Cât ai fi dispus să plătești, ca să fii 100% sigur pe Marketing-ul Afacerii Tale?
E o întrebare simplă.
Fiindcă, oricât de bună ți-e ideea, fără un marketing eficient n-ai cum s-o monetizezi.
Fără marketing eficient muncești atât de mult, încât uiți ce e în jurul tău.
Ești absorbit în ecranul unui laptop și simți că viața trece pe lângă tine.
Vară, iarnă, nu contează, tu ești fixat în același loc, în același birou și nu te oprești din muncă. Pui cap la cap oferte, propuneri de servicii, lansarea unui produs nou. Noaptea visezi cifre, iar dimineața te speli pe dinți cu mail-ul în față.
Până la un punct e ok.
O faci cu un scop real în minte - vei avea rezultate mai bune, vei avea o afacere care are succes, vei avea veniturile pe care ți le dorești și totul va fi bine.
Dar ajungi atât de târziu acasă, încât nu apuci să îl pui pe cel mic în pat. Îl vezi cum doarme și te temi că într-o zi va ajunge om, fără ca tu să fi apucat să fii acolo când se întâmplă asta.
Prietenii tăi au încetat de mult să te mai cheme cu ei la terase și grătare, fiindcă nu mai ai niciodată timp. De fapt, dacă stai bine să te gândești, nu mai ții minte când ai răspuns ultima oară la telefon și la capătul celălalt a fost cineva care doar voia să știe sincer ce mai faci.
Parcă ai început și să te îngrași, cum nu mai ai timp să mănânci mâncare bună. Ce comanzi la prânz e doar fast-food și prăjeli de la restaurantul cu livrare rapidă.
Nu mai ții minte când te-ai relaxat cu adevărat ultima oară.
Când ai făcut ceva doar pentru tine? Când te-ai axat 100% doar pe hobby-ul tău, fără să te gândești la câte vânzări ai avut luna asta?
Și totuși, lucrezi încontinuu cu dârzenie. Visezi la momentul ăla care o să-ți schimbe în sfârșit viața și o să te elibereze de toate lanțurile astea. Visezi cum o să îți triplezi veniturile și afacerea ta va deveni un exemplu de succes în orașul tău. Visezi la momentul când îți vei reaminti cât de mult ai muncit ca să ajungi aici și vei simți că a meritat efortul.
Dar ca să ajungi acolo, ai nevoie de rezultate acum. Nu e păcat să muncești atât, dar să nu ai rezultate?
Ți-am făcut o listă cu toate lucrurile faine pe care le înveți în KIWI PRO

învăța cum să faci o Strategie de Marketing Organizată

învăța cum faci Campanii Online care aduc Rezultate

învăța cum să-ți Scalezi Afacerea prin Acțiuni de Marketing care Funcționează

învăța cum să câștigi vizibilitate și să-ți prezinți Afacerea în Online

învăța cum aduni primii 1000 de abonați la Newsletter-ul tău

învăța cum scrii Articole care chiar sunt citite

avea acces la Lecții de Copywriting valoroase, învățate din texte celebre

învăța cum poți să faci Reclame Avansate pe Facebook

afla cum folosești Storytelling pentru Brand-ul tău

învăța cum să Construiești o Comunitate Online în care să-ți vinzi produsele

învăța cum să scrii o reclamă foarte bună

afla cum se face design-ul unei reclame sau a unei pagini

descoperi cum aduci trafic relevant pe website și pe blog

învăța cum se fac Reclame pe Instagram

afla cum promovezi o Afacere Locală

afla cum se editează un video fără echipament profi sau cunoștințe avansate

...și multe alte strategii, tactici, tips&tricks incluse în cele 60+ Cursuri de pe platformă Eu zic că meriți această investiție.
Pentru că înveți să-ți eficientizezi timpul și procesul de marketing astfel încât să obții rezultate reale.
Eu zic că meriți această investiție.
Chiar dacă aplici o singură idee pe care o furi de la noi, îți vei recupera cu siguranță investiția. Alții au făcut-o deja.
Programează și tu o întâlnire cu unul dintre reprezentanții noștri și vei afla răspuns la toate întrebările pe care le ai despre KIWI PRO.
PROGRAMEAZĂ AICI O ÎNTâLNIRE
Performezi în Online. Sau ești dat la o parte.
Știi deja asta. Nu a fost niciodată atât de important să știi cum să te promovezi în Online. Iar asta s-a văzut în ultimele luni.
Situația a fost cum a fost și nu s-a mai ieșit din casă. Oamenii treceau speriați unii pe lângă alții și nu ne era frică să ne apropiem de familiile noastre. Business după business s-a închis și doar cele care aveau deja o prezență puternică în online s-au adaptat și au supraviețuit.
Timpul petrecut pe social media aproape s-a dublat...în condițiile astea, cum să nu fii și tu prezent, cu tot ce ai mai bun din tine?
Cum să nu-ți trimiți business-ul printre postări?
Cum poți sa nu-ti optimizezi reclamele, să nu creezi video-uri profesioniste, să nu scrii texte super bune, care vând?
Deja faci tot ce-ți stă în putere ca să fii vizibil în online. De ce să nu faci asta fiind 100% sigur de ce faci acolo?
S-au dus vremurile în care online-ul era nice to have. Oamenii sunt mai atenți la cheltuieli, își aleg cu mult mai multă grija brand-urile pe care le susțin.
Nu mai poți spera ca-si vor aduce aminte de tine când vor avea nevoie. Ci trebuie să te asiguri că ești prezent în viețile lor. Azi. Acum.
Deja trebuie să depui eforturi considerabile să-i prinzi din urmă pe cei care s-au adaptat. Acționează acum!
Puneți la punct afacerea într-un mod organizat. Revizuiește-ți paginile de Social Media. Scrie reclamele după principii de copy. Fă design-uri profi. Optimizează-ți bugetele și investește fiecare leu în reclame trimise cui trebuie, când trebuie.
Învață cum faci marketing de calitate și obține un overview al marketingului din business-ul tău, învățând de la unii dintre cei mai buni marketeri din România.
Beneficii KiwiPro
Ai parte de un consilier expert care te ghidează în această călătorie și îți oferă exact soluțiile de care ai nevoie.
Mentorat 1la1
Pe lângă toate cursurile și resursele pe care le găsești pe platforma noastră, vei primi și consultanță din partea echipei de specialiști KIWI PRO.
Vorbim despre Doru Pelivan, fondatorul agenției, Petre Fluerașu, marketer și autor de cursuri online, Adi Ene, director de creație precum și Ionuț Cojocaru, digital marketer cu peste 3 ani de experiență.
Atunci când ai o problemă, sau vrei să ceri părerea unui specialist, ei te pot ajuta cu indicații prețioase strict pe ceea ce tu ai nevoie.
Acces la 60+ cursuri
Ai Materie variată, care îți va acoperi cu siguranță orice nevoie legată de marketing online, copywriting, strategie, etc.
Nu va mai trebui să cauți informația din alte zeci de surse diferite.
Aici ai tot ce îți trebuie într-un singur loc și astfel economisești foarte mult timp pe care îl poți dedica în schimb creșterii afacerii tale.
Plan Educațional Personalizat (30 de min consultanță pe Zoom)
Stabilim cea mai bună soluție de învățare pentru tine
În Școala de Marketing Kiwi Pro, înveți exact ceea ce ai nevoie și nimic mai mult. Ai parte de un consilier expert care te ghidează în această călătorie și îți oferă exact soluțiile de care ai nevoie.
Te ajutăm să alegi cursurile care ți se potrivesc și îți facilităm accesul la o călătorie personală, unică.
Scapi rapid de confuzia de a nu știi ce curs să urmezi pentru a-ți rezolva problema și astfel vei trece foarte repede la acțiune.
Ședințe săptămânale de consultanță
În fiecare săptămână, ai șansa să primești feedback live pentru afacerea ta de la Doru și alți experți din echipa Kiwi Pro, care îți poate oferi soluții la problemele care te ard cel mai rău.
Vorbim de oameni care efectiv visează marketing online și care sunt în fenomen încă de la începuturile sale în România.
Acces Grup Support #kiwiteam
Ai accesul la un grup de suport plin de specialiști în Marketing Online unde primești răspuns la orice întrebare în doar câteva ore.
Doar imaginează-ți cât timp economisești versus dacă ar trebui să cauți de unul singur un specialist online care să-ți ofere răspunsuri.
Aici primești răspunsul în cel mai scurt timp posibil pentru ca tu mai apoi să pui în practică cât mai repede.
Cum ne place nouă să glumim, dacă nu vine Asterix în 24 de ore cu răspunsul, fii sigur că ți-l va aduce Obelix în cel mult 48 de ore.
Adăugăm 1 curs nou / lună
Primești în fiecare lună minim un curs nou, având astfel șansa să descoperi cele mai noi tactici și strategii de marketing, pe măsură ce ele apar la nivel global.
Cursurile Kiwi Pro sunt ținute de oameni experți în domeniu. Tehnicile sunt testate chiar de noi în campanii.
În felul acesta vei avea un avantaj real în fața competitorilor tăi care încă își iau informația din alte surse.
La final vei face marketing pentru afacerea ta mai bine decât o agenție.
3 conturi / abonament pentru tine și membrii echipei tale
Asigură-te că echipa ta știe ce face. Oferă-le acces oamenilor de la diferite departamente, astfel încât fiecare să poată învăța exact ceea ce are nevoie.
Astfel poți să delegi responsabilitățile în echipa ta ca să ai timp să te concentrezi pe ceea ce contează în afacere.
Poți crea 3 conturi atunci când îți faci abonament - le poți folosi tu sau oricine din echipa ta.
10% Reducere la Cursurile eduKiwi pe perioada abonamentului PRO
EduKiwi îți pune la dispoziție cursuri în multiple arii de interes, care te pot ajuta în dezvoltarea ta ca individ.
De la relații la traume sau cum să construiești un business din pasiunea ta, atunci când te înscrii în școala de Marketing Kiwi Pro vrem să te recompensăm oferindu-ți o reducere la cursurile din eduKiwi.
Vorbim de cursuri precum: Elite Copywriter (cu Iosif Vidoni), SEO cu Rezultate (cu Mihai Chițoiu), Maeștrii Relațiilor (cu Pera Novacovici) și multe altele.
Sunt specialiști de top pe domeniul lor, recunoscuți în întreaga țară.
Gamification - Înveți ca într-un joc
Facem tot ce putem ca să ne asigurăm că vei finaliza procesul tău de învățare.
Statisticile la nivel Internațional ne spun că vor termina cu 30% mai mulți oameni astfel de programe online dacă în ele există un sistem acest fel.
Cu punctele pe care le acumulezi, vei putea să deblochezi surprize și resurse extra din școala de marketing.
Acces la +50 webinarii premium care acoperă subiecte de Marketing
Ai acces la o resursă vastă de webinarii premium, în care experții Kiwi Pro au abordat subiecte de mega interes din zona de Marketing Online.
În felul acesta poți învăța tacticile pe care le folosesc cei mai buni și să le aplici direct în afacerea ta.
Acces Gratuit pentru tine la Înregistrările Kiwi Marathon
Kiwi Marathon edițiile 1 și 2 au fost unele dintre cele mai importante evenimente de Marketing Online organizate de Kiwi.
Vei avea acces gratuit la toate înregistrările primelor 2 ediții, peste 100 de ore de conținut valoros, prin intermediul Școlii de Marketing Kiwi Pro!
Înregistrarea la Kiwi Marathon costă undeva între 300-350 de lei. Tu însă nu vei plăti absolut nimic.
În cadrul Kiwi Marathon vorbim despre ultimele tendințe din marketingul online.
Aici nu participă doar cei din echipa eduKiwi, ci aducem și alți invitați surpriză cu o expertiză variată.
Uite tot ce primești odată ce primești acces în KIWI PRO
Kiwi PRO
Acces instant la mentorii KIWI PRO
Acces la 60+ cursuri
Acces 1 curs nou / lună
3 conturi pentru membrii din echipa ta
Reduceri și Oferte pentru membri - la produsele care nu sunt în abonament
Gamification - Înveți ca într-un joc
Acces Grup Support #kiwiteam
Acces la +67 webinarii premium care acoperă subiecte de Marketing
Acces la înregistrările webinarilor gratuite trecute
Acces Gratuit pentru tine la Kiwi Marathon
10% Reducere la Cursurile eduKiwi pe perioada abonamentului PRO
*Este 100% Gratuită și primești toate informațiile de la unul dintre reprezentanții noștri*
Poți să spui pas și să nu devii PRO. Dar…
Nu vei învăța marketing în varianta organizată, eficientă și simplificată
Nu vei eficientiza timpul tău de lucru făcând marketing organizat
Nu vei putea folosi experiențele tale de zi cu zi pentru a lansa campanii de succes
Nu vei afla ce greșeli ai făcut până acum în marketing (și nu le vei putea corecta)
Nu vei ști cum să te promovezi în Social Media cu impact maxim și buget minim
Nu vei învăța cum să creezi conținut video sau text pentru afacerea tale
Nu vei avea rezultatele pe care le dorești
Nu vei putea concura cu ceilalți jucători de pe piață
Nu vei obține succesul pe care ți-l dorești pentru business-ul tău
Nu vei putea potenția la maxim ideea ta de business
Renunță să mai faci Marketing din Intuiție și Hai în Kiwi PRO!
Programează acum o întâlnire
Învață cum să Stăpânești Online-ul și Devii un Expert în Nișa ta
Până la urmă, nu e chiar atât de simplu să fii antreprenor.
Se aude deja prea răsunător în jurul nostru că dacă suntem antreprenori, oameni de afaceri, alergăm doar după bani. Vrem doar să vindem, vindem, vindem.
Însă situația nu e chiar așa.
Răspunsul meu: toți antreprenorii și oamenii de afaceri o fac. Și tu, și eu, cu toții răspundem unei nevoi acute, care chiar există și lasă urme. Dacă nu am face asta, nici noi nu am exista - chiar strict economic.
Dar pe lângă economie, marketing, afaceri și vânzări…
Știi ce porți îți deschide suma pe care o produci lunar
Vrei să ai certitudinea că la sfârșitul zilei îți poți îmbrățișa familia, fără să fii încruntat, pentru că nu știi dacă mergeți la culcare cu stomacul gol sau nu.
Vrei să mergi la toate serbările copilului tău și să fii 100% prezent pentru el, fără să trebuiască să-ți faci munca în avans și să stai peste program ca să poți să pleci cu 15 minute mai repede în ziua serbării.
Vrei să poți evada uneori din oraș și să te conectezi cu natura și cu liniștea din jurul tău, fără să numeri câte zile de concediu mai ai la dispoziție.
Vrei să poți merge iarna la ski și vara la mare în locații exotice în care îți dorești de mult să ajungi, fără să economisești câteva luni doar pentru biletul de avion. Și când ajungi acolo, vrei să mănânci la restaurantul hotelului, vrei să-ți cumperi suveniruri pe care le găsești doar acolo, vrei să-ți faci toate poftele fără să te uiți la bani și fără să te abții din cheltuieli. .
Vrei să cunoști și să simți lumea din jurul tău, nu doar să exiști printr-un venit care nu te mulțumește și nu te reprezintă.
Învață să faci Marketing și toate astea vor veni
Investește în tine și în afacerea ta și permite-ți să închizi ochii noaptea liniștit, știind că ai campanii care lucrează pentru tine.
Că ai un venit previzibil lună de lună, pe care îl poți dubla, tripla, fiindcă știi să pui problema atunci când îți vinzi produsele sau serviciile.
manevrezi și stăpânești algoritmii de pe Social Media în așa fel încât reclamele tale să fie văzute mereu de cine trebuie, când trebuie.
Că traficul de pe site-ul tău crește încontinuu, iar lista ta de abonați pentru e-mail marketing devine tot mai amplă.
Că ți-ai construit o comunitate online de oameni care te cunosc, au încredere în tine și vor să îți cumpere produsele.
Hai în #KiwiPRO și învață cum să aduci clienți din online pentru afacerea ta, în fiecare lună.
Ești gata să Începi să faci Marketing Profesionist? Te Așteptăm în PRO!
Programează acum o întâlnire
Contact
Alex Olariu
Dacă ai nelămuriri sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină,
Alex, colegul nostru de la Customer e gata să-ți răspundă la orice întrebări ai. Scrie-i cu încredere.