Nu Uita! Poți folosi codul edukiwi10 ca să beneficiezi de reducere 10% la cursurile din eduKiwi.
Înapoi la Blog

Pluginuri de wordpress sau woocommerce

Helloo,

Am vazut destul de multi membrii cautand sugestii si indrumari in lumea wordpress, mai exact plugins.

De fiecare data am recomandat solutii si plugin-uri oferite de catre cei de la Yithemes si m-am gandit sa va spun cate ceva despre ei si cum va puteti folosi de ce au ei de oferit.

Yithemes sau Yith Plugins, sunt o echipa de 25 de oameni care se ocupa de plugin-uri si solutii pentru wordpress. Fie ca sunt teme, fie ca sunt plugin-uri de wordpress sau woocommerce, beneficiul este ca majoritatea sunt orientate si catre marketing. Doar daca o sa te plimbi prin lista lor de plugin-uri o sa iti vina idei pentru website-ul tau. ^_^

“High Quality Free Plugins For WooCommerce”

Asta promit ei si cam asta ofera:
– Plugin-uri pentru orice te-ai putea gandi, multe orientate pe woocommerce, chiar si platforma KPM contine peste 20 de plugin-uri oferite de ei.
– Plugin-uri foarte bine construite si intuitive, care se dezvolta non-stop. De curand am avut o cerere pentru un plugin, doream sa poti adauga continutul creat oriunde in website cu shortcode-uri, am cerut asta, mi-au spus amabil ca plugin-ul nu ofera asta si ca o sa o treaca pe feature updates, nu a fost doar un raspuns de customer ca sa scape de mine, doua saptamani mai tarziu primesc update cu aceasta functie! Se folosesc foarte bine de feedback-ul clientilor.
– Customer de nota 10, non-stop, pregatit, amabil si rapid. De multe ori ma aflam in mijlocul noptii si aveam nevoie de ceva sa faca un x lucru, intrebam direct pe live chat daca au plugin pentru x lucru si in 2 minute aveam 3 optiuni, cu link-uri si documentatie + recomandari pentru website-ul meu.
– Documentatie, e sfanta, ori ca esti programator full time, ori ca acum te-ai apucat sa iti construiesti pentru prima data un website, citeste documentatia! O sa vezi ca si cel mai simplu plugin iti va permite sa faci de 5 ori mai multe lucruri decat credeai. Si dupa cum ziceam, cei de la Yith au documentatie, si inca una foarte buna.

Pentru cine recomand Yith Subscription?
Pentru toti cei care folosesc WordPress si lucreaza la mai multe proiecte sau la unul mai mare.

Nu sunt cam scumpi? Asta a intrebat colegul meu Daniel acum un an si jumatate. Raspuns: NU! Chiar deloc. Au urmatoarele solutii de plata:

Abonament cu sign-up, platesti prima luna 250E apoi 25E in fiecare luna.
Plugin sell one time, platesti doar plugin-ul de care ai nevoie, daca stii ca o sa cumperi 4-5 plugin-uri de la ei, deja e mult mai rentabil abonamentul.

Nu are rost sa va fac eu vanzare, daca intri pe website-ul lor o sa vezi ca o fac singuri, doream doar sa va spun, ca daca toti folosim wordpress si plugin-uri, ar trebui sa le folosim pe cele bune.

Si daca ti se par ca ii laud mult, au si variante free la multe plugin-uri, cu mai putine optiuni dar isi fac si asa treaba, te poti convinge singur:

https://yithemes.com/

Învață marketing online!
Înscrie-te în cea mai mare gașcă de marketeri online din România. Kiwi Marketer are peste 17.000 de membri.
array(3) { ["read"]=> bool(true) ["unfiltered_html"]=> bool(false) ["upload_files"]=> bool(true) }