Nu Uita! Poți folosi codul edukiwi10 ca să beneficiezi de reducere 10% la cursurile din eduKiwi.
Înapoi la Blog

Până la urmă, ce-i așa de fain în Kiwi PRO?

Zilele trecute am tot vorbit despre #KiwiTeam și despre ceea ce am învățat noi în ultimele 10 luni. Apoi m-am întrebat: până la urmă ce face Kiwi PRO special?

Dacă sunt prea subiectiv?

Să-ți explic: eu deja sunt extraordinar de mândru de colegii de la agenție pentru ceea ce au reușit să facă pe partea educațională. Fiecare în parte a dat tot ce a avut mai bun din el și a livrat un curs de nota 8 cel puțin (unii chiar 10+).

Eu am fost acolo lângă ei și am văzut cât de mult au muncit. În plus, știu ce emoții și câtă pregătire stau în spatele unui curs de o oră. E și normal să fiu mândru de ce am reușit să creăm împreună.

Dar nu mi-au trebuit mai mult de câteva minute de scrollat prin grupul de Facebook Kiwi PRO, ca să-mi dispară nesiguranța asta.

În câteva minute mi-am dat seama că da, chiar am creat o Școală de Marketing super valoroasă și focusată pe ceea ce au oamenii nevoie.

Cătălina, Marcela și Diana, mă înclin! Pentru noi nu e o plăcere mai mare decât să vedem astfel de mesaje și mă uimiți în fiecare zi!

 

Ce e diferit la Kiwi PRO?

 

Trebuie să recunosc faptul că am avut mari emoții atunci când am început să lucrăm la Kiwi PRO. Era un proiect foarte nou și ceva ce nu a mai existat în România până acum.

Dar am avut foarte mare încredere în noi și în ceea ce am învățat de-a lungul timpului… și primele 10 luni de #PRO au dovedit că am fost pe drumul cel bun.

Din experiența noastră știm că munca bună se transformă în rezultate și mai bune atunci când e făcută cu drag.

Chiar dacă uneori apar diverse aspecte care te pot îngreuna pe termen lung, atâta timp cât îți place ce înveți aici, efectele se vor vedea.

Nu am pornit la drum cu Kiwi PRO ca să creăm o școală ca toate celelalte.

Adică nu am vrut să stresăm omul să ”țină pasul” cu absolut tot ce se întâmplă. Cu toate cursurile, cu tot ce se postează pe grup etc. Să devină un butoi de informații, fără rezultate.

Nu am vrut să îl frustrăm cu spiritul de concurență simțit atât de dur în școli. În Kiwi PRO nimeni nu concurează cu nimeni. Orice cursant trebuie să se simtă confortabil să urmărească doar doar subiectele care îl interesează, în orice moment.

Am vrut ca toți #kiwipros să simtă că au cât mai multă susținere din partea noastră.

Ne-am concentrat să ajutăm oamenii să obțină rezultate cât mai bune din ceea ce primesc de la noi.

Și a fost foarte bine că am făcut asta.

Pe lângă aprecieri, valoarea Kiwi PRO mai e confirmată și de faptul că oamenii ne recomandă de fiecare dată când au ocazia:

 

Pe lângă recomandări, am primit foarte mult feedback pozitiv. O parte mare dintre cursanți și-au făcut deja campanii de marketing foarte bune. Noi i-am ajutat cu informația și cu feedback-ul, iar rezultatele nu au încetat să apară.

 

Ăsta e cuvântul magic: rezultate.

Robert, dacă citești asta, felicitări, domnule! Ne pare rău că nu putem să îți introducem filmarea în ecuație, dar hei! Te facem celebru în schimb :))

Oamenii au început să facă exact ce facem noi, să folosească strategiile pe care le folosim noi ca să își deschidă propriile lor afaceri.

Ramona, felicitări încă o dată! Abia așteptăm să vedem ce minuni mai reușești să faci și cu acest curs!

 

Vezi ce zic? Oamenii sunt pur și simplu înnebuniți și nu se mai satură de învățat și de aplicat. Totul decurge foarte repede: apare o idee, cer feedback, folosesc informația din cursuri ca să o implementeze și gata! Rezultatele aproape că le bat la ușă.

Știu că deja există tone de informație online. Știu că orice problemă este la o căutare pe google distanță de a fi rezolvată.

Dar eu vreau să dau mai departe mai mult decât informație brută. Nu vreau ca oamenii din Kiwi PRO să iasă din program recitând tactici de marketing și 62 de idei pentru un lead magnet.

Ce m-a interesat, de fapt, a fost să dau mai departe gândirea de marketing. Asta înseamnă că membrii Kiwi PRO pot lua acum decizii bune în orice clipă, fără a avea nevoie neapărată să se consulte cu mine sau cu altcineva din #kiwiteam.

 

Iar asta se vede în feedback-ul și rezultatele lor.

 

Pentru Kiwi PRO urmează lucruri noi și faine, care se bazează pe tot ce ne-ați învățat în ultimele 10 luni.

Dar promit că vom avea mereu un singur focus: să-i ajutăm pe alţii să aibă rezultate reale.

Mersi că ai stat cu mine până acum. În articolul următor împart cu tine X tactici de marketing care funcționează în 2019.

Nu am pus X ca să te țin în suspans. E X pentru că deja colegii testează o grămadă de lucruri noi și faine și nu știu exact care vor fi concluziile. Pot fi 5, pot fi 11. Ideea e că vor fi doar tactici testate de noi, în campaniile pe care le-am avut din ianuarie până acum.

Nici eu nu știu sigur câte tactici se vor aduna, deci vom fi plăcut surprinși amândoi.

Mai am un anunț!

De ceva vreme (câteva luni, mai exact), ne-am pus în cap să-ți oferim o surpriză foarte faină! #kiwiteam a lucrat la ea în permanență și, ușor ușor, lucrurile încep să se contureze.

Sunt super entuziasmat să îți dezvălui la ce lucrăm cu toții aproape non-stop de 3 luni încoace.

 

Ce crezi că ți-am pregătit?

 

Indiciu: are legătură cu Kiwi PRO!

Învață marketing online!
Înscrie-te în cea mai mare gașcă de marketeri online din România. Kiwi Marketer are peste 17.000 de membri.