Nu Uita! Poți folosi codul edukiwi10 ca să beneficiezi de reducere 10% la cursurile din eduKiwi.
KIWI MARKETER
Make your own luck marketing
Învață să faci marketing online pentru tine sau afacerea ta chiar dacă nu ai mai făcut asta niciodată
Nu o să îți vină să crezi că spun asta, dar o spun: Nu toate afacerile au nevoie de o agenție de publicitate!
Această afirmație vine de la un om care conduce o agenție de marketing online.

Afacerile mici și mijlocii au nevoie de bani rapid și eficient. Nu au bugete mari de investit. În schimb au nevoie de MULTĂ promovare!

Și atunci te trezești într-un paradox.
Ai mare nevoie de marketing dar nu ai buget să îl faci.

Aici intervenim noi, Kiwi Marketer, cei care te ajutăm să îți faci singur, ”in house”, marketingul online.

În noiembrie 2017 eram pe o plaja în Bali și am realizat că refuzam majoritatea proiectelor care veneau către noi. Motivul era simplu - erau prea mici pentru agenția noastră (Kiwi Agency).

Misiunea noastră este să facem super cunoscute proiectele și brandurile care merită. Dar pentru că multe proiecte erau prea mici ca să își permită o agenție, nu puteam să îi ajutăm.

Astfel am decis că dacă nu putem noi să îți promovăm efectiv afacerea, cu siguranță putem să te învățăm și sprijinim să îți faci singur marketing-ul pe care îl meriți!

Dacă și tu vrei să te promovezi ”BIG” și să te faci cu adevărat cunoscut, învață marketing cu ajutorul comunității, cursurilor online, workshop-urilor și taberelor pe care le facem în Kiwi Marketer.
Hai să îți spunem ce e Kiwi Marketer
Și pentru că fiecare dintre noi, cei din Echipa Kiwi, avem povestea lui cu Kiwi Marketer, poți să alegi pe care să o citești.
Apasă pe poză și alege cine vrei să-ți spună ce e Kiwi Marketer!
Doru Pelivan
CEO Kiwi Agency
Fondator Kiwi Agency și Kiwi Marketer. E practic locomotiva care trage trenul educației în marketing online din România. Antreprenor de la 17 ani și pasionat de marketing de când știe ce e ăla. Un vizionar care crede în educație și bani.

”Pentru mine Kiwi Marketer este un vis îndeplinit. Este comunitatea aia faină pe care mi-am dorit-o mereu. Locul acela unde oamenii își dau feedback politicos, se respectă și au bun simț. Este locul din care poți să înveți tot marketing-ul de care ai nevoie pe care mi l-am dorit când eram eu la început în marketingul online.

Primești educație în domeniul marketingului în toate formele posibile, iar grupul gratuit este grupul din care afli mereu ce este nou în lumea marketingului online. Este locul unde poți cere ajutor și feedback pentru toate ideile tale.

Kiwi Marketer este o oportunitate de evoluție fie că ești începător în domeniu, fie că ești specialist, iar având ocazia să îi învăț pe alții ceea ce eu știu deja, învăț totodată și mai multe lucruri.”
Iosif Vidoni
Creative Director
Director de creație și Chief Strategist la Kiwi. În spatele fiecărui client care vine în urma unui marketing bine făcut e o strategie. Cum să ajungi la oamenii potriviti, la timpul potrivit, cu produsul potrivit, el traduce în Strategii de Marketing.

”Pentru mine, Kiwi Marketer este în primul rând un sistem de business excelent. Se potrivește cu timpurile în care suntem - cu nevoia oamenilor de a învăța, cu faptul că au deja obiceiuri de a învăța continuu, chiar și după terminarea facultății, dar și cu creșterea în popularitate a educației online.

Apoi Kiwi Marketer este o comunitate mișto, umană, cu vibe de secolul 21. Ca o sală de cinema care vede ultima difuzare din zi, de la 22:10 - sunt mai putini oameni în sală, dar atmosfera e mai faina, oamenii aplaudă, râd împreună, e un vibe mai intim. Deși KM nu mai e mică. Sau poate este, comparat cu cât o sa crească de acum înainte, haha!

KM este și o oportunitate pentru studenții de la marketing care de mult nu mai învață cele necesare pe băncile facultăților sau chiar și la masterate. E o ocazie pentru ei să învețe chestii reale. E și o resursă valoroasă pentru oameni juniori în marketing din departamentele firmelor din toată țara și nu numai.

Și să nu uităm, este și un loc de întâlnire pentru business-uri și prestatori de diverse servicii de marketing: freelanceri, agenții etc.

Domeniul meu este business-ul. Ca întreg. Marketingul este una dintre funcțiile esențiale ale oricărui business. Ca om de business, responsabilitatea mea fundamentală este să fac tot ce e omenesc și moral, etic posibil să mă asigur că afacerea este profitabilă. Sa o dezvolt și să o administrez cu înțelepciune.

Ca și oportunități în KM pentru domeniul meu:

- Este un loc bun de creștere profesională accelerată pentru oamenii din echipa Kiwi, pentru că își pot asuma diverse riscuri și primesc feedback real imediat.
- O pepiniera de oameni talentați, viitori colaboratori, oameni în echipă etc.
- La nivel personal este un loc de inspirație și comunitate la care pot veni periodic.
Kiwi Marketer și ce facem m-a ajutat o grămadă să cresc și eu. De exemplu, faptul că am fost principalul responsabil de livrarea contentului în Tabăra de Marketing m-a solicitat beyond any previous limits I thought possible. Au fost 5 zile intense pentru mine, în care a trebuit să-mi bugetez fiecare bucățică de energie și atenție. Și mi-au trebuit 2 săptămâni apoi ca să-mi revin. Dar ce s-a întâmplat a fost că mi-am dovedit că ceea ce făceam înainte cu 4-5 oameni într-o sală de ședințe, am putut să o fac cu 60 de oameni în sală, majoritatea dintre ei fără experiență. Și să o facem bine.

Pe Kiwi Marketer am început să fac videos, să produc mai mult content și e imposibil să nu crești când primești feedback atât de direct (uneori brutal) prin vânzări/reacții reale (sau lipsa lor).

Totodată, privind din exterior la Kiwi Marketer ca la un sistem întreg, mă "forțează" acum să mă dezvolt ca antreprenor mai mult decât am reușit vreodată. Nu mă plâng, e o provocare foarte faină și mă energizează.

Dacă stai să te gândești, e o oportunitate al naibii de mișto! Să facem bani pe net. Parinții noștri nici nu puteau visa la așa ceva. Noi trăim asta zi de zi... :)”
Mihaela Ursu
Digital Marketer
Digital Marketer, specialistă în a face taskurile să dispară. Trebuie doar să se gândească la o campanie și se întâmplă. Te învață cum să crești o comunitate, cum să promovezi un brand, cum să faci reclame, cum să fii relevant în online, cum să vinzi prin email, prin scrisori, prin porumbei călători. Face totul înainte să apuci să termini propoziție și se spune că nu a greșit niciodată.

”Kiwi Marketer este un proiect de suflet. Practic, am fost aici încă de la începuturi și am avut ocazia să prind toți pașii unei idei care s-a transformat în realitate mai repede decât ne-am imaginat toți.

Este tot ce ai nevoie dacă ești pasionat de marketingul online pentru că te ajută să îți rezolvi multe dintre problemele pe care le întâmpini.

Pentru marketerii aflați la început de drum: sunt cursuri care îi ajută să înceapă în acest domeniu și să înțeleagă „cu ce se mănâncă” marketingul. În plus, au parte de sprijinul grupului free, unde se răspunde la întrebări și se oferă feedback constant.

Pentru marketerii experimentați: îi ajută să fie la curent cu noutățile și le oferă șansă să transmită mai departe know-how-ul lor.

KM este locul unde ai ce învăța fie că ești marketer la început de drum sau marketer cu experiență în spate. Eu văd o șansă bună pentru toți cei care au aceeași pasiune ca și noi: marketingul. O șansă bună să ce? O șansă bună să se dezvolte continuu pe acest domeniu și să învețe alături de noi. Ce e și mai fain e că am avut ocazia, de când există KM, să învăț chestii super utile de la membrii comunităților noastre și să îmi testez cunoștințele mai mereu.

Sunt Digital Marketer, iar asta înseamnă că trebuie să fiu mereu la curent cu tot ce se întâmplă în lumea marketingului digital. De multe ori mi s-a întâmplat să aflu de pe comunitățile noastre de ceva update-uri sau noutăți, pentru că oamenii de acolo chiar vor să share-uiască și cu alții informațiile importante și asta mi se pare super fain.

Pff, mi-e greu să scriu aici toate modurile în care m-a ajutat Kiwi Marketer, însă o sa menționez câteva, oricum.

În primul rând, mi-am dezvoltat partea de specialist care trebuie să dea mai departe informațiile pe care le are despre domeniul în care performează. Și asta te ajută mult. Atunci când predai din lucrurile pe care le știi, ajungi să descoperi noi perspective și noi posibilități, noi viziuni. Te ajută să îți pui mintea la contribuție super mult și să crești în continuare. Să întorci lucrurile pe toate părțile ca să te asiguri că nu ai omis nimic. Să te gândești la toate întrebările sau nelămuririle pe care le-ar putea avea oricine ar urma cursul tău și să încerci să le acoperi.

Apoi m-am simțit motivată să mă dezvolt datorită modului rapid în care au evoluat treburile: de la un grup gratuit de câteva sute de persoane, la o platforma cu zeci de cursuri, la creare de conținut constant și grup plătit. A fost o nebunie frumoasă până acum și de acum înainte sunt sigură că va fi cel puțin la același nivel, dacă nu și mai intens.

Iar ca o concluzie pe care am tras-o în urma experienței KM de până acum: în acest domeniu trebuie să înveți încontinuu pentru că altfel riști să pierzi trenul spre succes.”
Alexandra Ianc
Art Director
Mother of all designers. Urmărește tot, știe tot și face design cu o mână în timp ce îți povestește cu cealaltă de Athos, câinele ei. Al treilea om care s-a alăturat echipei Kiwi care atunci avea doi oameni și primul designer din Kiwi. Practic a creat și a crescut imaginea agenției dintr-un vis de acum 6 ani.

”Kiwi Marketer este un concept umbrelă sub care se desfasoară toate proiectele educaționale Kiwi Agency.

Cel mai fain lucru in KM mi se pare comunitatea, mai exact grupul de Facebook. Mi se pare super că există un astfel de loc unde oamenii pasionați de marketing și nu numai, pot sî vorbească, să se ajute și să-i inspire și pe alții prin ceea ce fac și să rămână la curent cu ultimele trenduri din marketingul online.

DACĂ EȘTI GRAFICIAN, o să găsești pe grupul KM și alți graficieni cu care poți să schimbi păreri și să primești feedback pe materialele tale.Iar dacă ai o afacere și AI NEVOIE DE DESIGN, doar întrebi și sigur se găsește cineva să te ajute. Deci indiferent de relația ta cu designul grafic, dacă ești în comunitatea KM ai doar de câștigat.

Tot ce pregătim pentru voi pe Kiwi Marketer m-a ajutat să trec peste câteva frici și să îmi fac apoi treaba cu mai multă încredere în ce știu și în ce fac. :D Gen, am ajutat oameni pe grup, am interacționat cu ei în tabără și am oferit feedback valoros, am facut cursuri pe KiwiPRO. Îmi era frică de penibil când trebuia să fac chestii de genul ăsta, dar eram și frustrată pentru că știam câte informații pot să ofer. Dar după ce le-am făcut mi-am dat seama că a fost chiar ok si că pe oameni chiar îi ajută și sunt recunoscători. :D”
Marius Negroiu
Key Account Manager
Key Account Manager. Dă tonul la muncă și tonul la party cu aceeași plăcere și entuziasm. Știe tot ce ține de clienți, ce vor, ce consumă, cum consumă, ce număr au la pantof și face proiectele să se lege. Ne organizează, ne împarte, dă task-uri și ia restul ca o casă de marcat.

”Văd KM ca și o resursă solidă pe tot ce înseamnă partea de marketing.

E mișto și util pentru ca îți oferă varietate și soluții sub diverse forme. Practic dacă vrei o soluție online, ai platforma, dacă vrei o experienta live, ai tabăra sau eventuri, dacă vrei ceva specific ai un curs etc.

Mă ocup de integrarea de proiecte noi în agenție. De la primul contact până la partea de ofertare, negociere și lucru efectiv.

Kiwi Marketer te poate ajuta să îți gândești mai bine produsul sau serviciul și te învață cum poți să îl marketezi și să îl vinzi mai bine.

Am luat contact cu oameni din diverse domenii și business-uri, fiecare cu o abordare și o nevoie diferită. Asta m-a ajutat să îmi dezvolt abilitățile de comunicare, negociere și project management. Și tot ce am învățat am dat mai departe în cursuri.”
Adi Ene
Digital Marketer
Vrea să fie primul Digital Marketer care ajunge președinte. #AdiEnePreședinte. Dar până atunci, face parte din #EchipaKiwi și este specialistul tău în Instagram.

”Kiwi Marketer e locul unde găsești idei, soluții, strategii, o încurajare, un feedback, o măslină și orice altceva ai nevoie în materie de marketing.

Adică un fel de 9GAG al marketingului.

Cele mai util lucru din Kiwi Marketer pentru mine este faptul că găsesc inspirație. Aflu lucruri noi de la alți pasionați de marketing, de la o comunitate faină care are tot timpul multe de spus, deci #multepostări.

Ca Digital Marketer și Instagram Expert e genial să găsesc alți pasionați cu care să schimb păreri și să le arăt tot ce știu. #învățămîmpreună

Feedback-ul oamenilor din comunitate m-a ajutat să devin mai bun și dorința lor de a învăța m-a încurajat. Prin cursurile pe care le-am făcut am învățat cum să învăț mai bine pe alții ceea ce știu.”
andreea Miclaus
Graphic Designer
Face design și e în pas cu moda. Grafică în rând cu pop culture-ul zilelor noastre, she has it. Aduce perspective fresh, jonglează cu posibilitățile exprimării vizuale și găsește imaginea care atrage privirea publicului avizat.

”Pentru mine Kiwi Marketer este în primul rând o comunitate.

Cel mai fain lucru mi se pare faptul că oamenii se ajută între ei pe subiecte concrete legate de marketing.

Fac design și prin Kiwi Marketer pot contribui la educarea publicului în domeniu ca să înțeleagă mai bine ce înseamnă design-ul în zilele noastre și mai ales ce înseamnă un design bun.

Faptul că îi învăț pe alții despre design m-a ajutat și pe mine să învăț să explic mai bine lucrurile și să cercetez mai adânc anumite subiecte descoperind lucruri noi.”
antonia Zarnescu
Digital Marketer
Digital Marketer, Updated version. Stăpâna campaniilor de lansare, a Facebook-ului și al tuturor viețuitoarelor ce țin de social media în veci, amin. Dacă ea nu știe să facă ceva pe social media, înseamnă că nu s-a inventat.

”Ce e Kiwi Marketer pentru mine?

One of my babies. :P

Personal, KM e modul în care eu simt că am o contribuție la educația din țara asta, locul unde dau tot ce pot pentru a suplini lipsa de informații relevante din domeniu, pe care am simțit-o ca studentă. Profesional, e amazing să vezi cum ai contribuit la crearea unei comunități în care ajutorul oferit de echipa Kiwi, dar și de membri, între ei, e real, punctual, pe problemele care apar în practică și nu e doar teorie boring care nu ajută pe nimeni.

KM e un supliment necesar în domeniul marketingului, extrem de util, din punctul meu de vedere, în special pentru începători și proprietarii care vor să își promoveze afacerea. Cel mai mișto e sentimentul de comunitate - când văd că oamenii se chinuie să îi ajute pe cei care cer ajutorul pe grup, își dau silința, caută răspunsuri sau chiar se oferă voluntar să îi ajute să depășească o anumită situație pe care o întâmpină - fără niciun interes în spate, doar pentru că pot și vor. Când văd exemple de genul ăsta e pe principiul „faith in humanity restored”. KM e util pentru că e un loc în care primești ajutor rapid, direct pe problema ta. Mi se pare extraordinar să poți să rezolvi probleme de marketing fără să fie necesar să iei tot Google-ul, să cauți, să suni, să te interesezi ci să ai tot ce ai nevoie într-un singur loc.

KM a devenit un loc de unde e ușor să ramai la curent cu trendurile din domeniu, care se schimba extraordinar de repede - e o nebunie curată să încerci să stai la curent cu tot ce mișcă pe internet, iar în grupul KM au început sa se adune știrile cele mai relevante în domeniu, tool-uri noi și utile, campanii mișto etc. Practic, urmărești grupul și afli cam tot ce e nou. Nu cred că sunt foarte multe astfel de locuri. Și colaborările care se împletesc în comunitate mi se par extraordinare.

KM mă obligă să fiu la curent cu tot ce mișcă în domeniu. Le văd, vreau nu vreau - apar pe grup, sunt în fața mea. Apoi, pentru că trebuie să livrez conținut, le caut, le învăț ca să le pot „preda”. Cursurile - să mai zic?! Cel mai bine cred că am învățat eu pentru că a trebuit să îi învăț pe alții. Pentru mine e extraordinar să revin la lucrurile de bază, pe care nu le mai băgam în seama când am început să fac lucruri mai avansate - mi-am reamintit bazele a ceea ce fac și le-am văzut cu alți ochi față de cum le consideram la început în meserie. Așa am crescut cel mai mult - făcând cursuri și livrând materiale de learning pe grupuri. :)”
Opro Darius
Web Master
Daniel Precup
Front-end Developer
Cu tot ce se întâmplă în spatele site-urilor, paginilor de vânzare sau platformelor, tot ce face marketingul pe care îl facem măsurabil, Daniel face magie. Face Front-end și știe ce trebuie să faci să ajungă interfața produsului tău în lume, în online.

”Kiwi Marketer e locul în care oricine poate învăța marketing. Aici îi putem ajuta pe cei care sunt la început de drum în ale marketingului și nu numai. Poți să ajungi de la începător la avansat și tot să mai ai ce învăța.

Eu sunt din departamentul de web și partea mea de marketing înseamnă să mă asigur că tot ce e tehnic în spatele prezenței online a produselor funcționează perfect.

Cu Kiwi Marketer am învățat să codez în ritm cu marketingul.”
Andreea Kapusy
Graphic Designer
Designer la Kiwi și pasionată de ilustrație. Pe principiul ”dacă zboară, se mănâncă”, dacă îți poți imagina cum vrei să arate grafica perfectă pentru un produs, ea o poate ilustra.

”Kiwi Marketer e calea prin care putem da mai departe ceea ce știm noi să facem mai bine.

Este o sursă bună de informație pentru oamenii care vor să învețe să facă marketing. Găsesc info cu carul, frumos structurat, pe înțelesul tuturor.

Pe partea de design nu prea îi pot învăța pe oameni să do it yourself, dar cred ca îi pot educa puțin prin faptul că le prezint conținut vizual de calitate (să știe să facă diferența dintre o grafică bine realizată și una care nu reprezintă un avantaj din punct de vedere vizual).

Ca să îi învăț pe alții, am ajuns să fac mult mai mult research pe diferite subiecte și ca urmare învăț și eu în mod periodic lucruri noi.”
Alexander Jarcov
Graphic Designer
Graphic Designer. Gurmand și iubitor de munte cu o bună dispoziție incurabilă și contagioasă. Legenda spune că nimeni nu s-a întâlnit cu Ali și nu a râs măcar o dată. Desenează și face grafică nativ, iar dacă tu nu știi exact cum vrei să arate grafica ta, el știe și pentru tine.

”Kiwi Marketer în momentul ăsta este nava mamă. Este o resursă de marketing și publicitate, formată din oameni care au același țel cu al nostru, să ne dezvoltăm împreună, să fim pentru ei un sprijin puternic, un exemplu de urmat, atât tehnic cat si psihologic.

Este un loc cu resurse informaționale dar și motivaționale. Este locul unde pot să mă afirm ca și individ prin sprijinul pe care îl pot da și prin inițiativele pe care le expun în grup.

Îi super mișto să știi că chiar poți ajuta pe cineva , prin diverse moduri. Îmi place deoarece grupul este nișat și pe domeniul meu de lucru, pot să mă implic, să învăț lucruri noi dar și să experimentez și să îmi dezvolt abilități noi. Feedback-ul reciproc este unul destul de rapid și eficient și comunicarea este de asemenea una faină și plăcută.

Mă ocup de imaginea vizuală a unui brand atât în mediul online cât și în cel de print. Indiferent cu ce te ocupi, dacă alegi să promovezi un serviciu în mediul online sau vinzi niște produse fizice și ai nevoie de materiale de print, te pot ajuta cu sfaturi. În Kiwi Marketer îmi pot aduce mereu contribuția. Odată ce am creat o rețetă clară a principiilor pe care le poți aplica în imaginea vizuală, le poți varia în funcție de produsul/serviciul creat. Îți poți lansa propria viziune, un curs sau un produs fizic.

În Kiwi Marketer am realizat în primul rând lucruri noi pentru mine, am făcut un curs, am fost nevoit să caut o formulă prin care pot să le arăt vizual altor oameni anumite principii de design. M-am gândit la anumite carente pe care le au oamenii din acest grup, am încercat să le fac niște mici infografice atât vizuale cât și teoretice pentru o asimilare mai ușoară. Pot spune că majoritatea lucrurilor pe care le-am făcut au fost la început inovații pentru mine, lucruri care m-au scos puțin din zona de confort de zi cu zi, după care au devenit mici proceduri și template-uri interne.”
raul zedo
Video Editor
Omul-video de la Kiwi. Filmezi un material video de 6 ore, cu greșeli cu pauze, cu bâlbâieli și zeci de cut-uri și el îți citește gândurile și face exact cursul pe care care ți-l imaginai, la frame.

”Kiwi Marketer e un loc foarte bun să înveți lucruri noi legate de marketing dacă ești la început sau ești la nivel intermediar și de ce nu și avansat.

Domeniile mele sunt Arhitectura/Design/Photo-Video.

Tot ce înseamnă material video înseamnă vizibilitate mai bună în online.

În online devine tot mai populară exprimarea prin video-uri, asta înseamnă ca am foarte multe materiale filmate de editat așa că mi-am adaptat și eu munca în funcție de lansări.

Inițial realizez un prim edit dupa care pot continua să finisez. De ce ? În modul acesta pot oricând să dau rapid Export la video-ul respectiv în cazul în care nu mai am timp suficient sa îl finisez fiind deja într-un stadiu final, astfel pot respecta data lansării. Degeaba fac cel mai fain video dacă nu ajunge la timp în online.”
raluca faur
Copywriter
Are 2 copii și încă 17 la Kiwi. E mama copywriting-ului și apărătoarea virgulelor. Scrie perfect și în somn, așa că dacă vrei să înveți să scrii un text care să nu scape nicio informație și nicio virgulă, ea te învață.

”Înainte de a fi în echipă, Kiwi Marketer era un concept de care mă mir că n-a apărut mai devreme în online-ul românesc. O comunitate unde se generează idei. Un loc de întâlnire cu cei pasionați de marketing online. O cafenea virtuală unde înveți în timp ce te relaxezi.

După ce am intrat în echipa Kiwi: Locul unde pot împărtăși ce știu, pun o piatră la educația informală. Și câte o virgulă la locul ei.

În Kiwi Marketer, văd oameni care contribuie la creșterea nivelului de expertiză în marketing online, un grup virtual unde se leagă conexiuni faine, oameni care ajung să colaboreze și să facă proiecte faine. E util pentru informație. E fain pentru legăturile ce se pot crea. Grupul e mai mult decât suma membrilor lui, e o energie în plus.

Sunt copywriter și în Kiwi Marketer contribui la îmbunătățirea unor proiecte, oferind consultanță/sfaturi acolo unde e nevoie, de la partea de branding, la idei de strategie și promovare, până la detalii legate de exprimare, tonul adresării, formularea cuvintelor etc.

Învățăm împreună constant, pe măsură ce apar lucruri noi.”
Seba ursuta
Copywriter
Sunglasses. Beard. Attitude: on. Este copywriter-ul nostru nativ, cu antecedente în arhitectură și interese variate. Vorbeste puțin, dar când o face te convinge sa vezi lumea prin ochelarii lui colorați. E un Debater după litera catalogului Myers-Briggs, ceea ce înseamnă că nu ia nimic de bun până nu-l supune unei dezbateri. Deși pare perfect relaxat, are deja argumentele ca la carte. Alteori te va contrazice doar pentru că poate. Și pentru că e distractiv. Și pentru că e copywriter.

”Kiwi Marketer este tot ce are nevoie un pasionat de marketing ca să devină un marketer adevărat. E locul în care indiferent cine ești și de unde vii, poți să înveți marketing.

Cel mai fain lucru mi se pare faptul că poți să înveți lucruri concrete de la oameni care practică marketing și au încercat marea online-ului cu degetul. Nu teorii de la profesori de marketing din facultăți care îți predau despre marketing făcut prin fax.

Eu sunt copywriter și îmi place să îmi bag nasul peste tot pe unde e de transmis un mesaj. Cred că fiecare mesaj are o formă potrivită care să atingă exact punctele esențiale, adică să îi apese butoanele care îl fac pe client să cumpere. În Kiwi Marketer văd zeci de mesaje, zeci de afaceri și e extraordinar că avem diversitate și punem să contribuim la creșterea unor business-uri din domenii care nu au nicio treaba unele cu altele, dar toate își au locul aici.

Sincer, înainte să apară ideea asta, Kiwi Marketer cu tot ce cuprinde, nu prea îmi puneam problema că aș putea să educ alți oameni pe domeniul meu. Cred că pe fiecare dintre noi, cei de la Kiwi, ne-a făcut să ne ridicăm capul din tastatură și să ne întrebăm cum putem să îi învățăm cel mai bine ce știm noi pe cei care știu mai puțin decât noi. Și dacă începi să-ți bați capul cu ideea asta, dezvolți o cu totul altă latură, cea de profesor, ceea ce e pretty awesome.”
oana elena
Copywriter
În 24 decembrie, Oana sărbătorește Yule, sărbătoare care marchează solstițiul de iarnă în triburile scandinave și germanice. E copywriter și are cea mai fresh perspectivă în copywriting, nu doar pentru că e printre cei mai noi membrii ai Echipei Kiwi, ci și pentru că este la curent cu trendurile din copywriting.

”Pentru mine Kiwi Marketer e locul ăla mișto și fără fițe unde poți pune în sfârșit întrebările de marketing care te rod.

Lucrurile care par avioane sunt explicate ca unui copil de 5 ani. Cel mai fain e că e explicat în limbaj normal, fără cuvinte puse acolo doar să sune bine. E super util că îți dă încredere în tine. Afli că marketing-ul ți-l faci singur și chiar crezi asta.

Sunt copywriter. Cu KM îmi pun și eu ordine în skill-uri și așez în cuvinte tehnici pe care le aplicam instinctiv. Văd ce cursuri se cer în KM și îmi dau seama ce informații am și ce vă lipsește în domeniul copy-ului.

În KM învăț și eu extrem de mult, cunosc oameni faini, cu informații noi în comunitate și îmi crește încrederea să dau mai departe ce știu.”
dan silaghi
Office Manager
Practic pasiunea lui este să descurce firele de la căști. De la 18 căști. Orice bilețel pe care scrie o cifră e la locul lui, înainte să îți dai seama că ai nevoie de câteva scaune pentru workshop, sunt comandate deja, fiecare factură e la locul ei, ne organizează ca un ceas elvețian și descurcă orice problemă logistică. Când el organizează lucrurile și iarba se tunde singură.

”Pentru mine, Kiwi Marketer este o platformă super profi de marketing, în care gasesc informații valoroase din mai multe segmente de marketing, de la oameni specialiști în domeniile lor.

Văd în Kiwi Marketer o modalitate foarte accesibilă de a ajunge la informații foarte utile despre marketing pentru a-ți putea promova afacerea într-un mod mult mai eficient. Mi se pare foarte fain modul de prezentare al cursurilor, fiind foarte usor de înțeles și de aplicat.

Domeniul meu e mai mult administrativ, dar asta nu ma impiedica sa ma uit la cursurile din platforma, care ma ajuta sa imi imbunatatesc in permanenta cunostintele mele despre marketing.

Imi place mult ramura de strategie si cursurile dedicate acestui segment m-au ajutat foarte mult să îmi eficientizez și structurez informațiile.”
Știi de ce a apărut Kiwi Marketer?
Educație de calitate în domeniul marketingului se găsește!

Dar nu la noi în țară.

Facultățile de marketing predau o marketingul secolului trecut, cursurile nu țin pasul cu schimbările din online, de pe băncile școlii vin profesioniști care nu sunt educați să se adapteze

Păi și atunci cum poți să crești într-un domeniu care în România încă bâjbâie?

N-am știut nici noi cât de mult marketing știm până nu ne-am uitat în jur.

Nu am fost niciodată preocupați de ce fac alții din domeniu. Am fost preocupați de ce fac cei mai buni din domeniu.

Și după 5 ani în care ne-am uitat la cei mai buni și am tras să îi ajungem, ne-am uitat mai atent unde ne aflăm și ce educație în marketing au antreprenorii, specialiștii sau pasionații de domeniu.

A fost momentul în care ne-am dat seama că putem să îi ajutăm pe antreprenori să se educe în marketing pentru a crește șansele afacerilor lor.

Kiwi Marketer a apărut ca să înveți să îți faci singur un marketing bun pentru afacerea ta chiar dacă ești la început.
Cu ce se ocupă Kiwi Marketer?
Pe scurt, te învățăm marketing în toate modurile posibile și imposibile pe care le știm
Marketing Gratuit
Kiwi Marketer
Comunitatea de suport pentru marketerii online, grupul în care creștem împreună cu alți pasionați de marketing, antreprenori și profesioniști din domeniu.
Conținut gratuit
Informații valoroase din marketing care te ajută să aduci un plus rapid și ușor afacerii tale.
Webinarii
Live ca să ne poți întreba despre marketing-ul care îți stă pe suflet și înregistrate ca să poți vedea răspunsurile noastre oricând.
Minicursuri
Dacă o imagine face cât o mie de cuvinte, un video cât face? În minicursuri te învățăm
Tutoriale Video
Trecem cu tine, pas cu pas, prin problemele alea tehnice care îți dau bătăi de cap
Noutăți
Se întâmplă ceva nou în marketing? O campanie, o reclamă virală? Aici sigur o să auzi vorbindu-se de ea.
Cursuri și Grupul Kiwi PRO
Școala de marketing Kiwi PRO în care echipa Kiwi îți pregătește:
Cursuri noi, cursuri pe care tu le alegi prin vot, în fiecare lună
Grup de Facebook dedicat celor care vor să învețe marketing la nivel profi unde echipa Kiwi îți oferă consultanță pe problemele pe care le întâmpini
Webinarii Hot Topic - discutăm cele mai la modă subiecte din lumea marketing-ului
Webinarii Studiu de Caz - lunar luăm o afacere și discutăm pe ea până o facem să zboare.
Tabere
Tabăra de Marketing Kiwi
Locul în care înveți cum să-ți faci strategia de marketing pentru afacerea ta.
Tabăra de Branding Kiwi
Sună bine, știm, dar te mai ținem în suspans.
Huh?
E tabără, deci clar e distracție. Dar nu despre asta e vorba. Vii cu noi în tabără, unde lucrăm cot la cot cu tine, ca la noi în agenție. Înveți marketing practicându-l cu noi. Când vii crezi că știi marketing, cât ești în tabără crezi că nu mai știi nimic, când pleci știi marketing, iar când îl aplici faci bani. Simplu, nu?
Conferințe și workshopuri
Venim și la voi în orașe.
Ce facem acolo?
Vorbim marketing
Facem marketing pe situații concrete
Ne cunoaștem și lucrăm împreună
Facem networking
Vă învățăm ce știm și live, nu doar online
Ce e util în asta?
Ah, simplu. Teoria te ajută, dar când și pui în practică împreună cu noi, vii simpatizant al marketingului și pleci expert.