Fac content de calitate de peste 7 ani, cu sute de campanii și conversii.
Te învăț și pe tine cum să convertești prin conținut foarte bun.
Cum să construiești în mod organic un profil de INSTAGRAM care vinde
Te ajut să devii un #InstaSucces și să îți construiești un profil care arată bine și îți ajută afacerea.
Vreau #InstaSucces
Doar 78 de euro
1
Asimilarea
Urmezi cursul și absorbi informațiile
2
Practica
Faci exercițiile pe care le-am pregătit
3
Transformarea
Transformi profilul de Instagram al afacerii tale
Trailer
Numerele sunt numere și atât
Când vine vorba de Instagram, ne vine un singur lucru în minte: “numere”.

Vrei să găsești followers, cât mai mulți followers, nu accepți nimic sub o mie, nu sunt suficienți, ai nevoie de mulți urmăritori altfel nu poți vinde...mă stresez până și eu dacă mă pun în locul tău.

Aici e problema. Zi de zi alergăm bezmetic după urmăritori, plecând de la premisa greșită că mai multe numere înseamnă vânzări mai mari. Muncim pentru cantitate, apoi ne mirăm că ne dispar mii de urmăritori din contor, de fiecare dată când Instagram mai trimite câte un update.
Te trezești că te uiți în ecranul telefonului și nu înțelegi ce ți s-a întâmplat, pentru ce ai muncit si pentru ce ai petrecut atât de mult timp încercând să îți crești profilul.

Greșeala ta?

Ți-ai concentrat eforturile greșit din prima zi. Doar cu numere și urmăritori nu vinzi cum ți-ai dori.
Contentul e regele.
O imagine valorează 1000 de cuvinte - la propriu
Momentan Instagram este una dintre cele mai populare rețele sociale, cu peste 800 de milioane de utilizatori în toată lumea. Pe lângă faptul că e populară, e și foarte flexibilă.
80% din #InstaSucces vine din imaginile încărcate, deci trebuie să te joci cu ceea ce vezi, pentru a ieși în evidență. Instagram te obligă să fii creativ, să experimentezi, să gândești în afara contextului, să îți schimbi perspectiva constant.
Nu ai invitații la acțiune scrise de copywriteri creativi, nu există texte lungi, pentru că nu avem timp de așa ceva. Venim pe Instagram să ne relaxăm, nu să citim povești. Vrem să vedem lucruri frumoase, peisaje spectaculoase, cadre îndrăznețe, obiecte scumpe pe care nu ni le permitem, dar la care visăm, mâncăruri exotice pe care am vrea să le putem găti.
Simțul nostru vizual trebuie să fie incitat și surprins plăcut, altfel nu ne mișcăm degetul pentru un double-tap.

Fă un mic exercițiu și deschide-ți aplicația de Instagram. Caută profilele tale preferate. Dar nu te uita la numărul de urmăritori. Uită-te pe feed. Cum arată?
De obicei profilele care ne plac au conținut IM-PE-CA-BIL. Parcă pozele se conectează între ele și spun o poveste. Parcă totul e gândit în avans, pentru ca feed-ul să aibă un aspect ordonat, plăcut, profi.

În spatele acestui aspect se ascunde succesul profilului. Practic, contentul e cheia spre urmăritori. Cu cât feed-ul afacerii tale e mai curat și mai plăcut, cu atât mai mult oamenii vor vrea să te urmărească, să se delecteze vizual cu ceea ce produci.

Are sens?
Te învăț cum să produci content IM-PE-CA-BIL
Vreau!
Doar 78 de euro
Aud prea des în jurul meu: cum fac să am mai mulţi followeri? Atât de des, încât mi-am format un reflex și nici nu mă mai gândesc la întrebare. Răspund direct:
Content, content și iar content.
La răspunsul acesta primesc priviri dezamăgite și știu ce urmează.
Păi eu nu sunt fotograf.
Dar nu am cameră bună.
Cine are timp să tot vină cu idei?
Eu nu sunt creativ.
Nu-mi stă mintea să mă gândesc zilnic la postat.
Găsim tot felul de piedici care din punctul meu de vedere nu ar trebui să existe. Ele apar pentru că creierul tău vrea să te protejeze de eșec și atunci aduce motive pentru care tu nu ar trebui să începi ceva.
Dar eu personal refuz să mă las limitat de niște idei fixe atunci când creez și la fel ar trebui să gândești și tu.
De aceea am și lansat acest curs. Pentru ca tu să poți crea content profi pentru profilul afacerii tale, fără să mai lași gândurile negative să te oprească.
La sfârșitul cursului vei ști cum să faci poze, cum să le prelucrezi ca să scoți ce-i mai bun din ele, cum să folosești un plan editorial, cum să ieși în fața concurenței printr-o strategie de hashtag-uri.
Pas cu pas, cărămidă cu cărămidă, # cu #, îți vei îndeplini fiecare obiectiv.
Cumpără cursul!
Doar 78 de euro
Știi afaceri care vor să crescă pe Insta? Spune-le și lor!
Câteva cuvinte despre mine
Numele meu este Adi Ene și sunt Digital Marketer la Kiwi Agency de 3 ani - probabil una dintre cele mai bune agenții de marketing din România.
În plus, sunt fotomodel de peste 10 ani. Acest job mi-a dezvoltat un simț estetic și fotografic pe care îl aplic zi de zi în campaniile mele.

Instagram m-a cucerit acum 7 ani. Am început o relație serioasă și nu am mai vrut să trec pe nicio altă rețea. A fost dragoste la primul double-tap. E și normal, având în vedere că celelalte două mari pasiuni ale mele sunt călătoriile și fotografia.

Sunt un om creativ. Aș spune chiar că sunt făcut pentru Creație - iar pentru alții sunt o sursă de inspirație.
Pe lângă creativitate, aduc și know-how pe care l-am furat de la cei mai buni din domeniu. Am participat la două conferințe internaționale în 2018 - InstaCamp în 13 iulie 2018 și Influencer Marketing Conference în 13 septembrie 2018, unde am învățat ce merge și ce nu merge pe Instagram.

La Kiwi Agency - și nu numai - am gestionat atât profile mari, cât și profile mici. În total am derulat campanii pe Instagram prin conturi cu 200.000 și chiar 400.000 de followers.
La ce să te aștepți în acest curs:
Pentru mine Instagram-ul e mai mult decât o rețea de socializare. E un spațiu unde mă relaxez, de unde mă inspir, care mă motivează.
De aceea am pus foarte mult suflet în acest curs - vreau ca la sfârșitul lui, tu să iubești Instagram-ul la fel de mult ca mine. Să vezi doar beneficiile lui, iar de provocări să uiți.
Așa că așteaptă-te la un curs:
Experiențial
Lucrăm împreună, pas cu pas. O să ai task-uri concrete, va trebui să faci pauză între capitole pentru a completa anumite exerciții. Dar o să merite.
Adaptat pe noul algoritm
Instagram încurajează utilizatorii să se conecteze - nu doar să #follow4follow. Ca să ai un scor ridicat în algoritmul lui, trebuie să fii uman. Iar eu îți arăt cum să scoți omul în fața unor linii de cod.
Plin de exemple
Am ales cele mai relevante profile din online, pentru ca tu să înţelegi exact la ce mă refer când spun șablon, filtru consistent, culori primare, etc. Termenii tehnici care acum par neologisme care te bagă în ceață vor face parte curând parte din limbajul tău de zi cu zi.
Cuprins
1.Content /2.Followers /3.Strategie
Introducere: De ce avem un profil de Instagram și ce vrem să facem cu el?
Care este obiectivul?
I. Content
1 Ce content prinde pe Instagram
2 Nișa: de ce e importantă și cum o alegi
3 Cum să îți faci un super Layout
4 Culorile pe profilul tău de Instagram
5 Cum facem content și 3 reguli de bază în fotografie
6 Cum să programezi și automatizezi postările
7 Ce importanță are textul pe Instagram
8 Cum să folosești corect #-urile și geolocația
9 29 de metode prin care cresti engagement-ul
10 Cum să te joci cu Instastory-uri
11 IGTV - ce este și ce face
II. Followers
De ce alergi după followersi?
Care sunt modurile în care poți crește numărul de followers
III. Strategie
De ce trebuie să ții cont ca să vinzi pe Instagram?
Modalități concrete prin care să vinzi
TESTIMONIALE
Ai 3 Bonusuri Extraordinare
Pe lângă cursul propriu-zis, ți-am pregătit și 3 bonusuri, care te ajută să îți scoți afacerea în fața concurenței și să ajungi la o audiență mai largă.
Un tool prin care să formatezi textele
Orice copywriter o să-ți spună că textele formatate se citesc mai ușor. Dar ce te faci cu Instagram, care nu-ți dă voie nici măcar să-ți separi paragrafele?

Folosești tool-ul pe care ți-l ofer, pentru a-ți aranja textul exact așa cum îți dorești.
Strategie de hashtags
S-ar putea ca la început să ai probleme în a găsi #-uri relevante pe nișa ta.

De aceea ți-am pregătit o strategie de bază care te va ajuta foarte mult să ajungi la publicul tău țintă.
72 Idei de content
Una dintre cele mai mari provocări pe care le-am întâlnit pe Instagram e inovarea.

Ne e greu să venim în fiecare zi cu idei noi pentru feed. Dar dacă ai un plan de content, munca ți-e infinit mai ușoară, și poți avea grijă și de aspectul profilului tău.
Vreau cursul!
Doar 78 de euro
Știi afaceri care vor să crescă pe Insta? Spune-le și lor!
Ce pierzi dacă nu cumperi
Probabil crezi că nu vei pierde nimic important.

Şi e dreptul tău să ai opinia asta.

Dar crede-mă: cursul poate fi ajutorul pe care l-ai căutat în tot acest timp, cursul care îţi va duce profilul de Instagram la rezultatele după care acum doar tânjeşti.

Poţi alege să zici pas. Dar după aia, să nu te întrebi de ce nu ai rezultatele pe care ți le dorești pe Instagram.
Fii un creator, nu doar un om de marketing.
Eu sunt un om de marketing, dar îmi folosesc profilul personal de Instagram pentru branding.
Îți spun sincer, deși fiecare profil pe care îl administrez are rezultate foarte bune, niciunul nu e construit cu aceeași pasiune ca și profilul personal.

La fel se va întâmpla și cu tine. După ce te voi învăța să îți faci content-ul, vei vedea că o să începi să gândești în cadre și #-uri. În plus, vei vedea afacerea ta cu alți ochi.
Mai mult ca sigur, acum postezi, dar pozele tale nu au impactul dorit, nu ai răspunsuri de la urmăritori, nu ai rezultate cu reclamele.
Eu postez zilnic pe profilele pe care le administrez, dar o fac pentru că îmi place, nu pentru că mă împinge vreun plan editorial de la spate. O fac pentru că mă relaxează. La fel de mult te va relaxa și pe tine si iti va aduce rezultate vizibile.
Aplică ce te învăț și o să lansezi campanii mai des, o să vezi care sunt punctele forte ale afacerii tale și o să le scoți în față… pe scurt, vei crea mult mai mult decât vei marketa. Și, cel mai important, te vei simți bine făcând-o.
Trebuie să înțelegi că Instagramul nu e o cursă. Nu poți alerga după followers și să faci și content de calitate în același timp.
Trebuie să urmezi cursul natural al lucrurilor.
Eu te învăț cum să:
postezi imagini de bun-gust
aduci trafic pe profilul tău
oferi conținutul pe care îl cere audiența ta
pui #-uri strategice
îți faci un profil de instagram ca la carte
creezi conținut fără să te stresezi
aduci followers de calitate
ai atitudinea potrivită pe Instagram
Te rog, NU cumpăra cursul dacă nu bifezi următoarele cerinţe:
Ai deja un cont de Instagram pentru afacerea ta
Ți-ai convertit profilul în profil de afacere (business profil)
Ai cunoștințe minime de Instagram (să știi să urci o poză, să pui un #, să dai un tag, etc.)
Ești dispus să fii atent și să adopți o atitudine de învățăcel pe perioada cursului
Ești pregătit să îți faci un profil care convertește
Cumpără
Doar 78 de euro
Știi afaceri care vor să crescă pe Insta? Spune-le și lor!