Înapoi la Blog

Cum Să Scrii O Reclamă Bună Pe Facebook – Tehnici & Sfaturi

Salutare! 

A venit și rândul meu să iau parte la „scurgerea de informații” despre marketing. Adică să vă ofer video 2 din seria de 5 videoclipuri gratuite.

Dar până să ajungem acolo, să mă prezint. Sunt Antonia, PR Executive la Kiwi de 2 ani și un pic. Sunt super pasionată de marketing și tot ce ține de digital. Ok, mai exact marketing-ul este nu doar un job, ci și un hobby. Prin urmare îmi petrec foarte mult timp citind cam tot ce prind în mână legat de acest subiect și mă „lupt” să implementez toate informațiile noi.

Sunt super entuziasmată că am un loc unde să dezbat toate trendurile din marketing pe care le învăț și mă bucur că pot să îi ajut și pe alții. În acest spirit, să trecem la treabă!

În Video 2 – Cum să scrii o reclamă bună pe Facebook – discut, alături de Cătălin, despre tehnici, sfaturi și alte „bunătăți” care influențează ad-urile pe Facebook. Chiar dacă ai mai creat reclame înainte, sunt sigură că o să găsești în acest video ceva care să îți faciliteze acest proces pe viitor – să știi din start ce și cum vrei să transmiți și ce urmărești.

 

Învață marketing online!
Înscrie-te în cea mai mare gașcă de marketeri online din România. Kiwi Marketer are peste 17.000 de membri.
array(3) { ["read"]=> bool(true) ["unfiltered_html"]=> bool(false) ["upload_files"]=> bool(true) }