Cum să îți faci un Blog sau Website fără să ai cunoștințe tehnice
CURS în valoare de 397 RON GRATUIT
Cum să îți faci un Blog sau Website fără să ai cunoștințe tehnice
27 de tutoriale ce te vor ajuta să îți lansezi site-ul în doar câteva ore
Apasă pe buton. Fă-ți cont pe Kiwi Marketer. Primești acces GRATUIT și instant la curs.
Cum am ajuns să fac un curs întreg gratuit
Acum câteva zile m-a rugat un prieten să îl ajut cu un tutorial despre cum să îți faci un blog. Fiind băiat bun am acceptat. Dar nu am știut în ce mă bag...
Fiind meticulos de fel și cum mă gândesc eu la toate nebuniile am ajuns să fac dintr-un tutorial (aparent banal) un curs întreg despre cum să îți faci de la zero un blog sau website de prezentare, fără să ai cunoștințe de programare.
Am filmat 27 tutoriale, totul explicat pas cu pas pentru începători. Aș putea să îl vând lejer cu 397 lei. Însă nu am plănuit inițial să îl vând, astfel vreau să ți-l ofer gratuit.
Știu ce provocator este să îți faci singur siteul sau o simplă pagină web dacă nu ai experiență și nu ești o persoană tehnică.
Este un curs complet pe acest subiect.
Hai să facem cunoștință!
Eu sunt Doru Pelivan.
Lucrez în marketingul online de 7 ani. Am generat venituri de milioane de euro pentru numeroși autori consacrați sau pentru alte modele de afaceri. Am făcut marketingul pentru cea mai mare lansare de curs online din România care a generat peste 4 milioane de dolari.
Conduc agenția de marketing cu cele mai bune rezultate din vestul țării, Kiwi Agency, care a administrat bugete de marketing online de peste un milion de dolari.
În toată această perioadă am construi sute de pagini web, fie pentru noi, fie pentru clienții agenției. Cunosc toate micile ”chichițe” care fac ca un website să fie apreciat, accesat și care să îți aducă rezultate.
În 2017 am lansat comunitatea Kiwi Marketer care, la ora actuală, este cea mai mare comunitate de marketing online din România. De asemenea, avem Școala de Marketing Kiwi PRO, prin care au trecut deja peste 1600 de cursanți.
Apasă pe buton. Fă-ți cont pe Kiwi Marketer. Primești acces GRATUIT și instant la curs.