Nu Uita! Poți folosi codul edukiwi10 ca să beneficiezi de reducere 10% la cursurile din eduKiwi.
Înapoi la Blog

Chiar vrei să rămâi nevăzut și neauzit de nimeni?

Astăzi am un mesaj important pentru tine. Și ți-l scriu acum pentru că mai ai doar câteva ore ca să profiți de prețul special la cursul Cum să-ți faci Branding Personal.

Azi, la ora 23:59, prețul aproape se dublează. Crește de la 47 euro la 87 euro. Și nu merită să pierzi 40 de euro doar pentru că n-ai aflat la timp ce ți-am pregătit.

Hai să spunem lucrurilor pe nume.

Amândoi suntem adulți și nu are rost să o dăm pe ocolite. De ce să te mint când adevărul îți poate propulsa și cariera, și business-ul? Așa că o voi spune pe șleau:

Amândoi știm că ai nevoie de Branding Personal.

Este o realitate în 2019 și dacă o ignori există consecințe serioase. Consecințe care îți afectează atât cariera, cât și business-ul.

Consecințe care te fac să câștigi mai puțin și îți fură oportunitățile de business.

Consecințe care te împiedică să obții rezultatele pe care știi că le meriți.

Toate te afectează pentru că nu faci branding personal. Și cred că într-o oarecare măsură tu știi asta.

Știi că ai vinde mai mult decât acum dacă ai fi mai vizibil pe piață. Doar clienții cumpără de la afacerile și de la oamenii despre care au auzit. Dacă rămâi anonim, nu au nicio șansă să ajungă la tine.

Știi că ai avea mai multe oportunități și că ți s-ar deschide mai multe uși în viață. E normal să primești invitații de colaborare și propuneri de parteneriate faine de la oamenii care știu cine ești și au încredere în tine.

Însă cum să știe de tine dacă tu alegi să nu faci nimic ca să te expui? Cum să aibă încredere în tine dacă nu te cunosc și nu știu ce ai de spus?

Probabil știi și că lumea te-ar percepe ca pe o autoritate în domeniu și te-ar vedea într-o lumină mai bună.

Te-ar respecta mai mult și ar fi influențați de părerea ta. Doar ar veni de la cineva care are un cuvânt de spus și care are curajul să-l spună.

Știi că ai obține toate aceste lucruri dacă ai face Branding Personal. Dar tu alegi conștient să nu faci asta.

Întrebarea mea este de ce? Ce te oprește? Merită să te gândești la asta, pentru că piedica aia care te ține în loc este TOXICĂ pentru tine.

Te oprește din a-ți atinge potențialul pe plan profesional. Te oprește din a deveni omul care poți deveni. Te oprește să obții rezultate cu care te poți mândri.

În momentul de față piedica asta este inamicul tău principal și merită să-l învingi.

Treci peste el, calcă-l în picioare, și prinde curajul de care ai nevoie ca să începi.

Momentul potrivit este acum. Pentru că acum mai mult ca niciodată nevoia asta de a face branding personal a devenit o prioritate în viața oricărui profesionist.

Toată lumea ar trebui să-l practice — de la marketeri și antreprenori, până la doctori, avocați, oameni din corporații, freelanceri, artiști etc.

Nu există om pe planeta asta care să nu câștige enorm de pe urma unui brand personal. Suntem în 2019 și toate dovezile demonstrează că ăsta e cazul.

Toți avem conturi pe social media. Toți suntem expuși online. Toți publicăm conținut. Și facem asta constant. Poate chiar zi de zi, săptămână de săptămână.

Dacă ăsta este cazul, de ce să nu facem asta la un alt nivel? Un nivel care ne aduce și mai mulți bani, și mai multă vizibilitate.

Schimbarea pe care trebuie să o faci nu e mare. Nu e o schimbare radicală și nu te va extenua. Trebuie doar să amplifici ceea ce faci deja. Și să faci asta într-un mod mai organizat și mai serios.

Poate nu știi de unde să începi. Poate nu știi prin ce acțiuni obții rezultate reale. Poate ai nevoie de o mică încurajare ca să treci la treabă.

Dacă ăsta este cazul, îți garantez că ai parte de toate în cursul „Cum să-ți faci Branding Personal”.

Eu și Adi te luăm din punctul zero și te învățăm tot ce trebuie să știi ca să începi să faci branding personal și să o faci bine.

Amândoi am construit branduri personale cu zeci de mii de urmăritori și am validat prin practică tot ceea ce te învățăm. Sunt doar tactici și strategii testate, pe care nu le-am învățat în cărți, ci în viața reală.

Funcționează pentru oricine are curajul și motivația să le pună în practică. Doar de atât ai nevoie, căci de restul ne ocupăm noi.

Cumpără cursul și primești instant:

  • 7 pași concreți ca să începi un brand personal;
  • O structură captivantă prin care să-ți spui povestea personală;
  • Un plan editorial prin care îți crești brandul în fiecare zi;
  • 10 tipuri de conținut care prind la public și atrag followeri;
  • Sugestii ușor de aplicat ca să ai o imagine îngrijită în social media;
  • Bune practici din experiența noastră.

Știi că ai nevoie de ele ca să faci branding personal care îți aduce rezultate. Știi că ești capabil să le pui în practică. Și știi că 47 de euro este o investiție minoră pentru ce beneficii poți obține cu un brand personal.

Așa că e momentul să începi. Învață acum. Pune în practică. Și bucură-te de tot ce-ți aduce un brand vizibil și influent.

Mai ai câteva ore ca să profiți de prețul special, care e valabil până azi, la ora 23:59. Mai bine investești acum 47 euro în tine decât 87 euro mâine. Ezitarea nu merită 40 de euro în plus.

Devino cunoscut. Atrage mai mulți clienți. Și asigură-te că ești văzut și auzit de oameni la fel ca tine.

Pe curând,
Doru Pelivan

P.S.: Niciodată nu vei regreta o investiție făcută în tine. Iar Brandingul Personal este despre tineClick aici și fă-te auzit.

Învață marketing online!
Înscrie-te în cea mai mare gașcă de marketeri online din România. Kiwi Marketer are peste 17.000 de membri.