Am creat branduri personale cu zeci de mii de urmăritori. Acum îți arătăm și ție cum am făcut-o.

Creează-ți un Brand Personal prin care devii cunoscut și obții mai mulți clienți

Te învățăm cum să-ți construiești un brand personal de la zero, care îți aduce oportunități de business și te diferențiază de competiție

Dacă vrei să ai succes în 2019, ai nevoie de Branding Personal.

Asta este realitatea și nu are rost să o ocolim. Fie că ești antreprenor, marketer, angajat sau freelancer, un brand personal îți aduce o tonă de beneficii.

De fapt, poate fi cea mai puternică armă de vânzări pe care o ai. Și îți spun și de ce.

Te ajută să devii cunoscut în domeniul tău. Să atragi mai mulți clienți, care vin și cumpără datorită ție. Să obții parteneriate cheie, invitații la conferințe și diverse colaborări. Să devii un om influent și respectat în nișa ta. Iar lista poate continua...

Dar înainte să o extindem, hai să vedem CE este mai exact un Brand Personal.

Pe scurt, un brand personal este reputația ta profesională. Reputație pe care decizi să o faci publică în mediul online.

Brandul personal este curajul de a te expune în fața publicului tău țintă.

Curajul de a le spune cine ești tu cu adevărat și ce te pasionează. Și curajul de a deveni o voce puternică în domeniul în care activezi.

O voce care oferă informații utile și de valoare. O voce care răspândește noutățile din domeniu. Și o voce care se remarcă față celelalte care rămân anonime.

Nu te gândi însă că vei ajunge dintr-o dată peste tot și că toți ochii vor fi asupra ta. Nu-ți face griji că va trebui să apari la TV sau să fii la fel de cunoscut ca și Cristiano Ronaldo. Nu despre asta este vorba.

Poți avea un brand personal de impact și la o scară mai mică. Știi de ce? Pentru că tu faci deja asta.

Gândește-te la 2-3 oameni din jurul tău care te plac deja și care abia așteaptă să vorbiți. Ei bine, suntem o țară de 20 de milioane de oameni și ghici ce? În toate colțurile țării sunt sute, chiar mii de oameni ca și prietenii tăi care te-ar plăcea la fel de mult.

Sunt oameni care chiar au nevoie de ce ai tu valoros de oferit. Au nevoie de cunoștințele tale și de încurajarea ta. Au nevoie să-ți știe povestea ca să se inspire și ca să prindă curaj la rândul lor.

Însă pentru asta trebuie să le dai șansa să te cunoască. Trebuie să faci un mic act de curaj, să ieși în față și să te prezinți. Despre asta e Personal Branding.

În acest curs, te învățăm cum să devii vocea asta puternică.

Îți arătăm pas cu pas cum să-ți construiești un Brand Personal în mediul online, care te va face cunoscut și care te va ajuta să obții mai mulți clienți și mai multe oportunități.

Ești pregătit să începi?

Oamenii cumpără de la alți oameni

Hai să-ți spun ceva. Ceva ce am observat de mai multe ori în ultimii ani: încrederea în companii și în publicitate scade pe zi ce trece.

Oamenii sunt bombardați cu zeci de reclame pe zi și asta i-a făcut mai sceptici.

Drept urmare, încrederea de care se bucurau înainte corporațiile și brandurile de top s-a transferat la oamenii ca mine și tine. Noi am devenit cea mai credibilă sursă de informații.

De asta atunci când cumpărăm ne uităm la review-uri scrise de... alți oameni. De asta suntem foarte receptivi la recomandările unui prieten. De asta părerea cuiva ne influențează mai mult decât o simplă reclamă.

Sunt sigur că ăsta este și cazul tău. Ai mai multă încredere într-un om pe care-l cunoști decât într-o corporație sau un brand de top. Și e normal să fie așa. E uman.

De aceea, dacă îți faci un Brand Personal, și tu te vei bucura de încrederea oamenilor. Cum tu ai încredere în ei, așa vor avea și ei încredere în tine.

Te vor percepe ca pe o sursă credibilă de informații și le va fi mai ușor să cumpere de la tine.

Practic, vei deveni ambasadorul produselor și serviciilor tale, iar publicul tău țintă te va asocia cu ele. Vor ști ce fel de om ești, ce lucruri valoroase oferi, cu ce te ocupi. Se vor obișnui cu tine și le vei deveni familiar.

Astfel, le va fi mai ușor să-ți fie clienți și să te recomande altor persoane.

Obții un win-win făcând un sigur lucru: branding personal de calitate.

‘‘Recomand cu încredere, este de nota 10+, informație practică explicată și demonstrată prin exemple foarte clare! P.S. Nici la școală nu învățam așa bine, repede și clar!’’

Giorgio Savin

Cine m-ar asculta pe mine?

Cred că am auzit întrebarea asta de sute de ori. Este întrebarea care a oprit mii de oameni din a-și face un brand personal.

Le-a tăiat elanul chiar înainte să înceapă.

Noi înțelegem nesiguranța asta. Iar dacă o simți și tu, avem un mesaj foarte important pentru tine: NU O LĂSA SĂ TE OPREASCĂ. De ce? În primul rând îți spunem asta din experienţa noastră. Dar nu doar atât. Studiile arată că:

Brandingul personal nu are nicio legătură cu expertiza.

Ai citit bine. Nu trebuie să fii expert ca să faci branding personal.

Nu trebuie să fii lider într-un domeniu sau să ai un doctorat. Și nici nu trebuie să ai zeci de ani de experiență sau să fii as în ceea ce faci.

Nu asta este cel mai relevant.

Știu că pare greu de crezut, însă este adevărat. Cercetătorii din domeniul psihologiei brandingului personal au ajuns la următoarea concluzie.

Ce contează cel mai mult la un Brand Personal este:

10%
Competența
25%
Imaginea
65%
Expunerea

‘‘Foarte bun cursul și interesantă abordarea unui marketer. Până acum o aveam doar pe cea a omului de HR.’’

Monica Drosu

Cunoștințele tale contează doar 10%

Cu alte cuvinte, ceea ce știi contează doar 10%. Iar felul în care te promovezi contează 65%. Este o diferență de la cer la pământ, nu-i așa?

De aceea suntem 100% siguri când spunem că îți poți construi un Brand Personal de succes.

Trebuie doar să știi cum să te promovezi eficient. Să te cunoști foarte bine pe tine însuți. Și să știi ce imagine vrei să prezinți în fața oamenilor.

Iar noi te ajutăm să faci exact asta.

Însă nu ne înțelege greșit. Nu credem că expertiza și experiența ta nu contează. Spunem doar că nu sunt cei mai importanți factori în acest proces. Deci nu-i lăsa să te oprească. Nu-i lăsa să-ți fure șansa de a fi cunoscut și de a avea succes.

Pentru că, după cum vei afla în curs, mulți vor să te asculte DOAR pe TINE.

Câteva cuvinte despre noi

Eu sunt Doru Pelivan - antreprenor de la vârsta de 17 ani și marketer de 7 ani.

În tot acest timp, am generat venituri de milioane de euro pentru numeroși autori consacrați și pentru alte modele de afaceri.

Am făcut marketingul pentru cea mai mare lansare de curs online din România, care a generat peste 4 milioane de dolari. Și conduc Kiwi Agency - agenția de publicitate cu cele mai bune rezultate din vestul țării.

În prezent, sunt urmărit de peste 19.000 de oameni pe social media, am lansat 3 emisiuni online cu mii de urmăritori și am creat comunitatea Kiwi Marketer, care la ora actuală numără peste 18.000 de oameni pasionați de marketingul online.

De ce îți spun toate astea?

Pentru că sunt convins că nu reușeam să le fac la acest nivel fără un brand personal bine pus la punct.

Un brand personal de care m-am ocupat zi de zi, ca să-l fac cât mai vizibil și cât mai influent. Lui îi datorez aproape tot.

Numele meu este Adi Ene și fac branding personal de mai bine de 10 ani.

Fiind Digital Marketer la Kiwi Agency și fotomodel, am devenit cunoscut în fashion și în marketing online la nivel național și internațional.

Pozele mele au ajuns pe aproape toate continentele din lume, pe panouri, coperte de cărți, magazine, reviste etc.

Am peste 15.000 de followeri în online și lumea îmi asociază numele cu tot ceea ce fac.

De asta sunt cunoscut și ca #InstaGuru - poreclă pe care am primit-o pentru că ofer conținut valoros care te ajută pe Instagram.

Faptul ca m-am expus și am fost prezent pe piața din Timișoara mi-a adus multe beneficii. De la bani și cunoștințe, până la colaborări faine și noi oportunități.

Sunt mereu recomandat când apar proiecte noi și de obicei sunt primul nume menționat datorită vizibilității mele în online.

Brandingul personal m-a ajutat să îmi pun amprenta în nișa mea și să ajung foarte cunoscut. Îl recomand oricui vrea să obțină aceleași rezultate.

Imaginează-ți că ești cunoscut și influent în domeniul tău

Fă un mic exercițiu de imaginație. Gândește-te cum ar fi viața ta dacă ai avea un Brand Personal puternic și eficient.
Ce ar fi diferit? Ce s-ar schimba?

Poate ai vinde ușor și fără efort. Clienții ar veni spre tine și nu ar mai trebui să investești timp și energie ca să ajungi tu la ei.

Poate ai primi zilnic invitații de colaborare și propuneri de noi parteneriate. Ai avea libertatea să le alegi pe cele care te atrag și să explorezi oportunități după bunul plac.

Poate ai fi prima persoană la care oamenii ar apela când ar avea nelămuriri despre subiecte din domeniul tău. Și-ar pune încrederea în tine și ar vrea să-ți afle gândurile și opinia.

Ai fi invitat să vorbești la conferințe. Ți s-ar lua interviuri despre noutățile din nișa ta. Și mii de oameni s-ar agăța de fiecare cuvânt pe care-l spui.

Asta este o săptămână tipică din viața multor persoane care au luat brandingul personal în serios. Nu sunt “vedete”. Nu sunt experți. Nu sunt genii cu 3 doctorate.

‘‘ Aș recomanda acest curs pentru că, pe lângă multitudinea de informații valoroase, mi-a oferit și exemple din experiența voastră personală. Însă ceea ce apreciez eu enorm, este cu ce se diferențiază față de alte cursuri și anume naturalețea și sinceritatea cu care se discută și explică fiecare detaliu, totul pas cu pas și frumos transpus ca și o strategie.’’

Teodora Oprea

Sunt oameni simpli care au investit timp și energie în brandul lor personal, zi de zi, săptămână de săptămână, an de an.

Și tu poți fi unul dintre ei. Noi doar îți arătăm cum.

Ce te învățăm în acest curs

Te îndrumăm pas cu pas și îți explicăm exact ce ai de făcut ca să începi să-ți construiești un brand personal autentic și atractiv.

“Începem cu începutul” și trecem prin informații într-o ordine logică și firească, care este ușor de înțeles și ușor de parcurs.

Crearea unui brand personal nu trebuie să fie un calvar. Până la urmă este vorba despre tine, despre pasiunile tale și despre punctele tale forte.

Noi îți arătăm cum să le pui cap-la-cap și cum să le promovezi ca să ajungă exact la publicul tău țintă. Nu va fi greu. Nu va fi un calvar. Ci poate fi chiar distractiv. Doar înveți cu mine și Adi.

Hai să vedem despre ce este vorba…

STRUCTURA CURSULUI

Cursul durează 2 ore și 15 minute și este împărțit în mai multe lecții video, cu următoarele teme:

1. Ce este brandingul personal?

2. Cum te ajută brandingul personal?

3. Brandingul personal NU are nicio legătură cu expertiza

4. Ce trebuie să faci când începi?

5. Care este povestea ta de viață?

6. Motorul brandingului personal

7. Încrederea, Curajul și Notorietatea

8. Cele 3 forme de comunicare

9. Fii autentic

10. Plan de Acțiune

11. Bune Practici

12. Concluzii

7 pași concreți ca să începi

Îți oferim un plan clar, care te ajută să începi cu dreptul.

Sunt 7 pași concreți, prin care construiești o fundație solidă pentru brandul tău personal chiar înainte de a-l promova.

De la analiza punctelor tale forte, până la motivul pentru care vrei să-ți faci un brand personal și felul în care îți spui povestea de viață… odată ce urmezi acești pași totul se va clarifica.

Vei ști încotro te îndrepți și unde vrei să ajungi.

Dacă nu stabilești asta încă de la început, cum crezi că poți reuși?

O poveste personală care te diferențiază de restul

Povestea ta de viață este un element vital din brandingul tău personal.

Acel About/ Despre mine va apărea peste tot. Pe site-ul tău, pe conturile tale de social media, la conferințele unde vei vorbi, în discuțiile cu oamenii pe care-i vei întâlni etc.

Te va ajuta să rezonezi cu publicul tău țintă și va atrage mulți oameni de partea ta. Oameni cu experiențe și pasiuni similare, care se vor regăsi în ceea ce spui.

Însă pentru asta, trebuie să știi cum să-ți structurezi povestea ca să fie de impact și ca să captiveze oamenii care o citesc.

În curs, vei descoperi care sunt ingredientele unei povești personale atrăgătoare și cum să le incluzi natural în povestea ta.

Rezultatul final va fi o poveste autentică și originală, care va atrage publicul spre tine.

Știm că funcționează, pentru că peste 200 de oameni au făcut deja asta la Hobby2Profit. Au învățat să-și spună povestea într-un mod captivant, iar asta le-a adus cele mai bune rezultate din viața lor.

Un plan editorial prin care îți crești brandul în fiecare zi

Crearea unui Brand Personal necesită timp și energie.

Dacă nu lucrezi strategic și organizat, poți ajunge repede în pană de idei.

Te întrebi ce să mai postezi, ce să mai zici și dacă nu ai inspirație, ajungi să te blochezi. Dacă te blochezi, nu postezi. Iar dacă nu postezi, brandul tău are de suferit.

În curs, te învățăm cum să creezi un plan editorial ca să eviți scenariul ăsta. Te învățăm cum să-l faci rapid și clar, ca să știi încă de la începutul săptămânii tot ce vei posta în următoarele 7 zile.

Frumusețea acestui plan este că trebuie să-l creezi doar o dată, iar după trebuie doar să-l umpli cu conținut. Structura planului va rămâne aceeași și te va ajuta pe termen nedefinit.

De ce să fii la mila inspirației când poți planifica cu succes tot ce ai de făcut?

10 tipuri de conținut care prind la public

Odată ce faci planul editorial, trebuie să știi cum să-l umpli. Iar pentru asta ai nevoie de CONȚINUT. Conținut util. Conținut informațional. Conținut original etc.

De-a lungul anilor, noi am analizat ce tipuri de conținut aduc cele mai bune rezultate pentru cei care își fac branding personal.

Și astfel am identificat 10 tipuri de conținut cu care nu dai greș.

Sunt ușor de produs și îți oferă o diversitate cu care îți ții mereu publicul atent, făcându-l să vrea mai mult. Îți aduc like-uri, interacțiuni, followeri și capital la reputația ta profesională zi după zi.

O imagine îngrijită pe toate platformele

Dacă te caută acum cineva pe Google ce informații găsește despre tine? Dar pe Facebook și Instagram? Ești prezent acolo? Te-ai prezentat clar și atractiv?

Fă acest curs și vei învăța cum să ai o imagine îngrijită și unitară peste tot pe internet.

De la completarea profilurilor tale pe social media și poze profesioniste, până la semnături în mail care atrag atenția și bifarea acelor mici detalii care fac diferența - trecem împreună prin toate ca să ai o imagine care transmite profesionalism și credibilitate.

Ai o singură șansă ca să creezi o primă impresie bună și nu merită să o irosești.

Bune practici din experiența noastră

Am construit branduri personale puternice în domeniile în care activăm. Și în procesul ăsta am învățat multe lucruri utile.

Acum, îți spunem tot ce am fi vrut noi să știm când am fost la început de drum, dar nu ne-a spus nimeni.

Îți spunem ce greșeli am făcut, ce pași importanți am omis, peste ce acțiuni am sărit și cât ne-a COSTAT asta. Mai bine le afli de la noi, cei care le-am pățit, decât să treci și tu prin ele.

În plus, am inclus în curs doar informații pe care le-am testat și care au generat rezultate atât pentru noi, cât și pentru clienții Kiwi Agency și Hobby2Profit.

‘‘ Cursul de Branding Personal pentru mine a fost un «Wow». 1. Extrem de bine structurat. 2. Foarte explicit, cu multe exemple. 3. Încurajator, te convinge că poți face acest lucru și singur, depinde doar de încrederea în tine însuți pentru a putea aplica lucrurile învățate.’’

Mihaela Costea

Profită de ele și creează-ți un brand personal care te diferențiază de competiție și atrage mai mulți clienți.

Acest curs este pentru tine dacă:

Vrei să-ți creezi un brand personal, dar nu știi de unde să începi.

Îți dorești să devii mai cunoscut și să atragi mai mulți clienți.

Nu știi cum să creezi conținut atractiv și relevant pentru publicul tău.

Vrei să afli cum să-ți duci brandul la următorul nivel și cum să-l crești zi de zi.

Ai nevoie de puțin curaj ca să începi și ca să te ții de treabă.

Vrei să eviți greșelile costisitoare pe care le fac cei la început de drum.

Vrei să înveți de la specialiști care au branduri personale cu 15.000+ de urmăritori.

Ce pierzi dacă nu profiţi de oferta asta:

Mulți clienți și multe oportunități valoroase. Cine îți garantează că nu vor merge la competiție?

7 pași concreți de care ai nevoie ca să începi să faci branding personal.

Acces la know-how-ul pe care l-am acumulat construind branduri personale cu zeci de mii de urmăritori (fiecare).

Tactici testate atât de noi, cât și de clienții Kiwi Agency și de cursanții Kiwi PRO.

Toate sfaturile pe care am fi dorit să le primim noi când am fost la început de drum.

Acces pe viață la curs. Îl vei putea urmări oricând și de câte ori vrei. Odată achiziționat, va fi mereu al tău.

Toate acestea pot fi ale tale în câteva minute.
Nu mai sta pe gânduri și treci la următorul nivel.

Nu ești mulțumit de curs? Primești toți banii înapoi.

Noi suntem convinși că informațiile și exercițiile din curs îți oferă tot ce ai nevoie ca să-ți construiești un Brand Personal puternic și cunoscut.

Însă dacă tu decizi (din orice motiv) că acest curs nu este pe măsura așteptărilor tale, dă-ne un semn în maxim 30 de zile de la achiziționarea sa și îți vom trimite banii înapoi.

Îți oferim această garanție pentru că vrem ca acest curs să-ți îndeplinească toate așteptările.

Cumpără Cursul!

Un singur Curs sau 30?
Alege Opțiunea Potrivită pentru tine

Poți achiziționa doar cursul “Cum să îți faci Branding Personal” la prețul de 87€. Sau îți poți face abonament la Școala de Marketing Online Kiwi PRO, care include acest curs, alături de alte peste 30 de cursuri online. Prețul abonamentului este de doar 19€ pe lună.

Alege ce ți se potrivește cel mai bine.

Cursul
Individual

Cum să îți faci
Branding Personal

Plătești o singură dată 87€.

Ai acces la curs pe viată.

Înveți cum să-ți crești vizibilitatea și să atragi mai mulți clienți.

Primești 7 pași concreți de care ai nevoie ca să începi să faci branding personal.

Afli cum să-ți duci brandul la următorul nivel și cum să-l crești zi de zi.

Înveți cum să creezi conținut atractiv și relevant pentru publicul tău.

Afli cum să eviți greșelile costisitoare pe care le fac cei la început de drum.

COMANDĂ CURSUL INDIVIDUAL
(doar 97 Euro 69 Euro)

ABONAMENT

Școala de Marketing
Online Kiwi PRO

Include cursul “Cum să îți faci Branding Personal”.

Acces la peste 30 de cursuri online despre social media, strategie, design și copywriting.

Publicăm un curs nou în fiecare lună.

Plan Educațional Personalizat. Completezi un chestionar și te îndrumăm ce cursuri să urmărești în funcție de nevoile tale.

Ai exerciții și task-uri concrete, prin care dobândești abilități practice.

Acces la informații actuale, oferite de specialiști care le-au testat.

Oferte exclusive membrilor cu abonament.

ACCES LA TOATE CURSURILE
(doar 19€ / lună)

Ai întrebări sau nelămuriri?
Contactează-ne cu încredere:

Natalia Bakaity

Suport Clienți disponibil între orele 09:30 - 17:30