Înscrie-te la Kiwi PRO

Îți arătăm cum să atragi în fiecare lună zeci sau sute de clienți din mediul online pentru afacerea ta!

Cât marketing online poți învăța într-o lună?
Hai să descoperi.

Vreau să fiu PRO
Ce îți oferă Școala Kiwi PRO de Marketing Online?
CURSURI ONLINE
WEBINARII LIVE
GRUP DE SUPORT

Kiwi PRO Marketer este școala de Marketing Online

unde ai acces la cursuri și consultanță în timp real

Ai o afacere sau lucrezi pe un proiect și nu știi cum să faci promovare online care să aibă succes?

Ți-ar plăcea să ai un om în firmă care să se specializeze în publicitate și marketing online dar nu știi ce să-i ceri și ce anume să îi dai de lucru?

Sau poate ești chiar tu persoana responsabilă cu promovarea firmei și nu știi să faci toate lucrurile pe care ți le cere șeful în mod insistent?

Alții fac deja marketing în Social Media și le merge. Ți se pare prea greu să aplici și tu?
Asta pentru că nu ai avut până acum un sistem atât de complet și de accesibil ca al nostru.

KIWI PRO MARKETER

Cursurile sunt UȘOR DE ÎNȚELES

Chiar dacă vorbim despre lucruri complexe, noi o facem în cel mai simplu mod. Avem mereu în minte esențialul. Scopul școlii Kiwi PRO Marketer este ca tu să înveți să-ți crești afacerea și numărul de clienți.

De exemplu, dacă tu vrei să aduci mai mulți clienți pentru afacerea ta cu ajutorul Facebook, urmărești cursul despre Facebook și aplici procedura explicată acolo, pas cu pas.

Dacă ai articole pe blog și nu au destule click-uri sau trimiți e-mailuri care nu prea sunt deschise, atunci trebuie doar să urmărești cursul despre cum să scrii titluri.

Ai înțeles ideea. Fiecare curs te învață ceva cap-coadă. Poți începe de unde vrei tu, de unde te arde pe tine cel mai tare.

Vei înțelege despre ce vorbim, vei vedea exemple concrete și vei primi sfaturi și feedback direct de la echipa noastră. Am structurat totul în așa fel încât vei putea începe să te promovezi corect după doar câteva ore de teorie.

Îți promitem că, după ce urmărești câteva clipuri cu noțiuni explicate mură în gură, marketing-ul va deveni O JOACĂ pentru tine. Și va aduce rezultate!

KIWI pro marketer

Deci, ce este Kiwi PRO Marketer?

Kiwi PRO Marketer este un program educațional unic în România, exclusiv despre marketing online. Se bazează pe folosirea procedurilor noastre de marketing și îți permite să îți faci singur promovarea, relativ ușor, chiar dacă nu ai mai făcut asta niciodată.

Ce îți oferă programul Kiwi PRO Marketer?

Cursuri video pe fiecare subiect important de marketing

Două cursuri noi adăugate în fiecare lună

Webinarii live Hot Topic

Webinarii live de Q&A

Un grup de Facebook dedicat

Înscrie-te acum
Vreau să fiu PRO

KIWI AGENCY

Cine suntem?

Pe scurt: noi suntem agenția de marketing cu cele mai bune rezultate din vestul țării.

Kiwi Agency este o echipă specializată în marketing digital și, în special, pe promovarea cursurilor online. Am lucrat pentru mulți autori cunoscuți din România. Am doborât de două ori recordul național al unei lansări de curs online, cu vânzări de 3 milioane de dolari într-un singur an. Datorită pasiunii noastre pentru educație continuă și pentru că nu mai putem să lucrăm executiv pe proiecte mici, am decis să împărtășim ce știm cu antreprenorii români.

KIWI pro marketer

Ce scop au acțiunile noastre de marketing?
Rezultatele - adică mai mulți clienți.

Filosofia noastră este că rezultatele sunt mai importante decât orice (în afară de etică). Dar asta nu înseamnă să complicăm lucrurile (dimpotrivă, le simplificăm pentru tine).

Suntem entuziasmați și deciși să ajutăm afacerile mici și mijlocii care nu au nevoie sau nu își permit să lucreze cu o agenție. De asemenea, îi putem ajuta pe toți oamenii de marketing aflați la început de drum sau care fac asta de ceva vreme, însă nu au rezultatele pe care și le doresc.

Acum vine întrebarea firească: ”Cum puteți face voi asta pentru mine?” Ei bine, e simplu: noi, la Kiwi, am dezvoltat de-a lungul anilor proceduri interne- testate și retestate, care să ne facă munca mai ușoară. Iar în acest program îți oferim acces exact la aceste proceduri. Ca să îți facem și ție munca mai ușoară.

KIWI pro marketer

Cum funcționează?

Kiwi PRO Marketer este special conceput pentru afacerile mici și pentru liber-profesioniști. Te înscrii și ai acces la cursurile existente, precum și la cele ce se vor adăuga. Vei începe de unde dorești, vei primi exemple concrete și chiar vei aplica de la început ceea ce înveți. Te alături comunității și participi la discuțiile în care ești sprijinit cu sfaturi, împărtășești ce știi și înveți din experiența altora. O să vezi cât de repede începi să ne povestești ce ai reușit să faci!

Totul funcționează foarte simplu și ușor. Ai nevoie doar de o conexiune la internet. Toată informația ți-o punem la dispoziție în două locuri: Platforma Kiwi PRO Marketer și Grupul Privat. Platforma este intuitivă, cu ajutorul meniului amplasat în stânga ecranului navighezi printre materiale- inclusiv cele Live, care vor fi urcate pe platformă la finalizarea acestora.

Programul este continuu, bazat pe abonament lunar. Poți reveni la cursuri oricând ai nevoie de ele. În plus, vei primi materiale noi în fiecare lună. În felul acesta este imposibil să rămâi în urmă.

Înscrie-te acum
Vreau să fiu PRO

Te întrebi dacă ți-ar fi util?

Testează Școala Kiwi PRO cu doar 1 Euro în prima lună (Acces FULL)Dacă ai încercat să faci o campanie de Facebook sau Google și nu ai avut rezultate, Kiwi PRO Marketer este pentru tine.

Testează Școala Kiwi PRO cu doar 1 Euro în prima lună (Acces FULL)Dacă ai fani pe pagină și cititori pe blog, dar lumea nu îți cumpără produsele, ai ghicit, Kiwi PRO Marketer este pentru tine.

Testează Școala Kiwi PRO cu doar 1 Euro în prima lună (Acces FULL)Dacă ai niște cunoștințe de marketing, dar simți că nu se leagă coerent, ți le completezi cu noi. La fel, dacă vrei să instruiești un angajat să se ocupe de promovarea afacerii tale.

Dacă te identifici cu vreuna dintre categoriile de mai sus, Kiwi PRO Marketer este pentru tine 😃!

KIWI pro marketer

Beneficiile tale

Economisești timp și bani. Totul este interactiv și bazat pe nevoile afacerii tale, nu trebuie să înveți lucruri cu care nu ai ce face. Ne dai feedback și primești feedback, astfel trecem rapid de la teorii la realitate. Și la rezultate.

Programul este axat pe practică și aplicabilitate imediată. Vei putea face acțiuni eficiente de marketing încă de la început. Nu îți spunem doar CE să faci, ci îți arătăm și CUM să faci asta, pas cu pas. Și cum să ai rezultate :)

Ai și sprijinul comunității de pe Facebook, unde vei primi feedback de la echipa noastră și de la ceilalți membri.

KIWI PRO MARKETER

Ce o să înveți?

O să înțelegi ce să le oferi clienților tăi pentru a-i face fericiți. De multe ori este altceva decât îți imaginezi. Te învățăm cum să te pui în pielea clientului și să comunici cu el mult, mult mai natural și mai prietenos.

Vei determina exact care e publicul tău țintă (cine cumpără de la tine), astfel încât să știi exact cum să le vorbești, ce oferte vor aprecia și ce argumente îi fac să cumpere de la tine.

În funcție de acest public, îți vei face o strategie de lansare online (stai liniștit/ă, îți arătăm noi cum se face). Așa vei putea să-ți faci o campanie care să convingă clientul să cumpere de la tine.

Vei folosi mai multe medii online pentru a-ți crește vizibilitatea, deoarece o combinație de canale de comunicare îți va face oferta să pară foarte populară. Clienții vor spune că au văzut peste tot oferta ta

Vei intra în dialog cu publicul tău și apoi îi vei face oferte speciale. Când vrei să ceri o favoare cuiva, întotdeauna începi prin a întreba ”Tu ce mai faci?”. Exact asta e încălzirea publicului, trebuie să porți un dialog înainte de a-i cere să cumpere.

Vei învăța cum să discuți cu clienții în toate mediile online. Pe Instagram nu poți vorbi la fel ca pe Facebook sau ca pe email. Noi te învățăm cum să adaptezi mesajul pentru fiecare mediu în parte.

Vei avea mai mulți clienți, deoarece aceștia vor avea încredere în tine și în serviciile tale.> Marketing-ul se ocupă cu claritatea mesajului și cu felul în care pui problema.

Te vom ghida să lucrezi exact cum îi învățăm pe colegii noi care ni se alătură în cadrul agenției. :) Cursurile se ocupă și de partea serioasă - te ghidează pas cu pas prin ce e esențial să faci, dar și de partea distractivă - pentru că să lucrezi cu ajutorul lor este ca o joacă.

KIWI PRO MARKETER

Acum probabil te întrebi cât costă programul și cum poți beneficia și tu de avantajele lui

Cum ar fi să îți spunem că te costă cam cât o masă de patru persoane în oraș? Nu comparăm cu costul unor servicii obișnuite dintr-o agenție, pentru că acolo nu te învață nimeni cum să acționezi, iar cunoașterea este o resursă esențială.

Programul online Kiwi PRO Marketer este creat exact pentru proprietarii de afaceri mici sau pentru cei care lucrează în departamente de marketing și au nevoie de susținere. Oameni care fie nu își permit, fie nu au nevoie să lucreze cu o agenție.

Așa că Programul Kiwi PRO Marketer costă doar 99 euro / lună.

Asta înseamnă că, dacă îți crești vânzările cu doar trei sute de lei pe lună, deja ești pe profit. :)

Vreau să fiu PRO

KIWI PRO MARKETER

Cuprins - Cursurile disponibile

STRATEGY & TACTICS Lansarea unui brand în mediul online
Doru Pelivan
18 video 2 h 40 min
Pentru cine își lansează acum o afacere online sau offline, un produs nou sau un serviciu nou. E o strategie de a te intrduce pe piață
Dacă ai deja un brand și introduci un serviciu sau produs nou, te poți baza pe această strategie
Din tot ce știm noi, este cea mai eficientă metodă de lansare, care aduce cele mai bune rezultate încă din prima zi
Dacă ai deja un produs sau serviciu, poți face o campanie de RELANSARE, iar noi te învățăm cum
Vei învăța cum să pregătești o campanie bună de lansare, astfel încât să nu te mai bazezi niciodată pe noroc
Chiar dacă nu ai bani de studiu de piață, vei afla cam câți oameni ar fi interesați de serviciul tău
Vei ști exact cum să comunici astfel încât să te adresezi doar persoanelor interesate de tine, evitând în acest fel să primești hate. Vei reduce drastic numărul de întâmplări neprevăzute care te duc la pierderea unor clienți
Vei avea zeci sau sute de vânzări chiar la lansarea noului tău produs sau serviciu, astfel vei primi un flux mare de bani direct din prima lună. Lansarea este ”o mină de aur” pentru cei care știu să o execute corect
Dacă investiția pentru serviciul tău este relativ mică, cu o lansare bine făcută îți vei putea recupera investiția încă de la lansare
Cu o astfel de lansare vei începe din prima cu un portofoliu de clienți, cărora le vei putea vinde și revinde serviciile tale mereu, pentru că îți vor fi FIDELI ȚIE
ei învăța cum să faci lumea curioasă de tine chiar înainte să deschizi afacerea
Vei învăța cum să faci lumea curioasă de tine chiar înainte să deschizi afacerea
Vei învăța cum să-ți fidelizezi clienții și cum să-i faci extra mulțumiți de ceea ce tu oferi, după ce au cumpărat de la tine
STRATEGY & TACTICS Cum să promovezi o afacere locală
Iosif Vidoni
6 video 34 min
Află care sunt particularitățile pentru afacerile de tip local (restaurant, salon etc.) astfel încât să ai coadă de clienți la ușă
Vei învăța cum să-ți faci o strategie de promovare astfel încât să nu te bazezi doar pe Facebook (să nu-ți pui toate ouăle în același coș)
Îți vom arăta cum să faci în așa fel încât să ai multiple canale de promovare, ca ”să fii peste tot”
Cum să te folosești de ”marketing de gherilă” ca să te faci cunoscut în tot orașul
Dacă ai un restaurant, un bar, o cafenea, un salon, magazin, sală de fitnes etc., acest curs îți este dedicat
Cum să ușurezi procesul de cumpărare astfel încât serviciile tale să fie de 3 ori mai atrăgătoare decât ale concurenței
PR & SOCIAL MEDIA Cum să îți faci profilul de instagram atrăgător
Adi Ene
3 video 20 min
Cum să îți faci un profil de instagram pe care aproape oricine își dorește să îl urmărească
Află toți pașii tehnici de la A la Z pe care trebuie să îi parcurgi pentru a începe să ai prezență și pe Instagram. Este simplu când îți arată cineva pas cu pas
Înveți ce conținut să postezi pe instagram în așa fel încât cei care te urmăresc să îl considere interesant și să își dorească să afle mai multe despre ceea ce tu oferi
Cum să captezi atenția oamenilor instant prin postări super atractive
Alfi cum să te diferențiezi față de concurența ta și să fii mult mai popular.
Vei invăța cum se comportă oamenii pe instagram și cum să folosești asta în favoarea ta
COPYWRITING Cum să scrii titluri persuasive (care vând)
Cătălin Bocăeț
8 video 1 h 40 min
Vei afla de ce titlurile sunt cel mai important element din copywriting, și cum te poți folosi de ele să-ți dublezi sau triplezi clickurile pe blog, website sau pe reclame
Te învățăm cum să îți identifici publicul țintă ca să poți scrie exact pentru el. Când oamenii se identifică cu mesajul tău, le-ai câștigat încrederea. Acest pas te va ajuta la tot procesul de marketing, nu doar la partea de copywriting
Îți arătăm ce informații trebuie să primească oamenii încă din primul rând ca să citească mesajele tale în continuare și să se atașeze emoțional de brandul tău și afacerea ta
Vei învăța trucuri și ”șmecherii” care fac titlurile foarte atractive pentru orice cititor (fără să o dai în clickbait). Cu acestea vei putea face reclame, mailuri și articole care să fie apreciate de cititorii tăi
Vei avea acces la Formula Kiwi de a scrie titluri atrăgătoare cu ajutorul căreia îți vei crește radical clickurile și vânzările, CHIAR dacă nu ai deloc inspirație
Îți arătăm cum să verifici dacă un titlu este bun ca să nu trebuiască să mergi niciodată ”la ghici”. Indiferent ce afacere ai, dacă te promovezi online ai nevoie de titluri atrăgătoare și noi te învățăm exact care sunt acelea și cum se fac
PR & SOCIAL MEDIA Primii pași în promovarea organică pe Facebook
Antonia Zărnescu
Mihaela Ursu
5 video 1 h 17 min
Dacă ești începător nu e nicio problemă, din acest curs înveți cum să îți creezi pas cu pas pagina de Facebook fără să te complici sau să pierzi timpul (Am filmat ecranul când am creat o pagină nouă pentru a îți arăta direct cum se face, și tu doar să urmezi pașii din videouri)
Îți vom spune ce elemente poți modifica astfel încât clienții tăi să găseasca toate detaliile necesare despre tine, lucru care îți conferă încredere și ușurează mult procesul de cumpărare
Îți arătăm îți explicăm ce, când și cum să postezi relevant pe pagina ta. Dacă vrei like-uri și inimioare sau share-uri și comentarii este important să urmărești acest curs
Vei afla ce statistici îți pune Facebook la dispoziție pentru pagina ta, pe care le vei folosi pentru a-ți optimiza postările și bugetele - vei face toate aceste lucruri mai ieftin și mai bine decât înainte
Înveți cum să interpretezi statisticile din Facebook și cum să le folosești în favoarea ta, pentru a te adresa oamenilor potriviți (oamenii potriviți sunt cei care cumpără de la tine)
PR & SOCIAL MEDIA Creează reclame pe Facebook Boost Post
Antonia Zărnescu
Mihaela Ursu
8 video 2 h 30 min
Înveți, pas cu pas, cum să îți creezi un cont de reclamă în Facebook (am filmat ecranul ca să poți vedea efectiv unde sunt toate butoanele și secțiunile ce trebuie completate)
Vei afla cum să dai Boost Post postarilor de pe pagina ta si ce tip de postări poți să promovezi prin această opțiune. Îți explicăm pas cu pas tot ce trebuie să știi ca să faci o reclamă plătită cu ajutorul Boost Post
Îți arătăm cu să creezi o audiență salvată pe care să o folosești ulterior în promovarea online a serviciilor sau produselor tale. După ce găsești o audiență bună, care îți aduce bani te vei putea baza pe ea în continuare la fiecare campanie
Ești curios cum poți să îți crești pagina de Facebook? Îți vom arata cum să îți crești numărul de like-uri la pagină
Afli cum să măsori campaniile în funcție de obiectivele pe care le ai (Campanii de abonare și Campanii de vânzare). Aceste măsurători te vor ajuta incredibil de mult pentru că de aici învățăm ce a mers bine și ce nu a mers.
WORK ASSETS Concepe corect și eficient un brief de proiect
Marius Negroiu
Amanda Oproiu
4 video 41 min
Înveți cum să știi ce să ceri oamenilor cu care lucrezi astfel încât să nu mai existe nemulțumiri din partea nici unei părți
Pentru a primi exact ceea ce ai tu nevoie trebuie să știi cum să ceri. Acest lucru se face printr-un brief de proiect.
Îți arătăm numeroase structuri de brief-uri, pe care le poți completa și trimite celor cu care lucrezi. În acest fel eviți să mai primești ceea ce nu îți dorești pentru afacerea ta.
Îți arătăm diverse exemple de brief-uri bine făcute, astfel încât să știi și tu cum să le faci corect.
Afli ce greșeli să eviți atunci când dai de lucru cuiva un proiect. Brief-urile făcute greșit te fac să pierzi o grămadă de bani și timp deoarece este nevoie să lucrezi de mai multe ori pe un proiect.
Învățând cum să faci un brief bine făcut nu ve mai păți să nu ai gata lucrurile la timp din vina ta.
Primești checklist-uri cu ceea ce trebuie să cuprinda un brief de grafică, PR, marketing, web.
STRATEGY & TACTICS Cum să construiești o comunitate online
Doru Pelivan
25 video 2 h 13 min
Încă nu este disponibilă. Aceasta este o super procedură pe care urmează să o publicăm în curând. Între timp te invităm să urmărești cele care sunt deja disponibile.
COPYWRITING Cum să scrii pagini de vânzare persuasive
Cătălin Bocăeț
11 video 4 h 8 min
O pagină de vânzare este una dintre cele mai puternice unelte din marketing. Și tu poți scrie una la fel de bună ca un specialist. Trebuie doar să vezi cursul, să lași prejudecățile în urmă și să exersezi.
WEB DEVELOPMENT Realizează-ți primul website
DARIUS OPRO
10 video 1 h
Dacă ești începător sau nu ai mai avut contact cu mediul tehnic, ești in siguranță, am pregătit totul încât să te poți descurca fară probleme.
PR & SOCIAL MEDIA Cum să aduci trafic pe website / blog
Antonia Zărnescu
Mihaela Ursu
Adi Ene
Seba Ursuta
Daniel Precup
Alex Zmed
14 video 3 h 18 min
Din acest curs vei învăța cum să aduci trafic pe website-ul sau blogul tău. Vom discuta despre tipuri de trafic, conținut potrivit și modalități prin care crești vizitele.
PR & SOCIAL MEDIA Adună audiență caldă cu ajutorul Chatbots
Antonia Zărnescu
10 video 1 h 20 min
Află care sunt cele mai utile modalități de a strânge contacte în chatbot! Am ales 3 funcționalități, cele mai folosite de noi, pe care le poți folosi simplu și rapid.
WEB DEVELOPMENT Creează-ți o pagină de vânzare (tehnic)
DARIUS OPRO
4 video 16 min
Îți arată fiecare etapă și îți explică ce ai de făcut tehnic pentru a obține în final pagina pentru produsul tău, gata de trimis potențialilor clienți.
STRATEGY & TACTICS Cum să îți faci Branding Personal
Adi Ene
Doru Pelivan
12 video 2h 5min
În acest curs te învățăm cum să îți faci branding personal și cum să te promovezi ca persoană. De la cum te ajută brandigul personal până la pași concreți de acțiuni. De ce să faci branding personal și care sunt beneficiile vezi în curs :D
STRATEGY & TACTICS Cum Să Aduni Primii 1000 De Abonați
Mihaela Ursu
DARIUS OPRO
19 video 2h 42min
Află care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a începe să aduni abonați. Vom discuta despre ce este magnetul, ce trebuie să conțină o pagină de abonare, ce softuri de e-mail marketing poți să folosești și multe altele. Acest curs vine și cu o provocare de 21 de zile pentru tine.
PR & SOCIAL MEDIA Începe Promovarea Prin Google AdWords
Antonia Zărnescu
16 video 2h 27min
În acest curs discutăm și despre principiile de advertising pe Google Ads, dar vei învăța și cum să setezi două tipuri de campanii Google Ads: în rețeaua de căutare și în rețeaua de display.
GRAPHIC DESIGN Ce plus aduce Manualul de Identitate Vizuala afacerii tale
ANDREEA MICLAUS
8 video 45min
În acest curs vei afla de ce este important să ai un Manual de Identitate Vizuală şi în ce moduri ajută acesta la dezvoltarea afacerii tale.
GRAPHIC DESIGN Compoziția elementelor vizuale în materialele tale publicitare
JARCOV ALEXANDER
ALEXANDRA IANC
11 video 2h 3min
În acest curs discutăm despre principiile de compoziție pe care le poți aplica în materialele publicitare atât în mediul online cât și în cel de print.
PR & SOCIAL MEDIA Cum Să Faci Reclame pe Instagram
Adi Ene
6 video 15 min
În acest curs îți prezint pas cu pas cum să faci reclame pe Instagram. Simplu și ușor.
PR & SOCIAL MEDIA Realizează Campaniile De Retargeting
Antonia Zărnescu
Mihaela Ursu
15 video 3 h 6 min
În curs discutăm despre ce sunt campaniile de retargeting pe Facebook. Ce este Facebook Pixel și cum ne ajută în aceste campanii, cu scopul final de creștere a vânzărilor.

KIWI PRO MARKETER

Coming Soon

Avem foarte multe lucruri de spus și am făcut deja o listă cu următoarele cursuri pe care le vom face. Promisiunea este MINIM 2 PE LUNĂ, dar s-ar putea să fie și mai multe. Dacă ai puțină încredere în noi, vei vedea câte lucruri noi și importante vei învăța în doar câteva luni.

Strategy & Tactics
Strategia marketingului prin conținut
Copywriting
Strategii de E-mail Marketing
Work Assets
Cum să faci o discuție de vânzare cu succes
PR & Social Media
Cum să folosești Instastory-urile pentru afacerea ta
PR & Social Media
Află cum să te promovezi pe Instagram
GRAPHIC DESIGN
Beneficiile ilustrațiilor în identitatea brandului tău
Work Assets
Fii creativ "la comandă" în 5 pași
Strategy & Tactics
Cum se face și cum te ajută brandingul personal
Strategy & Tactics
Analiza Pieței Și A Concurenței (pentru afacerile mici)
COPYWRITING
Cum Se Scriu Articole Bune Pentru Blog
WEB DEVELOPMENT
Cum Să Muți Un Website
GRAPHIC DESIGN
Cum Se Realizează Grafic O Pagină De Vânzări
PR & Social Media
Analiza Unui Segment De Piață (pe înțelesul tuturor)
WEB DEVELOPMENT
Cum Să Îți Faci Backup La Site
WEB DEVELOPMENT
Cum Să Îți Faci Un Blog
Strategy & Tactics
Concepe-ți propoziția magnet, care îți definește brandul
Copywriting
Cum se scriu articole pe blog
Strategy & Tactics
Construiește-ți o listă de abonați
GRAPHIC DESIGN
Generează încredere prin identitate vizuală
Web Development
Toate elementele tehnice pentru o pagină web
PR & Social Media
Începe promovarea prin Google AdWords
PR & Social Media
Cum Să Faci Reclame Plătite Pe Instagram
Work Assets
Cum Să Porți O Discuție De Vânzare Cu Succes
PR & Social Media
Cum Se Fac Reclame Avansate Pe Facebook Din Ads Manager
Work Assets
Află Tot Ce Implică Să Faci Project Management În Marketing
GRAPHIC DESIGN
Ilustratia În Branding – Cum Să Introduci Ilustrații În Identitatea Brandului Tău
PR & Social Media
Cum Segmentăm Corect Un Public Țintă?

KIWI PRO MARKETER

Ce primești în fiecare lună?

Cursuri de marketing
Toate cursurile deja disponibile în platformă + 2 cursuri noi în fiecare lună. Nu va dura mult până vei învăța tot ce știe agenția noastră.

Q&A Lunar
Probabil vei avea întrebări legate de campaniile tale. Nu e nicio problemă: vom fi prezenți să îți dăm răspunsurile de care ai nevoie.

Webinarii Hot
Vom ține webinarii periodice (unul sau două pe lună) în care atacăm teme de mare interes (tehnologie nouă, trenduri, schimbări majore în online etc).

Grup Premium
Ai o întrebare? Scrie-ne pe grup. Îți vom oferi sfaturi și consultanță pe problemele tale specifice. Acest grup este dedicat comunității Kiwi PRO Marketer și este format exclusiv din membrii comunității.

KIWI pro marketer

Categoriile principale sunt următoarele

ACASĂ
Acesta este ecranul principal al platformei. Aici vei vedea noutățile și cursurile pe care le-ai început deja.

PROCEDURI
Procedurile sunt cel mai important lucru de pe această platformă. Acestea sunt ”cărămizile” cu ajutorul cărora îți vei clădi imaginea și campaniile.

Q&A VIDEOS
Ai o întrebare? Excelent! Aici vei găsi webinariile în care răspundem la toate întrebările. Periodic (1-2/lună) vom face un webinar în care fiecare participant poate să ne întrebe ce îl apasă mai tare. Valoarea mare a acestor webinarii este că fiecare poate învăța din întrebările celorlalți.

WEBINARII HOT
Subiecte noi și de mare actualitate? Se schimbă lumea marketingului? Îți vom vorbi despre asta cât de repede se poate. Scopul acestui program este să te ținem la curent cu cele mai noi descoperiri și trenduri din marketing.

TOOLBOX
Aici găsești tot felul de programe și unelte virtuale care te vor ajuta să creezi și să gestionezi toate procesele de marketing. Nu trebuie să faci chiar totul de la zero dacă înveți să folosești unelte.

FACEBOOK GROUP
Accesează rapid grupul de Facebook pentru a te consulta cu comunitatea și cu echipa Kiwi.

HELP
Nu îți face griji, suntem aici să rezolvăm orice problemă care poate apărea.

Înscrie-te acum
Vreau să fiu PRO

KIWI PRO MARKETER

Reclamele bine făcute se plătesc singure și îți cresc semnificativ profitul

O mare parte dintre business-urile din România nu știu să se promoveze

Asta nu înseamnă că nu își fac reclamă, ci înseamnă că fac mici greșeli care se cumulează.

Nu poți băga un leu în publicitate ca să scoți doi, dar poți băga 500 euro și să scoți 1000. Pentru că trebuie să investești niște bani și, în special, niște timp în marketing ca acesta să dea rezultate… Dar în momentul în care lumea începe să te cunoască, să se gândească la tine atunci când are nevoie de un serviciu, atunci te-ai poziționat pe piață iar numărul de clienți (și implicit profitul) îți va crește.

Ai nevoie de expunere și să comunici cu publicul tău ca acesta să te cunoască și să apeleze la tine.

Apoi trebuie să-ți gândești ofertele astfel încât să îi facă experiența cât mai plăcută. Trebuie să îi ușurezi cât se poate de mult procesul de cumpărare și să continui să întreții relația și după ce acesta ți-a dat banii.

Foștii clienți sunt cei mai predispuși să cumpere din nou de la tine deoarece au câștigat încredere.

Dar vorbim despre aceste lucruri pe larg în cadrul procedurilor de pe platformă. Pentru că acum îți va fi mult mai ușor să faci lucrurile astea să se întâmple, cu ajutorul cursurilor.

KIWI pro marketer

Aici găsești cele mai frecvente întrebări despre
Programul Kiwi PRO Marketer

 • -
  1 Ce este Kiwi PRO? Este un curs de marketing online?

  În primul rând este foarte important să înțelegi că nu este un simplu curs și nu este cu ce ai fost obișnuit până acum. Ne-ar fi fost foarte ușor să te invităm la un curs pe un anumit subiect. Însă știm că nu asta este soluția cea mai bună! Nu ai nevoie doar de un curs ca să ajungi să faci un marketing online eficient.

  Ai nevoie de un sistem, pus la punct, de niște oameni cu experiență. Pe lângă informația necesară (pe care o livrăm în program pas cu pas) este nevoie să înțelegi că ceea ce te face să ai succes în domeniu este să fi constant. Astfel, fiecare informație pe care ți-o oferim este livrată sub forma unor proceduri de marketing. Probabil te întrebi ce sunt acestea? Imaginează-ți că este ca atunci când pleacă avionul și se verifică lucrurile de bază dacă există. Aripi are? Motoare are? Geamuri are? Chiar așa se întâmplă la fiecare decolare.

  Și exact din acest motiv transportul aerian este cel mai sigur din lume. Deoarece se respectă cu sfințenie un proces foarte clar stabilit și definit. Noi replicăm acest sistem super solid în marketingul online.

  ÎȚI OFERIM

  informație + structură + pași de acțiune + suportul nostru

  TOTUL SISTEMATIZAT

  Toate aceste lucruri vin din experiența noastră de peste 5 ani. Nu am venit aici să te aburim cu noi informații găsite pe net. Sunt EXACT lucrurile care ne-au ajutat pe noi să facem campanii de milioane de dolari.

  Fără modestie este cu siguranță cel mai bun sistem la ora actuală în România de a învăța marketing online. Am inovat mult prea mult, față de tot ce era la ora actuală disponibil.

 • +Citește răspunsul
  2 Cât durează Kiwi PRO?

  Viziunea noastră este să nu oprim programul acesta niciodată. Marketingul este un organism viu care trebuie dezvoltat lună de lună! Noi ca să filmam toate procedurile și tot ce știm la ora actuală ne ia minim 16-20 de luni. Însă lucrurile se schimbă constant, ceea ce cunoști azi poate să nu mai fie valabil peste 3 luni. Din acest motiv noi le vom face update și avem planul să îl ținem mereu. Pentru că o afacere are nevoie non stop de marketing, nu doar 2-3 luni.

  Dacă vrei să treci la următorul nivel cu marketingul afacerii tale nu te poți aștepta ca în câteva zile să ai rezultate wow.

  Noi te invităm la un maraton pe perioadă mai lungă, în care să clădim pas cu pas.

  Dacă consideri ca este un sprint rapid, și că îți putem oferi soluții magice cu rezultate peste noapte. te-ai înșelat și te rugăm să nu te înscrii nicidecum

  Nu ne dorim să vină alături de noi oameni care doresc totul rapid

  Experiența ne-a confirmat deja pe zeci de proiecte că este nevoie de timp să le dezvolți. Pe lângă timp ai nevoie să știi ce să faci și de sisteme clar definite care ulterior merg de la sine

  Nu știu dacă știi deja însă într-o afacere banii vin din operațiunile care se fac în mod recurent zi de zi. Nu din boom-uri și lucruri făcute peste noapte

  Dacă ești pregătit să treci la următorul nivel și vrei să te implici cu adevărat să îți promovezi afacerea atunci Kiwi PRO este 100% pentru tine.

 • +Citește răspunsul
  3 Trebuie să știu engleză?

  Nu! Pentru a urma procedurile Kiwi Pro Marketer nu este nevoie să ai cunoștințe de limba engleză. Noi explicăm termenii problematici proveniți din limbi străine și evităm să îi folosim atunci când este posibil. Însă cu timpul îți vor intra și ție în limbajul de zi cu zi.

 • +Citește răspunsul
  4 Ce simt cei de la Kiwi Pro Marketer despre refund?

  Dacă dorești refund după ce ai achitat abonamentul, poți cere banii înapoi, în timp de 30 de zile de la înscriere. Ulterior îți vom transfera banii înapoi în contul din care ai făcut plata inițial fără nici o dramă. Nu dorim să ne plătești decât dacă ești mulțumit de ceea ce îți oferim.

  Practic dacă te înscrii acum, ai riscuri 0. :)

 • +Citește răspunsul
  5 Cum semnalez o provocare, cum cer ajutor și cum discut cu echipa de marketing de la Kiwi?

  Este foarte simplu! Comunicarea cu noi pe teme de marketing se va efectua pe grupul de Facebook privat Kiwi PRO. Practic toți din echipă avem notificările pornite la acest grup și orice apare suntem acolo. Evident răspunde și dăm sfaturi doar la situațiile pe care le cunoaștem cu adevărat. Problemele legate de suportul logistic își vor găsi răspunsul pe mail la contact@kiwiagency.ro sau pe chatul de suport din platformă.

 • +Citește răspunsul
  6 Cât timp sunt "obligat" să stau în acest program?

  Cât dorești și cât ți se merită. Nu suntem firmă de telecomunicații, să semnezi un contract pe 1-2 ani cu noi. :))

  Planul nostru este să îți multiplicăm investiția de 65 de euro pe lună în mult mai MULT. Dacă vreodată vei observa ca informațiile și ceea ce îți oferim noi nu are o profitabilitate mai mare, poți să te retragi. Noi te ajutăm să îți faci un business mai profitabil. Dacă vezi că nu merge ne oprim. Abonamentul îl poți anula oricând din platformă cu doar câteva click-uri.

 • +Citește răspunsul
  7 Pot să mă înscriu de pe firmă, primesc factură?

  Da, bineînțeles. După ce te înscrii ești redirecționat în platforma Kiwi PRO. Primul lucru pe care trebuie să îl faci acolo este să completezi un formular cu datele tale de facturare (persoană fizică sau persoană juridică). Ulterior vei găsi factura în contul tău și o poți descărca oricând

 • +Citește răspunsul
  8 Ce primesc în fiecare lună?

  În primul rând, la "start", te așteaptă 7 proceduri generoase susținute de 9 experți din #kiwiteam. Începem puternic, iar apoi în fiecare lună vei avea 2 noi proceduri. Dacă în fiecare lună aplici minim o procedură din cele disponibile, într-un an îți garantăm că îți transformi marketingul într-o mașinărie de adus clienți.

  În fiecare lună organizăm un webinar live despre cel mai în trend subiect din luna respectivă. Știm deja că lunar apar lucruri noi în domeniul acesta. Astfel tu vei fi la curent mereu cu tot ce este nou și vei putea fi printre primii care profită de aceste informații. Știm deja că cei care folosesc primii informațiile și ceea ce e nou au un Mare avantaj față de competiție.

  De asemenea lunar vom avea un webinar de minim 2 ore în care suntem live la dispoziția ta să îți răspundem la întrebări. Noi nu dorim să fim doar cei care îți oferă informație de calitate. Noi dorim să fim cei care te ajută să îți spulberi cu adevărat concurența și să ai clienți pe bandă rulantă. Astfel lunar vom dedica 2 ore să discutăm doar despre cazuri concrete.Gândește-te câte vei învăța și din exemplele altor colegi din familia Kiwi PRO. Practic vei fi "la masă" cu alții cu aceleași provocări ca și tine. Știm deja că singuri nu suntem cei mai deștepți. Însă într-un astfel de grup mi se pare imposibil să nu reușești să realizezi ceea ce îți propui.

  Grup dedicat cu toți membrii Kiwi PRO. Cum spuneam mai sus, secretul la tot acest program este grupul mișto pe care l-am conceput. Îți garantez că doar acesta va valora dublu față de investiția ta lunară. Gândește-te că dacă ai aflat doar 2 idei din grup în fiecare lună, care îți aduc clienți noi, deja ești pe plus.

KIWI pro marketer

Ce pierzi dacă nu te înscrii

X Sansa de a învăța marketing în varianta cea mai eficientă și simplificată

X Cum să te folosești de experiențele tale de zi cu zi ca să construiești campanii eficiente de publicitate

X Care sunt greșelile cele mai grave în promovarea unui brand

X Cum să te promovezi cu impact maxim și buget minim

X Cum să identifici punctele forte ale afacerii tale și să le transformi în arme de vânzare

X Ce așteptări au clienții de la tine și cum să-i faci fericiți

Garanție 100%

Suntem siguri că îți va plăcea foarte tare ce ți-am pregătit pe platforma Kiwi PRO, dar și grupul de consultanță.

Dar dacă, din orice motiv decizi, că nu este pentru tine, în prima lună vei primi banii înapoi fără complicații sau explicații.

Învață cu Kiwi PRO Marketer tot ce trebuie să știi în marketing-ul online

Înscrie-te acum
Vreau să fiu PRO
Pentru toate înscrierile din Programul Kiwi PRO Marketer se va emite factură.
Plățile sunt securizate prin procesatorul de plată internațional Stripe.

KIWI pro marketer

Pentru orice întrebări sau nelămuriri, contactează-ne cu încredere!

Suport Clienți disponibil între orele 09:30 - 17:30
În această perioadă îți răspunde
toată echipa :)
Pentru a asigura buna funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor fac acest lucru. Citeste mai mult
Acceptă Refuză