ASCUNDE DESCHIDE
Home
Home
Cursuri
Cursuri
Studii de caz
Studii de caz
Webinarii Hot
Webinarii Hot
Free Content
Free Content
Toolbox
Toolbox
nou
Afiliere
Afiliere
Facebook Group
FB Group
Need Help
Need Help
Pentru a accesa platforma Kiwi Pro Marketer trebuie sa fi logat:
Daca nu esti membru Kiwi Pro Marketer, poti achizitiona cursul de pe pagina de prezentare:
Întrebări frecvente
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.
 • -INCHIDE
  Cine sunt trainerii?
  Trainerii suntem noi, oamenii de la Kiwi. Nu suntem pedagogi, nu suntem teoreticieni, nu suntem magicieni și nu am scris cărți de marketing (încă :D). Suntem marketeri și îți punem la dispoziție procedurile create, testate și aprobate de noi. Vor fi bâlbe, momente în care izbucnim în râs, poate și câte un tremur în voce. Totuși, asta nu influențează cu nimic valoarea contentului pe care ți-l punem la dispoziție.
 • +DESCHIDE
  Reguli afiliere


  DESPRE SISTEMUL DE AFILIERE:

  Acesta functioneaza la trafic. Sistemul nostru memoreaza cand un om a dat click pe un link unic de-al tau. Primul click pe un link de afiliere conteaza deoarece, daca o persoana da click pentru prima data pe link-ul tau de afiliat si nu pe al altui afiliat, in momentul in care face comanda, aceasta va fi trecuta la tine. Asadar, cat timp a dat click prima oara pe link-ul tau de afiliat, indiferent de pagina de pe care s-a inscris, el este automat inregistrat la tine.

  Despre COMISION:

  Accesul la programul Kiwi PRO Marketer va costa 99 de euro dupa prima luna in Kiwi PRO Marketer. Comisionul lunar pe care il vei primi pentru fiecare persoana care continua programul este in valoare de 100 lei/persoana, adica 33% din plata pe care o face clientul. Vei primi cei 100 lei lunar cat timp persoana inscrisa la recomandarea ta (de pe link-ul tau de afiliat) ramane in programul Kiwi PRO Marketer.

  Despre PLATFROMA de AFILIERE

  Platforma este un tool care sa te ajute in promovarea programului. Texte, grafica etc... poți să iei link-ul unic de afiliere pentru fiecare pas in parte. Ai posibilitatea sa iti customizezi link-ul unic, in asa fel incat sa iti dai seama de pe care campanie sau care canal media iti aduce cele mai bune rezultate. Aici vei gasi si STATISTICI despre activitatea ta ca afiliat al programului.

  REGULI AFILIERE

  Pentru ca ne dorim ca totul sa fie in regula si afilierea sa se desfasoare fara incidente avem cateva reguli care trebuie respectate (nu sunt multe dar sunt foarte importante):

  ► Programul va avea politica de refund de 30 de zile. Astfel noi vom putea plati comisioanele catre tine, dupa aceste 30 de zile.

  ► Toate comisioanele catre afiliati se vor plati in baza unei facturi fiscale, pe care fiecare afiliat trebuie sa o trimita lunar catre noi. Avand in vedere ca este vorba de o plata lunara, nu putem sa o facem pe persoana fizica.

  ► Comenzile nu se muta de la un afiliat la altul - Asa cum am mentionat si anterior, aceasta afiliere functioneaza la trafic. Asta inseamna ca in cazul in care o persoana da click prima oara pe link-ul tau de afiliat, in momentul in care va face comanda, aceasta va fi trecuta automat la tine. In cazul in care se intampla ca persoane cu care ai discutat tu, sa dea click inainte pe link-ul altui afiliat, comanda va fi a lui si nu se va muta. Asadar, asigura-te ca esti primul care da link-ul prietenilor apropiati.

  ► Fiecare afiliat isi asuma in totalitate responsabilitatea pentru bonusurile pe care le promite oamenilor - In cazul in care doresti sa le oferi persoanelor si un bonus trebuie sa iti asumi responsabilitatea si sa le livrezi la timp, asa cum ai promis etc. Asadar, atentie la ce promiti, ca sa poti si livra. Orice solicitare pentru bonusuri promise de afiliati va fi redirectionata catre persoana mentionata.

  ► Este permisa promovarea platita - Poti sa iti stabilesti un buget pe care doresti sa-l aloci aceastei campanii de lansare. Atentie insa la mesajele transmise. Orice comunicare pe care o faci pentru a promova Kiwi PRO Marketer trebuie sa fie in numele tau. Trebuie sa se inteleaga clar ca TU recomanzi programul Kiwi PRO Marketer. In felul acesta, orice mesaj transmiti si pe orice cale, trebuie sa se inteleaga ca vine din partea ta.
 • +DESCHIDE
  Cum se folosește această platformă?
  Welcome! Primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a utiliza platformă este să îți creezi un cont (sign up).

  And next?

  Click pe cursuri (meniul din stânga, sub Home) >>> alege o categorie de cursuri >>> selectează cursul care te interesează >>> începe lecția.
 • +DESCHIDE
  De ce în cadrul unei proceduri pot vedea video-urile doar în ordinea prestabilită?
  Nu poți da skip unui video deoarece învățarea unei proceduri este un proces. Fiecare procedură a fost gândită în așa fel încât parcurgând video-urile și asimilând cunoștințele sau înțelegând exemplele prezentate, să poți ca până la final să faci (cu asistența noastră) acțiunea prezentată în procedură. Tocmai de aceea, video-urile sunt dinamice, concise și scurte - pe cât posibil, deoarece uneori ne e greu să ne oprim din vorbit :D.
 • +DESCHIDE
  Când vor apărea proceduri noi?
  Departamentele de design, web, PR, management și copy lucrează constant la noi materiale. La ce volum de proceduri noi să te aștepți în fiecare lună? Minim două pentru fiecare departament. În plus, îți promitem că nu doar vom lucra la noi materiale, ci le vom îmbunătăți constant pe cele deja existente.
 • +DESCHIDE
  Ce categorii de proceduri găsesc pe platformă?
  STRATEGY & TACTICS
  PR & SOCIAL MEDIA
  COPYWRITING
  GRAPHIC DESIGN
  WEB DEVELOPMENT
  WORK ASSETS
 • +DESCHIDE
  Trebuie să știu engleză?
  Nu! Pentru a urma procedurile Kiwi Pro Marketer nu este nevoie să ai cunoștințe de limba engleză. Noi explicăm termenii problematici proveniți din limbi străine și evităm să îi folosim atunci când este posibil. Însă cu timpul îți vor intra și ție în limbajul de zi cu zi.
 • +DESCHIDE
  Politică Refund
  Termenul maxim in care poti cere returnarea banilor este de 5 zile dupa plata.
 • +DESCHIDE
  La ce să mă aștept de la webinariile de Q&A?
  Webinariile de Q&A și hot topics se vor organiza o dată pe lună, iar noi vom stabili pe grup împreună cu voi, ce topics vom discuta.
 • +DESCHIDE
  Cum semnalez o problemă și cum discut cu echipa de marketing de la Kiwi?
  Comunicarea cu noi pe teme de marketing se va efectua pe grupul de Facebook, iar problemele legate de suportul logistic își vor găsi răspunsul pe mail.
 • +DESCHIDE
  Care este orarul pentru customer service?
  De luni pana vineri de la ora 10 la 17.
 • +DESCHIDE
  Cum pot renunța la abonament?
  Dacă dorești să renunți la abonament, găsești în platformă, la contul meu (Abonament), view billing, opțiunea de cancel / anulare.
 • +DESCHIDE
  Pot să mă înscriu de pe firmă, primesc factură?
  Da, bineînțeles. După ce te înscrii ești redirecționat în platforma Kiwi PRO. Primul lucru pe care trebuie să îl faci acolo este să completezi un formular cu datele tale de facturare (persoană fizică sau persoană juridică). Ulterior vei găsi factura în contul tău și o poți descărca oricând.
Trimite feedback
Trimite o sugestie, o vorbă bună sau rea dar constructivă, o părere, o apreciere și promitem să zâmbim, plângem, și să ne dăm cu fundul de pământ să devenim și mai buni. În plus ne poți contacta și la adresa contact@kiwiagency.ro.Sau ne poti contacta la nr de telefon 0765493719 Îți vom răspunde de luni până vineri de la ora 10 la 17.
Pentru a asigura buna funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor fac acest lucru. Citeste mai mult
Acceptă Refuză